Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
jasmi, multumesc, nu e nevoie de flori.. daca ala iti place go for it.
eu beau cafea, ajung si la 3 pe zi din pacate.. de abia ma pot abtine sa nu beau cantitatile mele enorme normale. asta e una dintre problemele mele.. dar ma rog.
mvb, nu vad totusi care ar fi problema. cred ca totusi referirea se facea la perioada de alaptare - cand problemele de digestie ale mamei se pot transfera la bebelus prin alaptare.
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Insa ce trebuie sa cantareasca 7,5-8 kg, caruciorul cu totul (de ex cu landou) sau doar sistemul pe care se pun celelalte chestii? |
Depinde cat vrei sa cari
Ideea e sa fie cat mai usor carutul, dar si confortabil pentru bb. Un carut greu se si impinge greu. Bine, daca e de duzina s-ar putea sa nu mearga rotile cum trebuie si sa nu conteze ca-i usor. Copiii cresc repede, investitia intr-un landou e pentru un timp scurt. Mult mai mult vei folosi caruciorul sport.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
26+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Leditia spune:
Neatza..
Andreea,am plecat de la 49 si am ajuns la 55,6..Dar eu sunt scunda si la inaltimea mea se vede si juma de kg.
mvb,da,mai am contractii..
POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

jasmi spune:
Just, sunt sigura ca o cafeluta mica nu strica ![]()
La tensiunea mea 10 cu nu stiu cat, poate ar trebui sa beau si eu putina, numai ca mie nu-mi place. Totusi, pot sa substitui cu cola?
nuuu daaaati 
Jasmi
21+ cu 
way to go, BB
justme25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jasmi Just, sunt sigura ca o cafeluta mica nu strica La tensiunea mea 10 cu nu stiu cat, poate ar trebui sa beau si eu putina, numai ca mie nu-mi place. Totusi, pot sa substitui cu cola? ![]() Jasmi 21+ cu ![]() way to go, BB |
Bun bun
Justme
27+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community
Naty spune:
Neata!
Eu am uitat sa merg sa fac urocultura ca sa vad daca mi-a trecut infectia urinara
Astazi mi-am dus in sfarsit la Medsana unde am stat 45 minute ca sa las proba si sa aflu ca rezultatele le primesc joia viitoare in conditiile in care eu miercuri am programare la dr. si vroiam sa merg cu rezultatul
Data trecuta mi-au dat rezultatul in aceeasi zi, ce naiba se intampla?
In fine, daca tot m-am dus am zis sa fac si un sumar de urina, ala cica iese azi (rezultatul).
Aseara am fost cu Ioana la engleza si, desi a plecat cu plansete si miorlaieli, iar acolo nu vroia sa intre in casa, apoi in camera, pana la urma a fost un succes total. Profa e super OK, chiar stie cum sa-i ia pe copii, dupa 10 minute fie-mea nu mai avea nici o treaba, conversa cu ea, o luase la plimbare prin casa si la sfarsit nu mai vroia sa plecam.
Fetele eu am vizionat nu stiu cate modele de torturi zilele astea (pentru Ioana) si era sa lesin de pofta 
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
25+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roxanaz spune:
jasmi, zau ca nu da nimeni... atata timp cat pastrezi o masura... si nu exagerezi... ata ete. se iarta ![]()
mvb spune:
Jasmi sa stii ca in dotare avem si
.......prinde mai bine
...cateodata e bun si pt spinarea mea....atunci cand nu stau cuminte in pat
26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
mvb spune:
Naty ce frumos cu vizionarile de torturi. Imi aduci aminte de nunta mea, cand am vizionat N cofetarii si gustat N feluri de tort. A fost partea cea mai dulce a pregatirilor. Ma bucur pt Ioana si pt reusita orei de engl.....la urma urmei totul tine de profa......daca ia invatatul sub forma unui joc, reusita e garantata. Sa-i iei diverse planse colorate cu desene......asa va invata mai repede cuvintele si o sa fie prinsa in jocul profei
26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
flowerbee spune:
E cam greu sa te decizi cu privire la un carucior. Eu credeam ca e ok sa iei un 3 in 1 dar totusi nu stiu cat voi folosi landoul sau daca il voi folosi, avand in vedere ca va fi iarna. Cred ca un carucior sport cu o scoica sunt suficiente. Voi cum ati procedat.
Mie mi-au placut carucioarele de la Chicco si Peg Perego. cau linkul si vi-l dau, poate ma sfatuiti si pe mine.
Pupici multi. 
Bee
23+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!