Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

http://entertainment.webshots.com/video/3008255080104142649wyYkeE Aici sunt filmuletele.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze cu IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Shose, si mie imi curge nasu de azi dimineata ceva de speriat. E a doua viroza pe toamna asta deja. Sper sa scape Laura si de data asta. Ema, multumim frumos pentru urari! La fel si lui Milan!Ellenuta, ti-am trimis PM cu datele pentru lista. Sau sa le scriu aici? M-am gandit ca le vezi mai usor asa.Asta cu cola nu e unicat, am intalnit si eu un copilas de 2 ani care bea cola, acum nu stiu daca era un obicei, ca eu l-am vazut la o nunta dar parea foarte familiarizat cu "substanta".Eu sper ca daca nu vede in casa, pentru ca noi nu bem , sa se "apuce" cat mai tarziu de minuni gen cola, napolitate si alte bombonarii.Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

brr, saracul copilas, sa-i fie extirpat un rinichi.parca atunci cand eram noi mici nu erau atatea grozavii Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Cati si eu, si eu!
Tot pe Felicic o citesc si eu acum
pupik si de la noi

Elia e de speriat cu racelile astea. Eu nu eram asa sensibila inainte. Acum vad ca ma doare si gatul, ori pt ca am baut rece ori o fi virus cu tot tacamul.
Sanatate si sa nu ia Laura ceva.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Cred ca si de la oboseala acumulata avem imunitatea mai scazuta, nici eu nu raceam usor inainte. Gata, ma apuc sa iau vitamine .Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Nu zice nimeni nik de Ioana k i-a fost rau

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze cu IOANA

Mergi la inceput

Pentru fetele care mai sunt in CIC, am vazut la stiri azi(dar n-am vazut tot) ca s-a discutat in parlament azi cresterea cuantumului alocatiei astea de 800 ron. Ordonanta fusese respinsa de senat in primavara dar camera deputatilor este camera decizionala. Doar ca n-am inteles ce-au hotarat, ori nu s-a mai votat azi, ca mai aveau inca 100 de legi de trecut (ce-or fi facut pana azi?!), ori nu mai stiu. Ati vazut mai mult?Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

Uite ca eu vazusem de Ioana, si nu prea stiam ce sa scriu, dar ma bucur ca e bine. Eu nu i-am dat niciodata sa manance inainte de baie, mereu dupa.Ea pare un bebe "bine" in poze, adica nu o sufla vantul, sa nu fie prea mult pentru ea si supita si laptic la ultima masa.Camelia si Laura (06.02.2008)Mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Imi pare rau ca a vomitat bb mic Ioana. Nu am scris ca nu stiu ce remediu sa iti zic. Io ii dau mai soft seara. iaurt sau branza cu fructe la maxim 7 si dupa baie bibe cu lapte si atat.
sa treaca

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Elia la ce stiri zici ca ai vazut?eu am vazut de ceve cum ca ar fi vrut sa dea postnatal la eleve si studente(la zi) si facusera un mare circ...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput