Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)
Raspunsuri - Pagina 3
cristi07 spune:
buna dimineata,
La multi ani sarbatoritilor!
Sunt de acord cu Alina legat de intilnirea din Herastrau.
Lala, pletosul
Cristina si Radu 3.12.2007
ancadragoman spune:
POZE AICI http://good-times.webshots.com/album/567826177uxYfnA
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ram0nica Anca, super vacanta, suuuuuperbe poze!! PT ERIC!! |
multu' Ramo!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
CIne imi poate spune daca Multisanostolul se da si inainte de 1 an? Pe prospect scrie de la 1 an... e bun si pt. pfota de mancare, nu?
Mersi!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
adra_bell spune:
Andreea, Eric este aproape de un an, daca medicul decide ca are nevoie de un surplus de vitamine, se poate da, ii reduce putin doza zilnica. M-am uitat la pozele cu Eric si mi se pare ca arata foarte bine, de ce vrei sa-i dai multisanostol? Daca ii dai ai mare grija la ce alte suplimente mai ia (vigantol, fier), astea sunt incluse in multisanostol, iar hipervitaminozele sunt mai grave si mai greu de tratat decat hipovitaminozele
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
adelamaria spune:
Andreea, mie mi-a recomandat dr. Multisanostol si Ilana avea 9 luni jumatate. N-am apucat sa-i dau, ca a inceput sa pape
Acum ii dau doar vit. C natural. Poate incerci asa.
Anca, superbe poze, ai o minune de fetita!
Adra, ce mai face Eva? sunteti bine? Va imbratisam!
adra_bell spune:
Adela, Eva face foarte bine, mananca bine, doarme bine ziua, noaptea se trezeste insa de minim 4 ori, asta e, m-am obisnuit. Am tuns-o zilele trecute ci am cam gresit-o ca nu vroia sa stea, oricum e la moda se poarta creasta aia in crestet
Am citit pe blog ca si voi sunteti bine, ca ati avut o vacanta frmoasa, noi ne-am temut sa plecam afara si, dupa experienta cu vacanta din tara, s-a vazut ca ne-a fost frica degeaba. Cum mai decurge operatiunea intarcat? Eva mai suge doar dimineata, pe la 5 dupa amiaza(de alint), inainte de culcare, si noaptea doar ia cateva guri tot de alint. Cred ca as putea sa o intarc usor dar nu vreau deocamdata
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Lala_D Avem poze noi la semnatura. |
Ma omoara cu zile parul lu' fii-tu.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui eladea2005 am intrat doar sa va anuntam ca astazi, puiul meu drag face 10 lunite!!!! |
La cat mai multe inainte!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...