Gravidutze si mamici de Cluj -93

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao, fetele!

Am ajuns si noi acasa!! Of, iar a tras o tranta, si-a spart buzita! Ce ma enerveaza ca toate se intampla pe gresie, nu pe parchet...oricum, piti face tot mai multi pasi singurica, dar e destul de precauta.

Alex, am vizitat sediul nou Tandarica din Manastur, inca e in lucru, dar mi-am facut o idee, si cred ca acolo vom merge. Ti-am zis ca pentru noi e important sa fie aproape de casa sa nu ne abatem prea mult din drum, noi vom fi contracronometru. Ma incanta ca are program lung pana la 18,00 si ca e f aproape de casa. In felul asta nu mai trebuie sa imi modific programul de serviciu, ceeea ce ar fi fost destul de dificil. Sunt curioasa cum se va comporta Tiadris la gradi.Asteptam cu sufletul la gura.

Diana, mi-e dor de tine si de Irinuca. Cand iti faci timp, mai scrie-ne.

Fetele, stiti ca eu merg des la Big la locul de joaca cu Sara, s-au schimbat acum conditiile, la aniversari nu se mai plateste nimik, si ai sala timp de 3 ore, poti sa aduci mancarica de acasa. Afland acest lucru, mi-a venit o idee. Ce ar fi sa organizam o petrecere pt piticii nostri? Poate sa fie cu ocazia implinirii unui anisor a majoritatii sau putem sa o programam in preajma sarbatorilor. Ar fi dragut sa organizam o tombola cu jucarii si sa se mai distreze si ei putin. Evident si noi!!!Daca va tenteaza, stabilim o data si ne organizam.

Asa, si in alta ordine de idei, la Auchan, in weeeknd a fost ceva promotie la bilele alea colorate. Sara le adora. Cutii cu 100 bile colorate: rosii, galbene, albastre, verzi. Sigur mai e promotia in caz ca va intereseaza. Pentru exemplificare:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabi-eu zic ca ar fi o idee super,daca se mai aduna lume, si eu vreau.

noi acasa, piti acum afara cu tati, eu mai vizionam putin tv-ul, hihi.va pupic, spor la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI draga eu am nascut cu Sbarciu
noi avem probleme cu lapticu in sensu ca vreau sa l mai reduc sa ajungem la 500-600 ml /zi ,oricum facem progrese
GABI ar fi super sa ti placa la Tandarica ,mai ales daca e si aproape de casa ,conteaza f mult
multumim de pont ,am vazut pozele si desi ti am mai spus de nu stiu cate ori tot itzi mai zic ca ai un ingerash de fetitza
Meli n ai mai reusit sa intri pe webshots ,n am mai vazut poze cu piticutza ta de f mult timp
RAMO sper sa fie totul ok cu puiutzu si noi mergem maine dimi pt analizele ce ni s au cerut la cresa
LORE multumim mult mult

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Alex-sincer am incercat de cateva ori si n-am reusit si m-am saturat sa ma tot chinui. daca intri pe hi5, am acolo poze cu ea,adresa de mail a mea e melindapapp2005@yahoo.com

Gabi-imi zici te rog si mie de Tandarica cate ceva?ca e si pt noi aproape.

Mergi la inceput

seara buna!

eu mi-am culcat mandra capica de obo ce era,hihi,a papat tot lapticul, dupa ce ca prima data l-a refuzat cu inversunare.deci....cred ca-s ite-fite,hihi.
da laba activitate pe aici.

Lore-mersi,ma hotarasc asupra pozelor si-mi fac si eu.ce mai e nou pe la tine?

va pupic, mai colind putin netul,imi fac gimnastica de seara,hihi,daca nu m-apuca lenea ana atunci si la somnic.sa aveti o noapte usoara!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI nu ma prea descurc cu hi5 :)
si eu am culcat o pe Tiadris in pat cu mine ,imi vine so mananca toata toata ,nu mai pot cat imi este de draga
bravo pt laptic si mai ales bravo tzie ca faci gimnastica si eu promit ca de sapt viitoare ma apuc de abdomene ,trebuie sa fac ceva ca nu mi place burtica asta ce o am

noapte buna

GABI super ideea cu organizarea unei petreceri inainte de sarbatori trece ma pe listutza
GABI
MELI
ALEX

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

meli super ca faci gimnastica seara.am vazut poze cu tine pe hi5 si se vede ca faci.de cat timp si ce anume faci mai exact?areti super mamico..felicitari.si tot n-ai zis cat exact te-au costat titile?

alex iti tin pumnii maine la analize..sa ne spui cum a fost.dar cred ca sange nu trebuie nu?

gabi si eu as vrea asa o intalnire.treceti-ma pe lista.super bilele.cat au costat?si pana cand e oferta?

adriana felicitari pt zambareata noastra ca s-a acomodat se pare ca..

lore super ideea cu cartea.si eu vreau..dra cate pagini are?

mutunel bine ai venit is sarcina usoara..

noi azi am fost la maica-mea la lona.atata s-a distrat sara cu puii...curcanii..a plimbat-o maica-mea cu roaba..s-a distrat pe cinste.

ce nasol ca de sapt viitoare din cate ma inteles se v-a modifica ceasul..v-a fi f nasol cu plimbarile pe-afara.noapte buna la toata lumea

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata.

Alexia are otita.

O zi frumoasa tuturor!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza!!!

pe dragos l=am dus la nasa pana la 12 k sa pot sa imi fac ordine in casa, dupa musafiri

loresuper cartea, cate pagini are??? david merge???sau tot lenes e inca

gaby super ideea cu lokul de joaka si eu vreau , sa ma scrii pe lista

ancauite nr de tel 573507 dl Saighi asa se pronunta dar cred k asa se si scrie si ii zici k esti din partea dnei alb

va pup k eu am un program tare lung azi

aaaaa

adrinaimi pare tare rau ptr Alexia, dar cum a reusit??? sanatate multa si fii tare mami

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata

Hei, ne inscriem si noi pe lista de petrecareti:)

Gabitzo, eu vreau sa ne inscriem la Tandarica deja, sa nu ramanem pe dinafara:)merci de info

Alex, ce norocoasa esti ca se cuibareste pisicuta la tine in pat, asta mica a mea nu vrea sa doarma nicaieri in afara de patutul ei...si as mai fura-o cateodata dupa masa sa mai stea cu mine.. dar ea crede ca e de joca si nu sta la somnic...

Diana, ce pot sa zic de Carina...nici nu as stii de unde sa incep...serios...cum pupa covorul sau masa? cum face alo cu orice obiect pe care il duce la ureche? cum e din ce in ce mai dulce si mai smechera...cum se aplauda singura sau mai stiu eu ce...e absolut minunata pentru noi, exact cum cred ca este fiecare copilas pentru parintii lui....dar cel mai mult o pasioneaza muzica si dansul. are si o mica coregrafie, ridica cate un picor in timp ce se legana pe muzica si se mai apleca smechereste daca e muzica mai rapida si face din manuta ca la balet:)e tare, tare scumpa!

Adriana, draga mea, imi apre tare rau de scumpica mica. Sper sa fie cat mai repede bine...of de ce nu e trierea aia totusi mai stricta sa nu se imbolnavesca asa de usor copilasii....:(

Ramo, voi cum mai sunteti?

Multumim de urarile de 11 luni tuturor si le asteptam pe cel de un an cu nerabdare:P

va pup, mari si mici, o zi minunata

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput