Pepenasi de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ileanna esti mai tare k cafeaua (scuza cacofonia)! Fata m-ai distrat dis de dimineata! Ai un 10 pe ziua de azi de la mine!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..nu am renuntat la cura....am renuntat sa mananc ieri......dar cu aer...tot am pus 200g

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Off Camy ce sa-ti zic.....fii tare, la inceput e mai greu! O sa dai tu jos.

Bafta cu job-ul! Sa primesti vesti bune! Iti tin pumnii!

pe Capri descurcareata!

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

facui pauza ca nu am platit netul,concluzie weekend fara net!!groaznic de altfel!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata! BEy fetelor eu is calcata de tren rau de tot de doua zile, fii-mea a inceput sa foloseasca tzitzi pe post de suzeta si toata noaptea ma trezea sa-i bag tzitzi in bot, nici nu apucam sa adorm bine ca hop iar trebuia sa sar la cap cu laptaria.Nici n-am mai pus-o in patut ca era chinul si mai mare, trebuia sa ma mai dau si jos din pat ca sa o iau de acolo. Aseara s-a dus tati si ne-a cumparat suzeta, da ce credeti voi ca o scuipa frate de zici ca are rahat pe ea. Cum naiba fac eu sa o pacalesc sa ia suzeta? Mare prostie am facut ca nu i-am dat-o de la bun inceput, eu si ideile mele prostesti!
Acu m-a pus pe ganduri si zilele astea cred ca o sa incerc sa ma mulg sa ii dau la bibe sa nu am surprize la botez ca nu l-o vrea nici pe ala si o trebui sa dau corsetu' de la rochie jos ca sa alaptez in mijlocul restaurantului
Booon, mi-am varsat oful acuma sa vad daca apuc sa citesc ceva si sa ma uit la poze, ca deh sunt suzeta ambulanta, poate fi nevoie de mine in orice moment.

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

violeta stai linishtita ca nu vei fi singura care alapteaza: la botezul Mariei am stat numai cu ea la san,iar dupa ora 21 a trebuit sa culc copilul si cine era cocotzata pe 3 scaune se legene copilul ca alta metoda nu exista ca asta mica era isterica
iar la botezul finului meu cine se plimba prin biserica cu cupilul agatzat de tzatza? eu eu

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Dedicatie speciala

www.youtube.com/watch?v=RnqmJxjtTl0&feature=related" target="_blank">ileana

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..intrasem sa intreb de Anaxena.......iubita, te urmez....tre' sa merg azi sa platesc ...ca imediat raman fara net...azi e zi de aruncat cu banii

...aaaa...nu am fost la Ag ca nu am avut cu ce..asa ca..SPER sa putem pleca in acest we...si o sa ne vedem..

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Vio nu te acuza ca nu i-ai dat suzeta de la inceput...eu i-am dat si nici acum dupa 3 luni de incarcari tot nu o tine in gura! ii place naturala

In schimb, la primul, dupa cateva "aruncari" a acceptat-o si o tine si acum la 2 ani si 7 luni, ce-i drept, doar cand merge la somn. Peste noapte o mai scapa dar dimineata si-o pune la loc....

La botez eu am fost odata acasa(a fost restaurantul aproape) in rest bibe, acceptat mai greu ca nici din asta nu-i place. Si eu am avut corset.

Anaxena unde nu alaptezi tu?! Esti tare!

Ala mic inca doarme, ala mare isi bea laptele. Tre sa ies afara....de' sunt singura cu amandoi, iar o sa se uite lumea la mine ca la urs...cu unu' de gat altu' de mana...

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

vai sunt stricata la cap de tot
deci:
Am scris la capitolul trecut.Doamne zapacita sunt
deci copiez aci:---dupa aceea am trimis inca o data tot la capitolul trecut

Neatza
Fetelor am primit mail de confirmare ca au prdudul in stoc.
Acu tre sa scriu pe cand sa fie livrat...adica voi ce ati scris?Sa scriu sa mi-l livreze cat mai repede posibil,nu?Ca poate m-oi trezi ca il livreaza la craciun daca scriu sa livreze cand vor
Pup fetele

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput