Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

selene un mesaj pt tine ... poate stii mai multe despre acele ore pe luna care le putem lua libere .... te rog raspunde-mi si mie cand citesti daca stii despre ce lege este vb .... pupi
21+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, aluatul pt placinta l-am facut din: 1 cup apa,1 ou, 1 praf sare, 3 tsp unt moale si 3 cups faina. (Drept sa-ti spun a iesit cam putin aluat, in jur de 4 foi de placinta,dar a fost ok pt prima data)
Umplutura am facut-o din telemea de oaie nesarata(nu am avut de vaca, doua oua, stafide, vanilie, zahar dupa gust. Am uns tava cu unt si am pus un pic de unt si pe foi.
Aluatul l-am preparat in breadmaker pe programul dough (cred ca o ora jumate dureaza), apoi l-am scos si l-am intins in foi, am umplut foile si le-am pus in tava cam o ora (pana s-au rumenit).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

salutari burtici,

miere, cand te aud cu placintele si alte retete si cand ma gandesc ce miros trebuie sa fie la tine in casa acum...mai ca imi vine sa imi iau si eu masina ..dar stiu ca lenea e mare si n-am s-o folosesc...am sa astept sa vina mama din ro si se rezolva si problema asta...

Noi suntem ocupati cu operatiunea 'varuitul'..am varuit intr-un dormitor, ca sa pregatim camera la bebe, apoi ne-am apucat si de dormitorul nostru ca na' daca tot eram cu casa data peste cap si acum sotul vrea sa mai faca inca o camera (aia de 'oaspeti', unde o sa stea bunica)...si uite asa s-au dus vreo 2 weekend-uri....si inca nu suntem gata..

Cat despre analize si rezultate, chiar cred ca e mai bine ca aici nu ne mai spun doctorii atatea detalii..mie cel putin imi spune doar ca au iesit normale si asta tot...stau f relaxata asa...la prima sarcina eram in ro si ma stresam la fiecare rezultat..

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

daiopri, Alex tot in iarna a fost nascut in dec si l-am carat cu port bebe sau direct in carut..carseat-ul statea in masina, l-am scos doar de cateva ori...Nu prea am mers cu carseat-ul pe carut...Intr-adevar e mai nasol cu haine de iarna si port bebe...ma gandeam la port bebe mai mult prin spatii inchise, gen magazine, mall-uri, cand oricum nu iau haine groase pe mine...

daiopri, te-ai hotarat daca vii pe aici la shopping? Daca da, eu te astept si ar trebui sa vb dinainte poate ne intalnim...eu fac planuri de o partida mai serioasa de shopping pe weekend-ul viitor.

Fetelor, foloseste careva Mustela anti-vergeturi? Tot am auzit numai de bine de ea si mi-am comandat si eu 2 de pe internet (aveau reducere $20 la 2)...dar tot am dat $58 pe ambele...mi se pare putin cam scump, cel putin comparativ cu Palmer's care e $5-$6. O sa junga de abia in cateva zile. Sunt curioasa acum daca o sa merite banii, daca foloseste vreuna dintre voi poate imi spuneti si mie daca merita...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Daiopri multumesc, sunt bine mai am contractii nu pot sa zic nu dar incerc sa le tin sub control cu medicamente ,hidratare si stat la orizontala pe cat posibil.
Criss chiar mi se facuse mai devreme pofta de caramele din acelea moi .

Sunt fericita ca mi-a instalat sotul antivirus la laptop, ca sa pot sa mai intru pe la banca si la conturile de credit card si binenteles sa fac cumparaturi din pat ca m-am boierit de-a binelea nu gluma.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Graviduta 79 stiam eu ca tu esti!!!
mi-a zis d-na doctor ca trebuie sa am grija cu greutatea,dar ciudat, inainte sa ma puna pe cantar mi-a zis ca nu mi se evde burta...chiar radea ca sunt haioasa tare ca umblu cu hainele astea lalai (a lui cristi) si nu se vede...dupa ce m-a cantarit,surpriza!
de la inceput sarcinii pana acum 6.5 kg,mie nu mi se pare ca e mult,dar poate gresesc! oricum astia pe aici se agita tare ca multi is obezi si de aia te tot bat la cap sa nu iei in greutatate tare mult.
burtica e mai mare cu o saptamana,bataile normale si mi-a gat sa beau din ala pt diabet! eu i-am zis ca am mancat si cioco de dimineata( nu m-am putut abtine)...asa ca sa vedem!
propun sa nu se mai vorbeasca de manacare ca eu sunt o
si nu ma las pana nu fac...na acum numai la cozonacul lui mire ma gandesc...ma si duc sa halesc ceva prin bucatarie

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Miere tu vrei bataita nu asa! Ti-am zis ca m-am lasat de bucatareala si tu acusi ma faci sa ma duc acasa sa ma pun pe treaba. Tztztz. Vazusem reteta de aluat la alt subiect:)) Eu am visat intr-o seara ca stateam la rand la gogosi din alea ca acasa si cand am ajuns in fata mi-au zis ca nu imi dau ca nu vb ungureste (vanzatoarele erau se pare unguroaice). Desi le-am explicat ca nu stiu, nu m-au crezut si m-am trezit ca imi batea inima asa tare de nervi:)))
Anca, nu cred ca ajungem pana la tine:)) Noi am fost in Seattle doar cat am luat avionul spre tari calde. Habar nu am ce si cum pe acolo. Nu ne aruncam decat la Bellingham aicea langa noi. Am fost si noi odata al exit 200 ala cu Tullalip sau cum ii zice si mi s-au lungit urechile:)))
Sper sa gasesc cate ceva la mall aici. Ca nu cred ca difera preturile prea mult. La noi sunt cam la fel, in downtown fiind mai scumpe in general.
M-am apucat si eu de facut o listuta mica mica :)) cu cam ce ne-ar trebui. Oricum vreau sa incerc in state intai ca au culori mai frumoase si calitate mai buna. Si poate mai gasesc si pt motanul al mare cate ceva. Da nu stiu daca sa ma arunc in wk asta sau nu, ca aveti si voi long wk. Si nu e bine:)) ca e aglomerat. Mai vaz. Daca nu poate vrajesc sotul intr-o vineri de-a mea libera sa isi ia si el si at motanul e la scoala, desi mi-e teama asa ca poate nu ajungem la timp sa il luam.
Lisa si la tine cu kg? Bre, ce bine ca is in Ca:)))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ciudat Lisa cu kilele, ca la mine nu comenteaza deloc( eu sunt tantalaie, ca nu am pus decat vreo 2 kile de la inceput).
Si eu propun bataie colectiva la Miere cu aluaturile ei cu tot
ca as fi dat buzna peste ea, daca nu statea asa departe...
Daiopri, la voi nu e traditie cu babyshower?
Cris, sa ne trimiti linkuri cu ce ai mai cumparat.

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Poate ma suparati si va pun acum o poza cu cozonacul si placintele!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

De unde poze, din burtica?:))) Nu, nu te rugam!!!!
Crisspolliss, se face cred. Data trecuta nu eram angajata asa ca nu stiu la sv. Am auzit ceva de la o colega, dar eu ma simt prost sa zic sa cumpere ceva scump. Asa ca ce tine de carut si chestii mai mari si scumpe, noi o sa le luam. Prietenele mele nu cred ca o sa faca, ffindca si cand au fost ele nu a organizat nimeni:(( Nu prea le avem cu astea. In general fiecare familie de cunoscuti iti aduce cate ceva, dar cum spuneam eventual hainute sau chestii mai "obisnuite". Carutul e investitie nu gluma (multumita preturilor).
Gata nu mai citesc si plec acasa:)))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput