Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
cristi_2003 spune:
hello fetelor
tot am fugit astazi
naty - degustat de torturi, ... 

si eu beau cafea dimineata - altfel ma doare capul. si fasole si varza si tot ce e de mancare prin jurul meu.
pt gogosi am luat reteta de pe DC.
asa. ieri am fost la doctor, greu de tot cu drumul ca se circula in coloana, mai bine e cu bicicleta sau pe jos. bebele e maaaare si biiiine, are o fatza bucalata si e un grasan tare fericit acolo. avem si noi 1.1 kilograme (si ziceam de-al ralucai ca e mare). si mama e programata pe 29 decembrie la cezariana!!! adica revelion in spital. minunaaaaaaat
26+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Cristi, felicitari! Mi-au dat lacrimile de emotie. Deja avem prima programare la cezariana!
O sa fie cel mai frumos Revelion din viata voastra iar 2009 va va prinde in trei!!!!
Eu tot poftesc la varza murata dar nu am voie ca e sarata si ma cearta nenea dr
.
Ia mai veniti fetelor cu programarile!!!!!
Bee
23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 asa. ieri am fost la doctor, greu de tot cu drumul ca se circula in coloana, mai bine e cu bicicleta sau pe jos. bebele e maaaare si biiiine, are o fatza bucalata si e un grasan tare fericit acolo. avem si noi 1.1 kilograme (si ziceam de-al ralucai ca e mare). si mama e programata pe 29 decembrie la cezariana!!! adica revelion in spital. minunaaaaaaat 26+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
mama, adica tu?

felicitari pt grasun

Jasmi
21+ cu 
way to go, BB
CADIA spune:
Roxana, deci trebuie sa stau 1-2 ore in spital/policlinica dupa ce beau "dulceatza" aia????

Mercic Rox, 

Cris, adica vei petrece Anul Nou cu bebe????Suuuuuper, ce conteaza daca in spital.Vom da party mare.

Bee, exact la asta ma gandeam si eu, doar la carut sport si scoica pentru ca am inteles ca va fi o iarna cu zapada si nu stiu cat vom folosi landoul.Asteptam link-ul.![]()
23+cu
CLARA
cristi_2003 spune:
da jasmi, eu sunt mama.
azi am vorbit si la cord blood sa ne trimita contractele pt celule stem.
26+ cu
T. Carol
mvb spune:
Cristi felicitari pt BB dolofan....si da....asta da surpriza...ca te-au programat pt cezariana. Super!
Eu aseara am vorbit cu o prietena si mi-a spus ca pe 13 e programata pt cezariana( adica luni ce vine)....imi zice ca de 2 zile plange de emotii si de drag!
26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
mvb spune:
Cristi eu am si trimis contractele semnate chiar ieri....tot cu cei de la cord blood center lucram si noi.....par cei mai seriosi. Kit-ul il trimit cu 6 sapt inainte de nastere
Venerata spune:
Buna burtici,
Am revenit si eu dupa o pauza cam lunga de scris. Insa v-am citit si tinand cont ca noi ne situam mai spre sfarsitul perioadei Ian-Feb 2009, am multe de invatat!
Multumesc mamicilor pentru urarile adresate "putzulicii"
din burtica despre care v-am spus saptamana trecuta! Sa fie toti copii nostri sanatosi si sa ne bucuram de ei!
Mi-a placut ce a zis Alina1976, ca la fetite trebuie sa le cumperi toale, cosmetice, etc si dupa ce se marita o sa le ceara bani sotilor [bine gandit!], pe cand la baieti trebuie sa le dai casa, masina, etc. Asta ar trebui sa ma faca sa ma simt mai bine, nu? :-)))
Acum de cand am aflat ca voi avea tot un flacau, ma gandesc, ce ma fac eu cu trei baieti (husband included), si le-am spus si lor - celor prezenti
- ca o sa le pun "chielea'n bat"!...."Zise Zdreanta'n gandul lui..."
Pot sa ma laud si eu cu 1 kg luat pana acum? E super bine, nu? Problema este ca eu eram deja supraponderala cand am ramas insarcinata, si cred ca asta explica greutatea mica luata pana acum.
Pe de alta parte nici nu prea imi e foame, adica am observat ca pot sa mananc putin (mai ales seara) si ma satur. E adevarat ca mananc destul de bine dimineata (2 sandviciuri si o cafea - fara de care nu pot functiona), masa principala la pranz (adica un fel de mancare si o salata), fructe dupa amiaza la serviciu, si mai ciugulesc ceva acasa seara. Dar ideea e ca ma satur cu putin. Cand am facut ecografie la 19 s+, mi-a spus dr. ca bb are 300 gr. O fi prea putin?
Mvb, si eu am uneori mici dureri/intepaturi in jurul buricului. O trage bb de cordon? Am citit ca in perioada asta se cam joaca cu cordonul, se plictiseste si el, deh!
Sa ne auzim cu bine!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
20s+
cristi_2003 spune:
pai cu ce sa se joace si copiii astia mai fetelor? ca in afara de cordon si degetele nu au nimic acolo. numai sa nu inceapa sa sape...
io la carol ii las masina mea. cand o avea bani sa-si cumpere alta ok. pana atunci asta o sa ii fie tare buna. special pt el am pastrat-o
26+ cu
T. Carol
mvb spune:
Eu stiu ca la fete tre sa le dai zestre ca sa scapi de ele
....baietii tre sa fie destepti si cu meserii bune. Noi pe al nostru il facem doctor.....tati meu deja ii pregateste o "zestre" de "cativa" euroi......zice ca atunci cand BB o sa fie flacau el o sa fie in carje de mult
si ca BB tre "ajutat" asa cum m-a "ajutat" el pe mine