Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ledi de neuronu de .. mi-a dat Azitromicina pt candida 3 tb*500 mg, Calciu si Magneziu, si pt mana care imi amorteste sa ma ung cu Lioton gel pana la cot. Atat,

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

20+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, placinta e in cuptor si acum o pun de un cozonac.
Retetele le-am luat de pe Dc, exista un subiect intitulat Paine de casa...cu masina de paine, nu mai caut link-ul, dar dc te intereseaza poti da un search si apare imediat (cred ca e la subforumul cu bucataria).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Cami,stiu ca daca nu e in pozitia corespunzatoare se recurge la cezariana.
Edit:stiam ca mergi si la Buc la dr,dar nu stiam unde mergi aici la dr. de aia intrebam.
Eu o intrebam pe Alina in ideea ca ma duc sa zic peste 3 sapt la eco,bb e intors si daca mai sunt sanse sa-si schimbe pozitia intre timp pana la nastere sau ramane asa cu capul in jos?

Alina,,da la moaca asta mica ma gandesc si-mi pare rau cand ma supar si plang caci stiu ca-l supar si pe el si in plus stiu foarte clar ca situatia nu se schimba avand atitudinea asta,dar uneori cand ma simt prea coplesita asa ma descarc eu...Intr-un fel sau altul va fi bine,trebuie sa facem cumva sa fie bine,dar nah multi hormoni si multe probleme,putine solutii sau deloc si uite asa te simti un pic cam coplesit.

POZE
Minunica mea
26+ cu David Christian

Ledi, bebe se tot intoarce cat sta in burtica insa la un moment dat se pozitioneaza cu capul in jos si apoi nu mai are loc sa se rasuceasca si ramane asa...pregatit sa iasa :-) Asta se intampla prin luna a 8-a. Atunci daca bebe e cu capul in jos nu se mai rasuceste ca nu mai are cum...grasanul

Ia-o incet cu problemele...bucura-te de viata ta si de cea a lui bebe! Gandeste-te cat de norocoasa esti! Si apoi.....suntem si noi pe aici, oricand sa te ajutam cum putem, cu sfaturi cu pareri...nu?

Alina27+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris30

Alina ma bucur ca sunteti mai bine si ca nu a fost nimic serios.Felicitari pentru eco, cand am citit cuvantul SURPRIZA am crezut ca bebelina si-a schimbat sexul .
La mine la 20 saptamani era cu capul in jos apoi la 24 isi mutase pozitia ca capul sus, sa vedem maine in ce pozitie stam.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Ehe...nu mai are cum sa se schimbe..i-am vazut pisi de doua ori ultima oara chiar varianta 4D de s-a convins si tati ca asa e!
Acum s-a obisnuit cu ideea ca va avea 2 fete si cu mama lor 3!!
Si ca sa-l consolez i-am zis "Tati draga, gandeste-te ca vor consuma bani pe toale, cosmetice, bijuterii, etc...si iti vor cere tie dar pana la un moment dat, apoi dupa ce se marita gata, le vor cere sotilor si ai scapat! dar la baiat....o sa tot dai...si casa si masina .." Parca s-a mai relaxat dupa discutia asta

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Astazi cat asteptam medicul, venise o la camera de garda cu contractii, membrane rupte= nastea, sa va zic ce emotii ma apucasera, de parca as fi nascut eu!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

20+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Eu cand am nascut prima data, langa Sala de nasteri unde eram eu, nastea alta tipa si se cam auzea... Prima data nu mi-am dat seama ce se intampla....apoi a venit D-na Dr a mea si mi-a zis sa nu ma sperii ca dincolo se naste natural si fara anestezie si s-ar putea sa se cam auda ceva. In momentul ala am simtit ca mi se taie picioarele...noroc ca m-au apucat si pe mine durerile si dilatatia...si nu am mai auzit nimic. Deci te inteleg perfect :-)

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Mey, au iesit bestiale placintele! Moamaaaa, cat am poftit eu la placintele astea si nu avea cine sa imi faca!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry sa te gandesti si la noi cand papi .
Eu zilele trecute mi-am luat PANETONE un fel de cozonac italienesc cu stafide tare pufos si bun, in 2 zile l-am dat gata, azi imi cumpar altul. Merge de minune cu lapte.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Panettone fac si eu acum in masina de paine. Am gasit reteta speciala pt breadmaker pe culinar.ro
http://www.culinar.ro/forum/continut/Reteta-ta-preferata/9773/Retete-pentru-masina-de-paine/

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Irynuka dragalasa, eu stau departe de forumul ala, ca asa cum ziceam, ce visezi tu sa acumulezi pana la sfarsit de sarcina, eu le-am prins deja la 23s
Da cu ce ziceai ca ai umplut placintele?
De aia, vreau doar pe scurt (dac'sa poate sar'mana) ca daca ma scap la retete multeee, vin si kg multe. De cand a plecat bunicu, m-am mai oprit si din nebunia cu gatitul si parca mai vin de acasa cu pounds-ii:) De nu, alta varianta, vin' tu in Vanc, si te lamuresti cum e in Seattle si sunt si eu bucuroasa
Anca, am vrut sa zic, cum vrei tu sa cari bb in port bb sau wrap cu haine de iarna? Eu la motan nu l-am putut cara prea mult ca el a avut 4,100 la nastere si a mers kg si luna. Pe la 3 luni deja imi rupea spinarea si nici nu incapea ca lumea in port bb din ala. Eu si asa is cocosata
Cris cum mai te simti?
Tuchi tu cum mai esti? Poate trebuia sa dai un nr de tel ceva si mai verificam fetele cum esti si ne tineau si pe noi la curent.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Uff, ca si mie imi place Panetone ala!
La noi e de rau ca a venit o tanti care lucreaza ca contractor, ca vine o data pe luna, si ne-a adus cateva kile de bomboane si tot felul de prostii ptr Halloween, si acuma mananc de zor la la niste snickers bars...o sa fie prapad, prevad deja

Crisss 24+

Mergi la inceput