Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)
Raspunsuri - Pagina 3
Alexa.1983 spune:
am inteles Otilia.....dar ti-a zis ca e in grafic,nu?
Mariana si la mine scrie" bazinet usor dilatat"....dar nu m-am panicat ca nu mi-a zis ca ar fi nimik grav....
...Vine unla mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------
AMR 6 sapt
Otiliav spune:
Mai am uitat sa spun cum a prezis greutatea fetei, a masurat capul adica BPD si circumferinta abdominala si atat. La ultima ecografie cu Ana a fost morfologica, a masurat tot ce se putea si avea 2,5 kg la 34s+3z (ecografic era in urma cu 5 zile). Si s-a nascut bine mersi cu 3,8 kg.
Diamisha, vad ca esti tare preocupata cu aranjarea cuibului. Esti obosita pentru ca probabil nu te menajezi, vrei sa termini totul cat mai repede.
Ai dreptate cu genul masculin de aceea ar trebui sa gasim ceva si pentru fetite, dar ce ?
Mirtha, ce nasol cu bunica. Mai dar Eva nu este stranepoata? ca vad ca tu scrii prima nepoata.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Alexa, mi-a spus ca in grafic la ei inseamna +/- 12% si ea este la -5% deci in grafic dar cum spuneam putin mai mica decat media.
Simona, ma gandesc pe toate partile acum, as lua vitamine ca vad ca se ingroasa gluma dar mi-e teama ca intru iar in cercul vicios kg multe, energie putina, iar mancat iar pus pe mine. Si pana la urma un bb cu greutate medie iese mai usor, uterul nu se intinde foarte mult deci are putere mai mare sa-l impinga. Dar de saptamana viitoare, adica dupa 32, m-am gandit eu sa iau Fe ca acesta oricum nu ingrasa si am vazut ca am hemoglobina 11,4 deci nu strica.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre
anes spune:
Otilia deci ai vesti bune! Sa inteleg ca vei naste natural, nu?
Mirtha, saraca bunicuta! Sunt greu de vindecat fracturile la batranete! Multa sanatate! Iar tu nu te supara pt. ca o superi si pe Eva!
MariaK, multumim pt. listuta si ca esti alaturi de noi!
36+
anes spune:
diamisha pai tu nu te obosesti cam tare? Eu va tot spun despre oboseala pt. ca atunci cand fac un efort, mi se intareste burta si am contractii. De aceea va spun sa o lasati mai moale!
In legatura cu "cozonaceii"...ma supun majoritatii ca deocamdata nu am nici o idee! Este logica remarca ta despre masculin si feminin.... Pe de alta parte, in sustinerea ideii de nepotrivire, cozonaci se fac si la Pasti... deci poate ne mai gandim! Ceva de sezon sa gasim. Nu scoateti biciul!
36+
anes spune:
criss imi imaginez nerabdarea ta... Sa ne spui ce ti-a adus sotul!
mariana, si BB al meu era mai mare cu doua sau chiar trei saptamani. Baietii sunt mai mari decat fetele si conteaza si greutatea mamei la nastere.
36+
anes spune:
Alexa, Otilia, nu va panicati inutil daca dr. v-au spus ca totul este ok. Ingrijorator este daca BB stagneaza din evolutie nu daca o are constanta.
36+
alra spune:
Otilia, laura a stat singura in fund in galeata de pe la 2-3 luni. mie mi se pare geniala cadita, bb e adanc in apa si se simte foarte bine. si il poti sustine foarte usor cu o singura mana, avand cealalta mana libera pt spalat. mie initial mi s-a parut cam "dadaista" cand am vazut-o insa apoi am vazut pozele unei prietene care abia nascuse si la baie tot timpul erau 4 maini in poza, si asta m-a decis. am folosit-o pana dupa 1 an. acum o folosesc pentru scosul rufelor din masina
uite o poza cu un barzaune: http://fotos.marktplaats.nl/kopen/4/c2/c4DW1oWldrUXtNm5JULm7g==.jpg
asta e mai mare, e si cocotat, in general sunt doar infipte in pamant si au de ele atarnata o placuta cu numele noului venit
vrabiuta, eu nu am absolut nici un motiv sa o scot pe laura din patul de bb caci inca incape bine si se simte super in el, decat in ideea sa nu mai iau un alt pat cu gratii pentru o perioada scurta. dar am ochit unul la ikea care e 70€, saltea decenta iau in jur de 50, deci total 120 pentru linistea mea sufleteasca nu pare prea mult
alexa si toate cele care vor sa faca depresii din greutatea lui bb, cu toate ca dr nu a zis ca e ceva in neregula:
http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/html_calpage.php?Date=10/1/2008&ElapsedStart=203&DueDate=12/03/2008&ConceptionDate=03/11/2008
site-ul e pregnancy.org - deci credibil
rezum:
- la 31 de sapt 1502g
- la 32 de sapt 1702g
- la 33 de sapt 1918g (usor de tinut minte ca e ca unirea)
- la 34 de sapt 2146g
- la 35 de sapt 2383g
ar fi o idee sa puna cineva linkul la site-ul asta pe prima pagina?
ma duc la nani, noapte buna si somn usor tuturor!
Vacanta cu Laura in Romania
diamisha spune:
Otiliav, eu zic sa nu-ti faci griji cu greutatea fetei, in s31 si 32 greutatea lor este intre 1500 si 1800 de gr (poti gasi si pe DC, la odisee..).. Din pacate, sunt doua puncte importante de eroare la orice masuratoare: aparatul in sine si omul care executa ecografia...in cazul bebelushilor si 1 cm conteaza, tocmai pt ca nu ii pot cantari, greutatea se deduce din masuratorile membrelor, circumferintelor, etc. Eu as fi mai sceptica in legatura cu estimarea greutatii baietelului marianei28...este incredibil de departe de media generala...
Cred ca eu am intrat in faza aia cu "nesting mood", ma ajuta femeia de la curatenie, insa chiar sunt lucruri pe care numai eu le pot face...cand am ajuns la sertarul cu chiloti si i-am vazut pe cei pe care ii purtam inainte de sarcina, era sa ma apuce o maaaaare depresie...dar am strans din dinti si mi-am promis ca ii voi purta din nou in 6 luni de zile...fac aceasta promisiune publica!!!! Asta ca sa fiu sigura ca nu voi taragana lucrurile....
Diana
34+ Sonia
dandusa spune:
fetelor,nu va mai faceti probleme cu greutatea lui bb...credeti ca-i asa usor sa cari ditamai bufla de vreo 3 kile?sau mai bine zis cele 22 de kile luate la bord de mama bufla? da,Otiliajur ca am 22 kg peste,chiar azi m-am cantarit...norocul meu ca nu se vad...da' se simtttt mama mama...stii cum se simt?dimineata sant usoara ca o floricica,zburd prin gradini,alerg prin parc dupa Crinuta,urc cele 3 etaje fara probleme uneori si cu fimea in brate...,dar dupa amiaza...s-a t e r m i n a t,nici sa-mi ridic piciorele la dus nu mai pot,dar sa spal cada dupa mine sau sa o pun pe Crinuta in scaun la masa...ma tarai si ma chinui sa le fac ca nu am incotro so,fetelor...fericite mai santeti voi cele cu fetite finute si baietei fotomodel...,sanatosi sa fie,asta-i cel mai important!
daca nu ma credeti bagati un ochi aici,sa nu va speriati sant eu mama lui bufla Raducu
Wndy,
scumpa de tine,du-te si fa-ti un set de analize te rog...sa nu te mai stresezi ca nu-i voiezici ca esti la cura?ce-ti veni fata sexoasa?sau vrei sa dai bine la marea intalnire,huh?azi am facut salam de biscuiti ajutata de Mav,ea mi-a tinut o super placuta companie si eu prestam...da' cu vorba vorba cred ca am uitat sa pun sheva...ca parca nu avea gust de salam...da' she am uitat...d-zeu stie!
Bebecris,
olalaaaa,groaznica situatie...poate totusi va gasi ceva bun de munca aici si nu veti fi nevoiti sa stati departe unul de altul,pt ca-i tareeeee greu cu un copil mic si departe de sotul tau iubit...,am simtit-o pe pielea mea...,faceti tot posibilul sa stati impreuna alaturi de bb,d-zeu o sa va ajute ai sa vezi...,discutati si incercati sa gasiti o cale...offf,ce rau imi pare,tare rau...sant alaturi de tine
Vrabiuta,
adorabila fetita ta,burtica de asemenea...iar numele Lia imi place de morrrreste prescurtarea de la numele ei sau chiar asa o cheama?
Mamica stralucitoare
36+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006