Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

..cand am ajuns la sertarul cu chiloti si i-am vazut pe cei pe care ii purtam inainte de sarcina, era sa ma apuce o maaaaare depresie...dar am strans din dinti si mi-am promis ca ii voi purta din nou in 6 luni de zile...fac aceasta promisiune publica!!!! Asta ca sa fiu sigura ca nu voi taragana lucrurile....

Diana

34+ Sonia

Tare faza!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

dandusa, chiar ca nu se vad kg! Dar burtica este intr-adevar maaare! Sigur ca nu mai poti sa fii ca o balerina!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Na ca am terminat si eu de citit din urma .
Andreiutza ai PM
Mirtha insanatosire grabnica bunicii tale ...ca doar tre sa-ti faca de papa
Bebecris multa putere sa treceti cu bine peste impas
Vrabiutza f. frumoasa , vesela si linistitoare camera fetitelor , iar cea mica e o scumpa...imi inchipui ca i-ai facut o groaza de poze e si fotogenica si cu o asa o mamica priceputa waaaw
Dandusa chiar ai pus 22 kg?? unde?? ...e adevarat e maaaare burta dar nici de 22 kg ca doar nu-l faci direct de clasa 3 ?
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco/control
Ginye curaj ..mai ai un pic si ne dai sfaturi despre ce trebuie sa le facem la bebelusi
Cherie , Babyzapi ce mai ziceti?? sunteti ok?

Am si eu probleme cu arsurile si refluxul esofagian (parca au mai zis fete) off ieri noapte am reusit sa adorm abia pe la 4 (nici azi nu sunt departe !)si asta mai mult in sezut .Am observat ca daca beau lapte rece se mai potolesc senzatiile .
Va pup si eu , somn usor burtici

Criss 33+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

neata.e fierbinte.
eu nu mai dorm de la 6 ora germanieisforaie soata de imi vine sa si mi-e somn.
eu nu mai zic nimic de greutatea lu BB al meu ca si asa nu o stiu.dr nu mi.a zis ce greutate are.al meu avea la 20 de sapt 350 de gr(la un eco facut in RO)si era in grafic.acum nu stiu.doar atit pot sa zic ca BB e mai mic cu 2 cm fata de un copil normal,iar atita timp cit dr nu a zis nimic rau nu ma mai panichez.DD e alaturi de noi si o sa avem bebici sanatosi,frumosi si papaciosi.

36+
Man-Dat Christian
AMR 11 zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata

Am alergat sa aduc cornuri caldesi cafea, ceai sau dupa preferinte !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Cata se pare ca am alergat eu, dar am ajuns pe locul II!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

'Neatza!
Poftiti la o cafea cu lapte si cornuri!
Felicitari pentru vestile bune Otilia si Mariana!
Criss asteptam si noi poze cu lucrurile cumparate de tati pentru fetele lui!
Bebecris iti doresc ca problemele sa se rezolve si sa nu te framanti prea mult.
Alra da' mare mai e barza aia... aici bomboanele sunt de f multe feluri si-s buneeee...cel putin din cate am mancat eu mi-au placut toate...
Azi mergem si noi la intalnire cu bebele...greu o sa mai treaca ziua de azi ca am programare la 7,30 diseara...abia astept !!!! poate imi prescrie si mie ceva ginecologul pt retentia apei...nu imi mai suport mainile, ma si dor...plus ca imi amortesc degetele mijlocii...tensiunea e cea normala pe care o am dintotdeauna...12/8...
o zi insorita doresc tuturor!!!!

32+Thomas

Mergi la inceput

Z_IULIA erai prima daca soata binevoia sa nu sforiehai nu fi suparici ca esti prahoveanca dea mea.
mai care-i faza cu bomboanele?e o traditie pe la voi?o fi si la nemti?ma pun pe cercetat.daca stiti ceva ziceti-mi si mie sa nu ma de ris pe la prietenii sotului

36+
Man-Dat Christian
AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

iar eu pe locul 3
Cata macar sforaie sotul...la noi e invers...de la o vreme sforai ca un urs...ieri noapte m-am ales si cu o inregistrare, ca sa ma conving...scot niste sunete f ciudate...cica si azi noapte l-am trezit .. si nu ma mir dupa ce am auzit cat de tare sforai cred ca ii trezesc si pe vecini.
Dandusa asa cum spun fetele, unde ai pus 22 kg?? burticaaaa...e maaaare si frumoasa. sunt frumoase toate pozele.

32+Thomas

Mergi la inceput

ocenborn-nu stiu eu daca sforai.eu ma vait cind ma intorc de pe o parte pe alta,si mai nou cica alarteieri seara se misca patul si nu eram eu.adica simtea soata ca niste picioare ce lovesc salteaua si a zis ca fisu sigur iese fotbalist.mi-ai dat idee buna cu inregistratul ca al meu nu ma crede cind ii spun ca sforaie

36+
Man-Dat Christian
AMR 11 zile

Mergi la inceput