Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Azi la 17 avem intalnire cu bebelina.

Iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

ginye, eu am zis ca frumos ca tine ca nu-l stiu pe sotzul tau. eee, important e sa fie sanatos.
nebunica_zapacica LA MULTI ANI!! sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata.
BraveGirl bafta azi la intalnirea cu galushca. sa ne aduci vesti bune.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nebunica, ma bucur ca-ti plac lucrusoarele, am pozat doar o parte, oricum am luat cam tot ce trebuie pt nastere; mi-am mai pozat si din cremele mele sa nu uit pana la urmatoarea sarcina.

Felicitari pt cei 4 ani de casatorie!!!!
Sa va iubiti mult si sa fiti fericiti muuuulti ani de acum incolo alaturi de Victor!

Ce mi-ar fi placut sa fii aici, ne-am fi intalnit si noi, vineri a fost End Summer Party si m-am gandit la tine...am dansat de am rupt !

Olivia 35+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Inca suntem 2x1. Ieri a fost oficial ultima zi de mers la munca. In sfarsit am reusit sa predau tot ce trebuia. Aseara am avut niste contractii dureroase si dureri de bazin & spate... de m-am rugat... sa nu nasc in noaptea urmatoare (doar ce scapasem de stresul cu serviciul, puteam sa nasc acum, nu?!). Pana la urma am scapat.... cu No-spa, masaj si... nani (chiar am reusit sa merg la buda doar o data in toata noaptea). Vreau si eu macar cateva zile fara stres si fara griji...
Acum, mi s-a infipt bb cu capul jooooos de tot si se intindeeee si imi preseaza stomacul cu talpitele, zici ca isi ia avant si-acus scap ghiuleaua... Am niste emotiiiiiiiiiiii........

Mirtha, imi pare tare rau pt ce-a patit bunica! E greu si pt ea, la varsta ei, te-a speriat si pe tine foarte tare.... Cum te simti? Totul ok? Vreun semn, ceva?

Mamiseli sa treaca durerile de oase si sa mai dai cate un semn, sa nu stam cu grija...

Olivia multumim! Bine ca ai mai aparut si tu... chiar ma gandeam ca nu mai scrisesei. Dandusa are o burta mult mai-mai-mai rotunda, maaaare, frumoasa decat am eu! Si ea e asa frumoasa (si slabaaaa, e numai ea -balerina- si BURTAAAA cu Raducu dolofanu'=sigur!), chiar straluceste ca mamica... Si e asa priceputa, face niste bunataturi... Si Crinuta e delicioasa! Sunt o familie tare frumoasa, trebuia sa-i laud!

Simona si Corina, ma bucur ca ati mai marcat trecerea unei saptamani! Totul va fi numai bine!

Scuze ca nu scriu mai mult... dar iar am ratat un capitol jumate si nu mai stiu ce si cui trebuia sa-i raspund...

Prajiturele&Cozonacei de nov&dec
Cozonacei&briose de nov&dec
Stelute de nov-dec2008.....
Sa fie cum vreti voi, mie mi-e indiferent, chiar daca alegeti "stelute" (o steluta, doua stelute= subst. feminin) si eu am baiat, nu ma deranjeaza deloc! Sincer, nu inteleg de ce atatea discutii cu titlul asta... ca ceea ce conteaza este sa fim sanatoase si sa nastem puii sanatosi, la termen!
Odata cu (in cinstea) primul bb din grupul nostru de 110 gravidute, ne mutam deja de la odisee, la scutece?! De-asta-i graba?!
...Ma cuprinde nostalgia... O sa-mi fie dor de burtica mea!!!!

37+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

IuliaCosby felicitari pentru cei 2 anisori, la cat mai multi!

Eli sunt minunate pozele tale, o burtica superba

Miky ai grija de tine, odihneste-te!

Ireen mai e putin si la tine! Punem in miscare cat ai zice bebe

Bravegirl tinem pumnii pentru astazi, sa te intorci numai cu vesti bune

Olivia bine ca ai zis de ceaiul de zmeur, chiar voiam sa intreb aici de cand il putem bea, ca nu mai tineam minte.Poti sa-mi spui si mie de unde ai luat gelul Perfect Delivery si la ce foloseste, la fel si betaisodona, le-am vazut in pozele tale

Oceanborn M-ai linistit

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Spiridusul, pupicei sa treaca raceala lui Alex.

Miky, gandeste-te la bebe mic si sa vezi ce multa forta o sa ai, el are nevoie de mami puternica!

Olivia 35+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Olivia uite ce a scris ancaoradea ieri:

Dragele mele, nu am mai intrat demult, iar acum am de recuperat din urma. eu am fost internata pt injectiile cu dexametazona pt maturarea plamanilor lui bebe..acum o pot astepta pe micuta linistita, poate veni cand vrea ea, suntem considerati la termen. Analizele nu mi-au iesit prea bune, am Hb 9,2 desi iau Fe, si dr m-a speriat cu transfuzii. eu tot timpul am avut Hb mica, dar nu mi-am facut probleme. In plus mi-a iesit e.coli in secretie si trebuie sa iau Augumentin. La echo bebelina e bine, are DBP 9,5 si femurul 7,2 cm. Ce stiti despre aceste valori, cat e de mare? Ca greutatea nu mi-a putut-o spune, deci nu stiu la ce sa ma astept..

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ginye, sunt numai cu gandul la voi! Sa fii curajoasa, da!?
MariaK, felicitari pt fetita! Ma bucur tare mult pt voi!!!!!!
Spiridus sa treaca durerea de cap si raceala lui Alexut!
Deci, zici ca nu ne mutam inca la scutece, nu?!
Ca m-ati zapacit de cap bre.........

37+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ramo eu zic ca tot mai bine mergi pe varianta serului fiziologic...te rugam sa nu scarpini zona..si eu am avut pe perioda sarcinii sa umflat..nu l-am scarpinat nu l-am udat si a trecut de la sine...efectiv nu l-am bagat in seama ...sanatate multa iubita
bravegirl pai scoatem pampoanele si tinem pumnii pt intalnirea cu docul ...
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Otiliaaaaa ce lucrusoare frumoaseeee....toate de la Mothercare????.....mai aaaaaaaaai???....mai vreau sa vad......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 34+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 sapt

Mergi la inceput