Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oare cu Mikydutza ce o mai fii???Nu stie nimeni nimic???

Ellis de ce sa te judecam??Nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni.

Mai,noi nu mancam si nu manacam!!!Si nu pot face nimic.Am incercat toate metodele...O s-o duc sa-i fac analizele.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ellis,

Ank-ule sanatate multa!
Si la noi se pare ca nu se mai termina raceala. Nu suntem decat cu muci,dar is enervanti de acu,ca nu se mai termina. Ieri parca au fost mai bine amandoi,dar azi au revenit in forta.Robert e si un pic ragusit si tuseste.

Azi am fost un pic...wild. Am plecat de dimineata de acasa si am ajuns dupa amiaza tarziu.Asa ca program de masa si somn...ioc. Amira a mai lipit vreo 2 pui de somn in masina,dar Robert..."sunt chiol de somn mai mami"
Ma'c sa le fac baita si la culcare cu ei.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Mai da slaba activitate pe aici...acum cand sunt si eu activa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Mai da slaba activitate pe aici...acum cand sunt si eu activa...

eu sunt pe aici ca raul doarme si sotul e cu ochii benoclati la meci

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Miha multumesc de urari ... Multumim la fel ...Dupa ziua lui Raulito merg la homeopatul nostru sa ne dea ceva pt imunitate ... ... ca el ne-a ajutat cu multe

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Al meu sot se joaca pe playstation...nici vorba de meci...eu ma uit cand la meci,cand la nora pentru mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VICTO,ADINA, GINA - MULTUMESC DIN SUFLET.
MULTUMESC TUTUROR PENRU VORBELE BUNE.

NICI NU STIU CUM SA INCEP:
- in primul rand scuze ca vin aici cu durerea pe care eu mi-am provocat-o;
- puteti sa ma judecati aspru, stiu ca am gresit, ca nu e pacat mai mare, dar ce folos acum;
- NICIODATA N-O SA MAI ZIC NICIODATA;
-nu voi inceta sa plang.

Am facut cea mai crunta fapta din viata mea, am luat sansa unui copil de a veni pe lume, dupa ce am luptat mai mult de 5 ani pentru puiul meu, dupa ce am pierdut 4 sarcini, dupa ce am zis niciodata; nu inteleg nimic, aveam aproape 5 sapt de la um, dar parea mai mic, ne-am protejat intre z 9 si 20, eu am facut o groaza de monitorizari, ovulatie ceas 14-15, nu stiu ce a fost(dr au zis ca pastilele super slim mi-au dereglat ovulatia) - oricum asta nu mai conteaza; Dumnezeu m-a incercat si eu am facut ceea ce consider a fi pt mine cea mai josnica fapta; ce sa mai spun, ca-s nepoata de preot si ca stiu ce am facut, ca nu pot ridica privirea din pamant desi doar sora si sotul stiu; poate sunt si alte femei care au facut-o, dar pentru mine a fost totul un soc.

Motive sunt, dar sunt doar motive:
- am avut sarcini fff grele, la Alessia amnio, internari, risc de preeclampsie, daca ar mai fi fost macar pe jumatate la fel, cine ar fi stat cu puiul - parintii mei lucreaza si au grija si de ai lor parinti, ai sotului au grija de cealalta nepoata, iar nici unii, nici altii nu sunt in Bucuresti; Alessia e prea mica sa mearga la ei, iar eu nu as putea sa o fac sa sufere asa, pt ca oricum nu ar intelege;
- sotul a ramas fara job printr-o marsavie...iar acum castiga 1/2 din cat castiga inaint, stam cu chirie, platim o rata pt un pamant unde am dori sa facem o casa; stam cu chirie intr-o garsoniera, cum le-as fi explicat puilor sa-si pastreze linistea reciproc...
si altele...
nu spun asta ca sa ma absolv de vina, ca nu exista asa ceva, se zice ca Dumnezeu le aseaza pe toate, dar pt mine a fost suficient un moment in care am vrut sa-L uit si am comis-o; acum nu pot sa il aduc inapoi si mereu ma voi gandi cum ar fi semanat cu puica mea si cum s-ar fi iubit ei...in zadar totul...am vrut sa se termine repede ca nu mai rezistam psihic; am fost si poate inca mai sunt la un pas de divort, pentru ca sotul mi-a zis ca nici nu merge cu mine daca fac asta, apoi a mers, pe mana cui sa ma lase? nu pot sa cred ca eu, care m-am rugat ani de zile sa pot avea un copil sanatos, acum sa fac asta; ma rugam pentru cele patru sufletele pe care le-am pierdut si ma simteam vinovata, acum cum ma mai simt? pentru sufletul asta care sufera acum si ma intreba "de ce, mama?" ce mai pot face acum? ...sa ma rog...si atat...ce repede poti curma un destin, nici o saptamana nu mi-a trebuit, o saptamana in care am plans si m-am rugat sa am puterea sa NU o fac , sa merg cu Dumnezeu inainte...si n-am ales asta....acolo, pe masa, ma rugam sa ma ierte, incercam sa spun o rugaciune, dar nu am reusit deloc, parca nu mai stiam nimic...daca cineva mi-ar fi zis cu cateva zile inainte ca voi face asta as fi zis categoric ca e nebun...cred ca daca zic apropiatilor ce am facut, vor spune ca glumesc...si am zis NICIODATA;
- am mai spus-o ca as fi preferat de mii de ori sa ma insele, sa-mi faca rau, ar fi trecut, dar asa...
- poate Dumnezeu ma va ierta, dar eu nu o voi face;
- macar atat stiu ca avea pana in cinci saptamani, poate nu a durut atat de tare; ar fi fost mai bine sa imi dau seama mai tarziu si poate ca nu as mai fi luat decizia asta...dar nu se stie incotro ma ducea satana...ca daca as fi CREZUT asa cum stiam eu ca CRED, era acum cu noi;
Doamne, am fost de nerecunoscut, am fost rece, rea, mi-am indepartat sotul, Alessia a simtit si ea si se lipea de mine si nu-mi dadea drumul, a plans de cate ori ma indepartam.

Acum plang si voi plange mult timp, ma rog la Dumnezeu sa nu-mi pedepseasca puiul pentru ce am facut eu si sa-mi dea putere sa merg mai departe pentru ei, Alessia si sotul meu, si pentru sufletelele nevinovate din ceruri.

Va rog din suflet sa ma scuzati daca v-am deranjat cu necazul meu, cu siguranta nu-si gasea locul aici.

nu voi reciti mesajul, ca s-ar putea sa nu-l mai trimit

Trecu si de miezul noptii, din pacate veni si cea mai trista aniversare pentru mine.
atat am putut spune

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

ellis - mai mult nu stiu ce sa spun in cazul asta! Ai grija de tine, de Alessia, de voi! Curaj si fruntea sus!

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aaa ... ca am uitat

ellis - tot pt. tine ... LA MULTI ANI !!! (totusi, chiar daca stiu ca in sufletul tau nu va fi o aniversare prea fericita)

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

draga ellis te inteleg perfect, lupta pentru familia ta.
TE IMBRATISEZ
LA MULTI ANI!!!!!

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput