Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
Alina1976 spune:
Raportez si eu!
Azi de dimineata fusei la Dr. ginecolog. Col lung si inchis, BB foarte bine (l-am vazut un pic si la eco 2D), si.....SUPRIZA!!! Bebelina este pozitionata cu capul in jos
. S-a intors ca capul spre EXIT ca sa zic asa ![]()
M-a complimentat Dr...ca nu m-am ingrasat, ca am doar burta si atat....va dati seama ce bine m-am simtit, nu?
Veronica, Edinutza, sa va traiasca printesele!!! Sa fie sanatoase si frumoase si sa va aduca numai bucurii in viata!! 
Naty, acum suntem ceva mai bine. Ana nu mai e racita...doar mai trage ceva de nas..eu ii dadeam Imunobaby si de ceva timo i-am luat Imunix (parca...). Dar sa stii ca nu prea au avut efect loa noi...drept dovada. Bronhovaxon-ul asta se da de la ce varsta? O fi voie la 2 ani?
Sa stii ca si eu ma simt mult mai tracasata si incarcata de responsabilitati ca la prima sarcina...de fapt si mai putin menajata. Ai perfecta dreptate..
Cris, acum suntem mai bine cu totii...Se pare ca a fost ceva mai usor si a trecut repede. Cel mai important Ana e bine :-)
Ioana, Just, sa stiti ca nu toate produsele naturale (naturiste...) sunt OK in sarcina. Sunt de exemplu anumite plante care creeaza contractii uterine si nu sunt recomandate, mai ales in ultimul trim.
Ia de cititi aici www.desprecopii.com/info.asp?ID=637" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=637
Iris, ce frumoase sunt hainutele Francescai!!! M-ai omorat cu rochia aia mov!!! si cu camasa roz!!! Sa le poarte sanatoasa.
Carmen, Roxana, dar eu am voie sa fac vaccin antigripal chiar daca sunt insarcinata?
Alina
27+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Leditia spune:
cami la ce dr ai fost?
Felicitari fetelor ce au fost la dr si au aflat ce au in burtik.
POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

miereamara spune:
Cami, depinde si cu cate kg ai inceput in sarcina, daca erai supraponderala, atunci tb avut grija la kg, daca erai subponderala (mai slabuta) atunci 7-8 kg nu-i un capat de tara. Ideea este ca acum incepe sa se depuna in ritm infernal, cel putin organismul meu asa a reactionat. Pana in sapt 21 aveam 4-5 kg, si acum in sapt 27 am aproape 9 kg in plus si vad ca in fiecare saptamana pun cel putin jumatate de kg. Eu zic ca intre 12-15 kg e ok, asta e telul meu sa nu depasesc 15 kg, dar nu stiu dc o sa ma pot incadra.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Alina1976 spune:
Mire, si eu am masina de facut paine! Si iese o minune!! Si exact cum ai spus tu, miroase in casa asa de frumoooooos!! Sa-mi spui cum ti-a iesit cozonacul.
Ledi, de ce ai raportat o zi proasta azi? te simti rau?
Alina
27+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Leditia spune:
Alina
,mersi de intrebare..nu,nu ma simt rau fizic,stai linistita.Ma simt coplesita de probleme si nu stiu cum sa sa le rezolv....Nu pot sa vbesc despre asta aici..
Ma bucur ca esti bine,felicitari pt colul lung,beton
si pt bebelina deja intoarsa..cand am citit chiar m-am uitat la semnatura ta sa vad cat ai..Asa repede se intorc?Acum intreb si eu ca nu stiu,daca s-a intors acum,e posibil sa-si schimbe pozitia si sa-ti faca suprize la nastere?(Adik sa nu fie pozitionata cum trebuie?)
POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

Alina1976 spune:
Ledi, nu trebuie sa te simti asa...gandeste-te la ce ai in burtica, la ce minune ai tu acolo si o sa treci peste toate!
Pai in mod normal cam din trim III se cam intoarce...acum e posibil sa se intoarca la loc sau nu....oricum peste o luna nu mai are asa mult spatiu de miscare deci ar fi bine sa ramana acolo unde e!![]()
Alina
27+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cami_antonia spune:
alina felicitari de rezultate ....
ledi eu merg la 2 doctori in paralel ... am mai spus ... aici in cta merg la Balasa la medgidia ....la ea .... ca si el e ginecolog ... iar la bucureti merg la medicul care m-a ajutat sa obtin sarcina Marinescu ... la giulesti .... ambii doctori mi se par super ok .... desi pana acum marinescu nu a zis nimic de kg .... vad ca balasa e f preocupata de acest lucru .... mie imi pare bine ca ma ia mai tare ca poate poate ma tin in frau .... dar vom vedea luna aceasta ... voi incerca sa ma abtin mai mult .... desi eu cred ca nu e neaparat de la mancare ci mai ales de la lipsa de miscare ....
ledi copilul se poate intoarce cu capul in jos din luna a 6-a si intr-adevar se poate rasuci iar .... si pt acest lucru se face obligatoriu cezariana .... dar se verifica mereu caci in ultima luna se fac eco din sapt in sapt .... asa ca nu te nelinisti ....
fetelor dar ziceati de acea zi libera sau 6 ore pe care le putem lua pe luna pt analize .... daca sunt angajata a statului pot face asta sau doar la patron???? va rog sa-mi spuneti si mie legea ca as vrea sa imi bag o zi libera ca am muncitori in casa si am la treaba de innebunesc ....
pupi
21+
ANTONIA IOANA
Camelia
miereamara spune:
Pozitita copilului se poate verifica si prin palpare, nu tb sa faci eco saptamanal. Medicii isi dau seama dc copilul este angajat cu capul in bazin sau nu. Aici nu se fac decat eco decat dc suspecteaza ceva nasol. Plus ca se poaet naste vaginal si dc copilul e in pozitie pelviana, depinde insa de mai multi factori, cat de mare e copilul, cum este mama, cum decurge travaliul, insa e adevarat ca pozitia pelviana este indicatie majora de cezariana.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cris30 spune:
Alina ma bucur ca sunteti mai bine si ca nu a fost nimic serios.Felicitari pentru eco, cand am citit cuvantul SURPRIZA am crezut ca bebelina si-a schimbat sexul
.
La mine la 20 saptamani era cu capul in jos apoi la 24 isi mutase pozitia ca capul sus, sa vedem maine in ce pozitie stam.
Cami multa sanatate mamei tale, sper sa nu fie nimic grav.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Leditia spune:
Cami,stiu ca daca nu e in pozitia corespunzatoare se recurge la cezariana.
Edit:stiam ca mergi si la Buc la dr,dar nu stiam unde mergi aici la dr. de aia intrebam.
Eu o intrebam pe Alina in ideea ca ma duc sa zic peste 3 sapt la eco,bb e intors si daca mai sunt sanse sa-si schimbe pozitia intre timp pana la nastere sau ramane asa cu capul in jos?
Alina,
,da la moaca asta mica ma gandesc si-mi pare rau cand ma supar si plang caci stiu ca-l supar si pe el si in plus stiu foarte clar ca situatia nu se schimba avand atitudinea asta,dar uneori cand ma simt prea coplesita asa ma descarc eu...Intr-un fel sau altul va fi bine,trebuie sa facem cumva sa fie bine,dar nah multi hormoni si multe probleme,putine solutii sau deloc si uite asa te simti un pic cam coplesit.
POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian