Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
miereamara spune:
Edinutza, felicitari pt fetita!
Deci fetitele vin in forta
!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
flowerbee spune:
Edinutza, felicitari pentru printesica! Inca un carucior roz!
Cadia, cred ca mancarea de la pranz mi-a facut rau, desi era carne de vita fiarta cu legume si cartofi natur. Probabil ca in combinatie cu bananele si Danette-ul de dimineata, si cu placinta cu dovleac de la desert si ceaiul verde...exploziv.
Acum stau in patut cu paine prajita si ceai de tei.
Miere, iau si eu masina de paine! Sa ma invatati cum sa o folosesc si ce ingrediente sa pun. Mi-e pofta de painica de casa!
Bee
23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Naty spune:
edi felicitari pentru fetita!
Eu sunt tare prost dispusa, timp de mai bine de o ora mi-a bocit Ioana la telefon ... m-a sunat ca de obicei sa-mi zica ca a venit de la gradi, era bine dispusa, dupa aia a inceput sa-mi zica ca ea ma iubeste mult de tot, eu o iubesc pe ea? cat? cel mai mult? mi-a mai povestit una alta apoi a inceput ca de ce trebuie sa merg mereu la servici, ca ea de ce trebuie sa mearga la gradi, ca de ce sa nu stau acasa, ea vrea sa stau numai acasa, ce, ma duceam la serviciu si inainte sa se nasca ea? Dupa care a dat-o de-a dreptul pe bocete ca ii e dor de mine, asa de dor de nu mai poate, ca sa ma duc acasa, daca nu vine ea la birou, ca nu poate sa inchida telefonul fiindca ii e prea dor de mine
Offff, vorba bunica-mii "numai mama sa nu fi!"
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
25+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty edi felicitari pentru fetita! Eu sunt tare prost dispusa, timp de mai bine de o ora mi-a bocit Ioana la telefon ... m-a sunat ca de obicei sa-mi zica ca a venit de la gradi, era bine dispusa, dupa aia a inceput sa-mi zica ca ea ma iubeste mult de tot, eu o iubesc pe ea? cat? cel mai mult? mi-a mai povestit una alta apoi a inceput ca de ce trebuie sa merg mereu la servici, ca ea de ce trebuie sa mearga la gradi, ca de ce sa nu stau acasa, ea vrea sa stau numai acasa, ce, ma duceam la serviciu si inainte sa se nasca ea? Dupa care a dat-o de-a dreptul pe bocete ca ii e dor de mine, asa de dor de nu mai poate, ca sa ma duc acasa, daca nu vine ea la birou, ca nu poate sa inchida telefonul fiindca ii e prea dor de mine Offff, vorba bunica-mii "numai mama sa nu fi!"Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 25+ cu ![]() Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
Off Naty,mi-au dat lacrimile cand am citit de minunea ta..

Nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul ei si nici in al tau..:(
Va pupam dulce si speram sa fie bine micuta Ioana.
PS:raportez si eu o zi foarte aiurea....asta e..

POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian
cris30 spune:
Salutare la schimbul 1, pai trebuia sa conduca si fetitele putin nu numai baietii.Eu mi-as dori tare mult sa fie egalitate, sa vedem daca iese.
.
Veronica si Edinutza sa va traiasaca fetitele si sa fie sanatoase 

