Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu sunt tot timpul somnoroasa, dorm ore in sir si ziua si noaptea...stau si ma intreb daca e normal ???

maryb 36+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Musette Ai primit marsupiul? Venim si azi, mai pe seara, adica pe la 4-5, daca poti si tu...ca mie mi-e urat singura in parc...Alex se joaca la tobogan si eu stau cu mandra langa mine, dar ea nu vorbeste
Ce sa zica Tutu, a ras de freza ei. Cica "Tu cu cine semeni mai si de unde ai venit? Ce te uiti la mine asa?". L-am impresionat ca am si intrat cu Nadina si cu Mara ei, amandoua bombonele in roz, abia le-am potolit sa nu faca scandal (erau cu foamea in gat amandoua)...A zis ca sunt beton si ca mai pot sa fac un bebe ca ma tine operatia!

Ramo Tinem pumnii!!!1

Nu-mi revin ce repede a nascut Anis. Ieri cand era la cabinet mi-a zis ca termina treaba si se intoarce la Breaza si i-am zis sa ramana in Bucuresti ca daca se intampla in urmatoarele zile. A ras si a zis ca a tocmit deja o salvare sa vina sa o ia sa o duca la Bucuresti, in caz de ceva...Aseara dadea mesaje la 11 noaptea, a nascut spre dimineata, ma intreb daca a mai ajuns salvarea aia la Elias au ba. E clara treaba. Iris a tinut mortis sa nu-l lase pe dr sa se odihneasca inaintea congresului. A avut avion in dimineata asta, cred ca de la Anis a plecat direct Tare fata!
Felicic Tu tine acolo picioarele stranse ca dr e la Amsterdam cu fumu' de iarba in nas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

FELICITARI ANIS, FELICITARI MAMICILOR care au nascut de cand nu am mai scris eu!!! bine ai venit pe lume Iris

Nerantula e frumos cu doi copii, Alexei e cumintel si intelegator. Are micile lui crize dar se vede ca nu sunt din gelozie ci mai mult din cauza ca nici el nu stie exact ce sa simta. Cand se intampla asa ceva il pun pe Dimitri in wrap si ma apuc sa discut problema cu Alexei si incercam impreuna sa intelegem de ce se intampla. Ciudat pentru mine este ca cele mai mari crize le face deobicei dupa ce i s-a dat foarte multa atentie. Respectiv in weekend cand sta si sotul acasa sau dupa ce mergem in vizita la mama mea.

musette langa Elias lucreaza si sotul meu daca mai vrei marsupiul spune daca nu si daca mai e interesata anca de el il dau ei ca nu are rost sa zaca la mine nefolosit.

nikolici e la noroc cu parcatul la Academiei. Dar cel mai probabil gasesti loc in parcarea de la Universitate si de acolo e foarte putin de mers pe jos. Farmacia este vis a vis de hotel Continental chiar cand iese Str.Academiei in Victoriei in diagonala de Hotel Novotel (ala nou si frumos langa Palatul Telefoanelor)

Moni ma bucur foarte mult ca ai pus poza cu puiul Andrei, un ingeras intr-adevar.

Eu pe Dimitri il imbrac in casa in body cu maneca scurta si deasupra salopeta cu labe sau pantaloni si sosete. Afara il scot la fel daca e vremea ca astazi si daca ne prinde noaptea ii pun o patura peste el in carut. Caciula i-am pus doar odata seara, in parc pentru ca mi se parea ca sufla briza.

Suzeta: Alexei a luat-o si o tzocaie si acum inainte de culcare, prefer decat sa isi fi bagat degetul. Dimitri imi da cu ea in cap dar daca il vad ca incepe cu degetul in gura nu ma las de suzeta desi stiu ce se spune si anume ca daca e sa isi suga degetul il suge indiferent ce i-as face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui maryb

eu sunt tot timpul somnoroasa, dorm ore in sir si ziua si noaptea...stau si ma intreb daca e normal ???

maryb 36+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 23 de zile

E normal, bucura-te. Eu povesteam ieri cuiva ca inainte sa am primul copil dormeam 10 ore pe noapte, dupa cam 6-8 iar acum dupa al doilea ma multumesc si cu 4-6 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

muuh, , deci pot sa dorm cat de mult acum daca tot pot.

mi-a iesit absent crocobaurul

maine ma duc si eu la eco, sunt tare curioasa cat are si bebitu meu.

maryb 36+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pupam si noi mamicile si burticile!

Avem ceva capitole de recuperat!

In primul rand, vrem sa le uram bun venit pe lume tuturor prietenilor nostri virtulai! Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi, si aveti parte numai de bucurii!

Noi evoluam pe zi ce trece! Nu am prea avut timp de net, pentru ca Ghighi a facut o ciupercuta in gurita, de la spital. Am tratat-o, a inceput sa creasca in greutate, si parca ne linistim! Desi, de doua nopti a descoperit distractia intre 12-3. Un petrecaret si jumatate!

Mamici care ati apelat la completare cu formula, cum s-a finalizat pana la urma? A venit laptiul hanitor, sau din contra, a scazut complet si ati ramas numai cu formula? Vladut statea si cate 45 minute la un san si nu se satura. Dupa o ora de supt, uram o ora de somn si tot asa, incepuse sa stagneze cu greutatea si am apelat la formula ( la indicatiile pediatrei). Acum parca incepe sa se sature la san, dar imi este teama ca nu creste cum tebuie! Off, complicata treaba!

Fug sa citesc si eu din urma! Va pupam de multe mulet ori!

Cea mai fericita mamica din lume!

Vladut Marut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Codruta,David a mancat 3-4 zile formula complet.Apoi incet incet mi-a venit mie lapticul si a mancat doar completare.Totusi nu am riscat sa nu ii mai dau deloc formula ca eram in spital si nu puteam masura cat mananca...si imi era tare teama ca daca nu ia in greutate cum trebuie nu ne da drumul acasa.
Acum papam numai si numai la san de o saptamana si ceva cred.Si luam bine in greutate.Chiar daca avem si 3-4-5 ore la pranz cand dormim un sfert de ora sau deloc si apoi trecem iar la san si trage si trage...mai doarme, mai trage.Dar mai tin tare!Pentru ca laptic are de unde dar cred ca e putin lenes....ca daca bag pompa iese destul.Asa ca ma chinui putin si eu si pe el, dar sa pape numai lapte de la mine.Si daca ia bine in greutate, merita.

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mai fetelor, se pare din ce povestiti voi ca afara cam exagerez cu imbracatul....sa o las mai subtire ...

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Babytza, pai de exemplu acum afara sunt 22 de grade, nu are nevoie de nicio caciulita. Pediatra mea a zis sub 15 grade caciulita si la Alexandra sub 10 grade...Acum, mie de exemplu la 16-17 grade mi se cam frigut si i-am pus o caciulita subtire (fesulet de bumbac nu din aia care se leaga peste urechi), asa ca nu am respectat intocmai indicatiile, m-am ghidat dupa cum ma simt eu afara, cat mi-e mie de frig si cum sunt eu imbracata (lui bebe o hainuta in plus fata de mine, dar nu mai mult)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Sanziana,Anis felicitari! sa va traiasca puiutzii!

Nausica bafta la doctor, sa te intorci cu vesti bune
Simodina foarte dulce baietelul tau
mary si eu sufar de aceeasi somnolenta despre care vorbesti, cred ca e normal si ca ar trebui sa profitam de perioada asta cat mai putem. ma bucur ca a iesit bine analiza la crocobaur. merg si eu dupa a mea astazi.

37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput