Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
acum am ajuns si eu acas...dar sunt curioasa ce mai e p-aci...
cristi07, copila e vioaie...nu are astampar sfarleaza....dar e cam lipicioasa in ultimul timp, lucru care nu e obisnuit pt.ea...si plange dupa mine de rupe...lucru cae il facea doar cand ii era somn sau foame...asa ca...cine mai stie
multumim de sustinere mariussimiuc
vasari,problema e de cateva zile,perioada mai buna a fost dupa iesirea din spital...si micutei nazdravane...e o perioada tare draguta dar si grea...a mea a descoperit pamantul,e ff interesant ...asa ca p-afara si prin ghivecele de flori e vraiste(am vazut si pozele...)
adelamaria...ce mamica fericita!asa a mancat si a mea(e bine bine) dar cca 1 saptamana, apoi...
jasmin012...adevarat si bine graiesti!
eladea2005, am crezut ca doar eu am impulsul asta de a-i pune bolul cu mancare in cap...ma bucur sa vad ca nu sunt singura...dar ma abtin..ca tot eu ar trebui sa curat
ellis...nu stiu ce sa zic...inspira adanc si pune punct situatiei, taie raul de la radacina....
victo...tinem pumnii sa fie bine pt Stefanut si bineinteles si pt. tine...
totulli...asa mi se pare si mie...ca numai a mea nu mananca si ceilalti toti infuleca...dar se vede treaba ca nu-i chiar asa...iti spun si tie asa cum imi repet si eu toata ziua...rabdareeee

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ma duc si eu in patut...ca sunt franta...
sunt curioasa la cate se trezeste sa manance piticuta ....caci la culcare(22,30)a baut decat 40 ml lapte...oare cand i s-o face foame?
nu mai zic nimic....o fi de la dinti!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ALINA, BIANCA

VICTO - si eu cred ca Stefanut ti-o plateste ca ai lipsit...e verificata pe propria piele.

GINA - poate ca si Serban e suparat din cauza ca lipsesti de acasa; in conditiile in care papa mancarica solida, cam 400 de ml de lapte, macar, ar trebui sa bea, si ca sa nu mai fi trista, iti zic ca nici Alessia nu mananca, in continuare, insa , surprinzator a luat in greutate 200 in 3 sapt, perioada in care a fost racita rau.

Eu am inceput sa ii dau puiului in loc de iaurt(cand o durea rau gaticul) orez cu lapte, fidea, grish si inca o data mi-a demonstrat ca ii place diversitatea, le papa super bine, desi tusea de-ti rupea sufletul; luni am terminat cu antibioticele, de duminica nu mai avea mucuti, insa miercuri a luat-o iar din loc, joi am fost la spital, nu are nimic la plamani, eu ii dadusem deja oscillo... ca simteam ca nu-i bine, i-am dat si nurofen si am inceput si IMMUNOBABY(desi dr a zis sa nu ii dau, stiu ca voi dati bebeilor, am citit pe el si cred ca e ok) si vreau sa zic ca deja iubita e muuuult mai bine, adica are doar putini muci.

Dupa cum vedeti, eu m-am hotarat sa revin, as vrea sa vorbesc cu voi, dar ma simt deja judecata...oricum azi trebuie sa fie o zi frumoasa pt mine(macar sa salvez aparentele) ca familia vrea sa ma serbeze si tre sa mergem cu frati, catei, purcei...la restaurant; pana atunci mai am o groaza de treburi, asa ca va pup si ne mai "vedem".