.
Alina acuma vazui ca iar sunteti bolnavi toti, doar spuneai tu ca astepti sa se imbolnaveasca Anuta la gradi dar parca nu asa repede. Trebuie fim foarte atente in perioada asta toamna-iarna ca se inmultesc gripele, virozele si nu e bine pentru noi deloc, mie imi este frica de febra. Multa sanatate si sa ne dai vesti bune 
Just ma bucur ca piciorul tau e mai bine.
Iris ce hainute faine,abia astept si eu sa incep cumparaturile serioase nu mai am rabadare.
Iry ma faci curioasa cu masina de paine,sa o stapanesti sanatoasa, ma gandesc sa incerc si eu dar la prea multa bucatareala nu am voie. Poate dupa ce nasc sau cand vine mama o pun pe ea sa-mi faca, binenteles trebuie sa cumpar masina mai intai.
Ieri dupa-amiaza m-am ocupat cu operatiunea vopsit,tot cu balsam m-am facut.Nu m-a ajutat nimeni ca al meu sot nu era acasa asa ca m-am facut eu incet incet, totul a durat vreo 3 ore cu tot cu clateala ca m-am miscat incet de teama sa nu inceapa contractiile.Bineteles ca posetuta cu pompa de medicament a fost tot timpul cu mine si a trebuit sa am grija ei- my new friend, suntem nedespartite
.Acuma trebuie sa ma intep si sa-mi schimb tubuletul, fac chetia asta la 5 zile, deja m-am obisnuit sunt toata numai gaurele pe piciorul drept.In rest sunt happy ca bebelina misca si e vioaie.
Mi-am bagat si eu nasul la odiseea de noiembrie-decembrie dar inca nu nascut nimeni sau am inteles eu gresit.Oricum mult nu mai e pana vine primul bebe, deja ma trec fiorii cand ma gandesc ca noi urmam.
Prea multa vorbarie pe capul meu, revin la schimbul 2 
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+
Doamne ai grija de bebelina mea.
veronica75 spune:
Edinuta - felicitariii
deci fetele preiau conducerea ![]()

Vreau si eu masinuta de facut paine
, gata m-ati convins, imi iau.
Nu e de gluma cu cumparaturile astea
.
Cine a cump. de la baby mall online? cum sunt produsele? ca vreau si eu sa iau asternuturi pt. bb si prosoape pt. baita si altele...
Eu am dormit
si imediat ce m-am trezit am deschis calc-ul sa vaz ultimile noutati.
Naty-Ioana ta e dulce de tot, parca ma si vaz in locul tau...ce "escroci sentimentali" sunt astia mici...te topesc cu totul...
Veronica
+23 cu Alice

http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
miereamara spune:
Cris, nu e nici un efort cu masina de facut paine. Pur si simplu pui toate ingredientele (intr-o anumita ordine) si scoti painea peste 3 ore coapta si parfumata! Eu am luat-o de la Walmart, se numeste Sunbeam si a costat vreo 50 de dolari (vezi ca poti sa o comanzi si online).
Azi fac placinte (aluatul doar il framant la masina) si cozonac
!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cris30 spune:
Naty ce declaratie de dragoste frumoasa din partea Ioanei 
.Sper sa sa adapteze cat mai repede la gradi.
Iry cred ca ne-ai pus gand rau cu placintele si cozonacii
.Daca e usor am sa incerc si eu, intru mai incolo la Walmart sa ma documentez mai bine.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+
Doamne ai grija de bebelina mea.
cami_antonia spune:
buna burtici
le felicit intai pe vero si pe edinutza pt fetite .... sa va traiasca si sa fie sanatoase .... ma bucur ca fetele preiau conducerea ....
in alta ordine de idei si eu sunt putin suparata ca zi mama mea e boilnavioara .... chiar mi-e frica sa nu fi facut vreun preinfarct .... si stiti ca cu astea nu e de gluma .....
ieri in schimb am fost la eco 3D-4D .... si mi-am vazut frumusetea de fetitaaaaaaaaa ..... si m-am indragostit pe loc ..... o minunatie .... ceva ce nu pot descrie in cuvinte .... si ca sa nu plang am ras intr-una de abia a reusit doamna doctor sa imi pozeze minunea de fata ..... ea e f bine la masuratori .... ca am facut si morfofetala .... e bine la toate organele ..... problema e doar una .... eu sunt ffffffffff grasa cica ..... m-am ingrasat 7-8kg pana in sapt 22 .... caci maine schimb saptamana ....
mi-a recomandat sa mananc cu grija .... fara prajeli etc .... fara mancare gatita in cantitati mari .... mi-e cam greu sa gatesc pt mine separat pt sotul separat ca nu putem manca numai carne la gratar mereu ..... si mi-a expus toate riscurile la care ma expun daca mai bag in mine asa de mult .... offfffffffffff ..... nu credeam ca e o adevarata problema ....
jasmi aici sunt .... am vazut ca ai intrebat de mine .... tu cate kg ai luat???? ca am ramas cam in acelasi timp .... da stiu ca erai mai slabuta ....
21+
ANTONIA IOANA
Camelia