Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(95)
Raspunsuri - Pagina 14
anes spune:
futuremother placenta gr. 1-2 la varsta sarcinii de 33+ sapt. este FOARTE BINE. Ce dr. este asta care te-a panicat aiurea!
Stai linistita ca este ok, iar BB in grafic!
36+ 
BraveGirl spune:
Alexa,
. Eu mai am de asteptat mai bine de o luna pana vin toate cele.
Sunt suparata ca am vorbit cu cei de la La Redoute si se pare ca, coletul meu s-a pierdut
. Cica imi trimit banii inapoi.
Ginye, multi
. Suntem toate alaturi de tine. Pregatim agitatele.
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn mai e vreo gravi careia sa-i amorteasca degetele mijlocii?le am amortite tot timpul.... |
Eu am probleme cu mainile: imi amortesc foarte tare noaptea si le simt foarte greleeeeeee

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
kitzy spune:
Am dat si eu o raita pe la voi, sper sa nu va suparati ![]()
Vreau sa va urez nasteri usoare de tot si sa va tineti bb-ii in brate cat mai repede.
Si inca ceva: incercati sa va odihniti cat mai mult ca dupa ce vine bb, gata cu odihna ![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Incep gandurile.... |
Suntem alaturi de tine,Ginye!Fii puternica,mai e putin si-ti vei tine la piept minunea!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
simona_1402 spune:
Ginye, hai ca tinem pumnii, nu trebuie sa fii agitata, trebuie sa te bucuri ca vei fi prima care isi vede bebelul... Cat despre vizite, depinde de politica spitalului. La noi mai lasau chiar si insotitori. Vizite oricum vor fi permise, poate nu la orice ora sau in orice conditii - cel mai probabil ii va trebui un halat ca al asistentelor, inca se mai practica treaba asta.
Curaj, ca vorba aia "decat maine nu e poimaine"![]()
.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
32+ 
AMR cel mult 8 pana la 
simona_1402 spune:
kitzy, multumim pentru gandul bun...
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
32+ 
AMR cel mult 8 pana la 
kitzy spune:
Vai, cand vad ca va pregatiti, ma iau emotiile, parca as fii eu in locul vostru 
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Andy08 spune:
Oceanborn, Miky: Si mie imi amortesc mainile peste noapte si le simt tare grele.....mai ales mana dreapta. SI cand strang palma sub forma de pumn simt ca e totul amortit si umflat. Ei, mai avem putin.
Mirtha: Multa sanatate bunicii!
Diana: Cand te muti? Faptul ca tu esti cu o luna inainte de nastere si treci prin renovari/mutari imi da si mie curaj. Ma tot linistesc ca mai am timp. ![]()
Ginye: Numai maine nu-i poimaine....
.
Ma duc sa ma uit la ce poze ati mai pus.
Andy
29+
Ciufik spune:
Salutare burtici de nov-dec!
eu sunt o
de ian-feb, insa v-am tot citit ca sa vad ce ma asteapta
si acum ca se apropie primul bebe la voi vreau si eu sa-i urez lui Ginye nastere usoara ca un fulg de nea si pui sanatos si cuminte
!
ma trec fiorii cand vad ca incepeti sa va vedeti puisorii si ca dupa voi, urmam noi!
si sa citi numai de bine!
Andreea
25+, cu
Andrei