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Alina
Ellis

sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

_

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Dupa cum vedeti, eu m-am hotarat sa revin, as vrea sa vorbesc cu voi, dar ma simt deja judecata...

siguur te vom judeca Ellis,noi suntem perfecte ...
Indiferent de ce ai facut si iti pare rau,nu cred ca avem dreptul sa te judecam; fiecare este raspunzator de faptele proprii,poate lua decizii mai bune sau mai proaste functie de circumstante si de judecata de moment (care nu intotdeauna este cea mai buna); fiecare stie cat poate duce..
Si apoi,consider ca niciodata sa nu spui "niciodata", viata te poate contrazice puternic (si pot si situatii in care nu intri datorita tie si nu ai putere sa le rezolvi)
Sunt sigura ca o sa-ti fie greu o perioada,important este sa vezi unde ai gresit si sa faci in asa fel incat pe viitor sa nu se mai repete (daca ai facut ceva de care sa iti para rau)

Lixa,am incercat sa te sun de mai multe ori,dar nu mi-ai rspuns (un nr. cu 45 in coada..)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis, mami..uite idul meu de mess..si pt cine il mai vrea...va rog sa dati un add..pvpetrea..pe yahoo.com..
si eu simt uneori nevoia sa spun cuiva..de multe ori acel cineva n-are cum sa ma ajute..dar ma simt mai bine dc povestesc..si poate dc e cineva cu care nu te-ai intalnit/nu te vei intalni niciodata..e cu atat mai usor..

ieri seara spre ex..am innebunit-o pe pufu cu baiurile mele..;)

va pupicesc, un wk minunat.

eu incerc sa fac invitatii pt ziua lui fi-miu..din pacate nu avem asa multe rude, nici copilasi pe aci..dar...ne-om descurca cumva :)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

saluti... Noi saptamana asta am mancat o raceala crunta.. A facut cateva bobite de puroi in gat ...Acum 3 nopti a urlat toata noaptea .....A doua zi a venit pediatra si din pacate am priit antibiotic ... dar la puroi in gat nu am zis nu...si oricum sunt sigura ca era nevoie ca ea evita cat poate antibioticul. Mucii devenisera si ei din transparenti in galbui ..ceea ce nu e bine .. si tot ce va pot spune e ca a cum suntem bine nu mai avem nici febra ... si ne-am apucat din nou de toate prostioarele posibile...
... e si bineinteles asteptam cu nerabdare ziua de vineri cand facem un anisorrrr

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am intrat si pe la odiseea mea sa vad ce se mai intampla si vad ca s-a dat drumul la nasteri ...Doamneeee ce putin mai e .. imediat vine si oracaila 2

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Bianca, se pare ca toti bebeii de pe forum fac greva foamei! Nici Alex nu mai vrea sa manance, eu cred ca din cauza ca toate celelalte sunt mult mai interesante acum decai mancarea! Merge, vorbeste, trage tot jos si cand o pun in scaunul de masa incepe sa urle imediat si cand apar cu mancarea mai tare! O iau cu mine in bucatarie sa vada ca-i prepar de papa si tot mananca cum are chef! Daca la pranz mananca mai putin de 150gr ii dau si eu o sticla de lapte. Asta este. Eu zic sa-i faci program. Alex doarme mult asa ca am trecut-o pe 4mese/zi si deja este mult mai usor ptr amandoua!
Ce sa mai spun ca intr-o vreme manca ce manca si dintr-o data deschidea gurita si . Imi venea sa mor. Am fost cu ea la 2doctorite si ,culmea, mi-au spus acelasi lucru: sa n-o fortez cu mancarea! Cat vrea ea sa manance! Mi-au spus ca sunt foarte multi copii anorexici din cauza ca-i fortam. Asta nu-n-seamna ca nu mi-am luat Extraveral, sa ma tratez eu, daca nu pot trata fata!!
Iti tin pumnii!

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Dana, au dreptate doctoritele alea, se pare ca modul in care tratam mesele copiilor este sursa multor probleme de alimentatie in copilarie si adolescenta. Dar greu este sa te abtii ca mama! De ex, a facut fii-mea ieri o mare demonstratie la masa de fructe, a stors niste banana in maini, s-a inecat cu bucatele de mar si a aruncat cu portocala prin toata casa, imi venea sa o apuc de moatele alea tunse anapoda de mine. In fine, azi a mancat de nu se mai oprea, am hotarat eu ca nu-i mai dau sa nu cumva sa vomite.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ellis, de ce sa te judecam?

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput