Mariri si revendicari de mariri salariale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Ministrul educatiei a fost demis. Pai trebuia de mai de mult, sa se insoare in liniste.

Cum sa fi fost demis mai demult? Pai dupa ce i-a promis iubitei elicopterul de pe cer sa nu-si fi putut tine legamantul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noroc cu voi ca am aflat si eu ca a fost demis Admnitei, altfel ma uit numai la Minimax.

Ce stiti de noul ministru/noua propunere...Anton Anton? Oricum in 2-3 luni nu mai poate face nimic nici bun nici rau, sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Tipic pentru unii sa dezinformeze!Care marire de 50%?Marirea reala ar fi cu totul alta,pentru ca oricum,acum la 1 oct trebuiau marite salariile cu 9%,iar la anul,conform protocolului,salariile sunt marite cu 9 in ian,cu 6 in apr si cu inca 9 in oct!Scadeti si voi si vedeti cat ramane din 50!
Interesant este ca pe marginea maririi salariilor parlamentarilor n-a facut nimeni nici un scandal!
Evident ca si cei aproape 20 care efectiv raman sunt praf electoral in ochi!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si ce sens avea sa voteze inca o marire cu 50% a salariilor profesorilor daca oricum erau intr-un grafic de marire care se intinde pe mai multe luni?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Ce stiti de noul ministru/noua propunere...Anton Anton?

Mi-a fost profesor la Instalatii, e de hidraulica; un ardelean de treaba, cu umor, bun profesionist.
Asta era atunci. Acum...cine stie?

Am mai avut un profesor, toti eram fascinati de el, preda o materie imposibila (ceva stiinte sociale), era destept, cult, apropiat de studenti, note mari...N.S.Dumitru, il chema. Dupa revolutie a fost eminenta cenusie a lui I.Iliescu, a imbecilizat toata politica (si asa imbecila) a primelor guverne, un adevarat Stalin. Atunci (ca si acum) nu am inteles nimic, socul a fost prea mare...

Ce-i drept, si Virgil Petrescu (tot de la catedra de Hidraulice!) a fost ministru, dar modest era cand l-am avut profesor, modest a fost si ministru.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Unii se mai schimba...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io zic sa nu va laudati in profesori ca io l-am avut pe Varujan Vosganian. Si ce prof dragut era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Culmea e ca de data asta nici n-au cerut profesorii mariri salariale, s-au oferit ei asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

io zic sa nu va laudati in profesori ca io l-am avut pe Varujan Vosganian. Si ce prof dragut era!

Marina

Io ma laud cu Negritoiu, Isarescu si Babiuc ca profesori.

La subiectul asta ce sa zic, sa le dea domne la toti, dar exista si alte categorii de bugetari care nu au avut mariri de salariu de cca 3 ani. Vale, la sotul tau cum e? Al meu a zis ca daca nu ar fi interzis ar face greva, la ei de 3 ani nu s-a majorat nimic-nimic, e si normal ca lumea e contra acestei anuntate mariri de 50%.

Cat despre cresterea salariala, la noi anul asta a fost o crestere in aprilie, diferentiata in fctie de evaluarea fiecaruia (la mine a fost de cca 17%), si in iulie cu inflatia ne-au mai dat 3%. Domeniul- banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cris,nimicare o gramada colegi care au plecat....

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput