***Ultimul hop pentru Sonia - 22 decembrie (6) ***
Raspunsuri - Pagina 11
alinkav spune:
Inainte sa plec spre casa,nu puteam sa nu trec si pe aici!
Cum v-a mers la spital?
Abia astept sa citesc ca si azi s-au strans ceva bani penrtu viitorul Soniei.
Multi Soniei!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
eladea2005 spune:
cati banuti s-au strans pt Sosonica?la mica luptatoare...sila mami...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
kay spune:
Buna seara !!!
Bubulina, iti multumim !
alina, mari de tot ! pana plecam trebuie sa ne vedem, sa o cunosti pe Sonia !!!
Andreea, deci sa fac eu un sold total aproximativ. pana acum cred ca sunt in jur de... 30.000 $. Azi si numai azi au intrat cam 40.000 ron ! campania B1 e fantastica, oamenii sunt minunati !
Sa va uitati la Povesti de viata, pe B1 duminica dupa amiaza. Este o emisiune dedicata Soniei unde am filmat azi ah, da. uitasem de ce va trimit acolo. Voi uitati-va !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
melly23 spune:
kay am vazut emisiunea si sper ca ajutorul meu mic dar asta e... sa o ajute pe mica luptatoare!!!pupici multi si bafta pe 8 decembrie si apoi pe 22!!!
Noi si fluturica Amelia
alinkav spune:
Oana, nici nu se pune problema sa nu va cunosc!!!
Tocmai de aceea intrebam cand aveti stabilita plecarea...
Ce au mai spus si cei de la Povestiri adevarate?Va vor difuza materialul?
Abia astept sa vad emisiunea duminica!!!De fapt cel mai important este s-o vada mai multi oameni, si cel mai important sa aibe rezultat...m-au cam dezamagit astia de la Antena, asa repede au luat conturile de pe fata ecranului...
Si inca o chestie, totusi eu cred ca e bine ca pe clipul de pe B1 apare nr tau de telefon, e mult mai usor de retinut nr decat contul.
Multi , si imi creste inima de bucurie, cand vad cate fete v-au ajutat de pe DC, asta inseamna o adevarata dragoste fata de copii si un respect fata de durere celor din jur!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
kay spune:
Alina, Acasa a dat in ziua in care a fost lansata campania. Imediat au bagat si ei... ma rog. La Antena am filmat cam 30-45 min. si daca au dat 1 minut... oricum, nu conteaza. baza e in B1.
eu nu mai pot de somn, toata lumea doarme, ma duc si eu la nani.
Azi au intrat cam 30.000 ron. nu stiu exact.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ROMBI spune:
Somn usor, Oana! il meriti.am vazut reportajul pe net la antena 1 si Soso e o scumpete. asa de bine pare, of...nu mai stiu ce sa spun ca m-am "lacrimotionat" prea tare. va pup dulce! noapte buna!
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Buna seara !!! Bubulina, iti multumim ! alina, mari de tot ! pana plecam trebuie sa ne vedem, sa o cunosti pe Sonia !!! Andreea, deci sa fac eu un sold total aproximativ. pana acum cred ca sunt in jur de... 30.000 $. Azi si numai azi au intrat cam 40.000 ron ! campania B1 e fantastica, oamenii sunt minunati ! Sa va uitati la Povesti de viata, pe B1 duminica dupa amiaza. Este o emisiune dedicata Soniei unde am filmat azi ah, da. uitasem de ce va trimit acolo. Voi uitati-va ! oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ma bucur foarte mult! Doamne ajuta! Suntem alaturi de voi si incerca s strangem bani! Impreuna vom reusi!
Sonia e o dulceata, zambitoare si fara griji... tare mult mi-a placut reportajul, de fapt filmarea, prea scurt insa...pacat... dar cine a avut ochi sa vada si sa priceapa sunt sigura ca va ajuta...
nu incercati si chestia cu SMS-ul? Sa mergeti la o companie telefonica sa va aloce un nr.? ca e mai simplu sa dea lumea un SMS... pentru cei care vor sa dea banuti dar care nu merg pana la banca...zic si eu, nu stiu...
oricum, tinem pumnii! Sonia va fi bine!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
kay spune:
am primit acordul de la ROMTELECOM pt teledon. Apoi si de la VODAFONE, trebuie sa ii contactez si sa le dau datele si se face !!!
deci merge si asa
si multumesc !!!
O zi buna !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
arghirmonica spune:
Draga Oana si din partea noastra de la cluj in contul BRD pt Sonia draga de ea.O sa se faca bine si dupa aceea facem intalnirea DC in cinstea ei in ficare oras la Romaniei....Doamne da!!!
Aseara fiu meu de 2 ani jumate a inceput sa planga cand a vazut-o pe Sosonica la B1 cu toate firele alea si i-am zis ca-i bolnavioara da o sa se faca bine.
Fii tare ca Doamne Doamne ajuta sa se stranga banutii si sa fie ok,Va pupam