Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
andreap spune:
Ralu,felicitari ptr.bona..sa o tineti muuuuulti ani.
Andreea,offf..nu te speria.si Sara mi-a vomitat intr-o noapte,noroc ca era langa mine in pat,ca altfel sigur nu o simteam.dar de a doua zi,nimic.Nu vrea biberon sau nu-i place laptele praf?Asa pateste o prietena cu baiatul:nu vrea lapte praf deloc!nici la bibe,nici la cana,lingurita..deloc.daca insista,vomita.eu sper ca atunci cand voi pleca la munca,Sara sa accepte bibe.bafta si nu mai fi suparata
Noi am fost la medic;sanatoase tun amandoua..desi ma enerveaza mucii Sarei rau de tot
Inais,da' voi de ce nu iesiti?Si Sara are muci,chiar de vreo 2 luni,da' sunt transparenti si eu ies zilnic....nu inteleg de ce nu trecuneori nu are aproape nimic cateva zile,apoi revin....cica e normal toamna si primavara.Da' Mariuca nu a avut....ma rog.o sa sun si la Stanciu,sa-i fac o vizita.dupa ce ora l-ai gasit tu pe mobil?
Ylari,Gabitzam,voua de ce v-au recomandat medicii Ophtamesone N????Erau colorati mucisorii sau....?As vrea si eu sa-i dau,da' pe prospect nu mentioneaza nimic de la ce varsta se poate da,medicul mi-a zis iar clar 'doar apa de mare in nas'....offfff
mai vb
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Lorich spune:
Da Cleo sa traiti!
O sa incerc sa fiu mai high spirited, na!
Apropo de masaj, tu cum ii faci? Ca eu faceam asa usor, masaj, dar dr. ii apasa de ziceai ca-i iese ochisorul; chiar m-a si intrebat daca ii iese lichid cand fac masaj - pooii, nu, ca nu apas f tare.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
ralu_t spune:
inais la noi e nasoala treaba cu intorsul la birou, nu e problema de bani ci ca sunt asociat in firma, si ceilalti asociati ai mei au facut f urat cand am ramas gravi si mi-e ca daca nu ma intorc, ma trezesc pe afara din aceasta mirifica asociere. Oricum, nu-s sigura ca mai vreau sa raman, dar parca nici nu m-as apuca de altceva acum cu bebe mic, sa nu mai pot fugi de la birou cand e nevoie, sau sa trag chiulul. E complicat
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
gabitzam spune:
Andreeap, mi-a dat Ophtamezone N ca avea mucisorii indeva in fundul gatului si haraia, nu iesea nimic cu batista bebelusului.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Getutza81 spune:
andreea, incearca sa iei metoclopramid, pe mine ma ajutat.... am baut si bere fara alcool.... merita sa incerci, mie clar mia crescut productia....
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oameniui rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
andreap spune:
Gabitzam,multumesc.la noi ies cu batista bebelusului,da in maxim 1 ora facem altii..as vrea ceva care sa-i 'omoare'..m-am saturat de Sterimar,Nazomer etc...ma gandeam sa incerc cu Ophtamesone N..sau altceva.de aceea voi incerca si la Stanciu,sa vedem ce zice.
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
inais spune:
ralu_t am inteles...vorba ta..."mirifica asociere". eu una m-am decis ca cel mai imp e bebele si timpul petrecut cu el...sa vad si eu cat pot sta cu ea, insa!
andreap uite ca nu stiu de ce nu ies...mi-e frica de vant, cred! plus ca fiica-mea nu sta cu nimic pe cap! nimic, nimic!! cum ii pun ceva, simte, urla isteric si s-a terminat! ne asteapta o lunga iarna....fierbinte!! uite ca m-a speriat gabitzam....asa si la noi de ieri: se aude tona de muculeti, dar nu iese mai nimic la batista! parca o mamica zicea ca Stanciu e contra scosului din nas...zice doar apa de mare! am citit si eu si am inteles ca are dreptate...insa majoritatea medicilor spun sa-i scoti....naiba mai intelege?? cu numarul lui...am sunat dupa ora 15. mie mi s-a stricat tel si am pierdut toate numerele...pe ala de programari l-am redescoperit, insa pe al lui personal nu-l mai am. tu il ai cumva?
ma opresc aici...ca vad ca am logoree azi!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Da Cleo sa traiti! O sa incerc sa fiu mai high spirited, na! Apropo de masaj, tu cum ii faci? Ca eu faceam asa usor, masaj, dar dr. ii apasa de ziceai ca-i iese ochisorul; chiar m-a si intrebat daca ii iese lichid cand fac masaj - pooii, nu, ca nu apas f tare. Lori, mami de pui drag si iubit Robert Poze Robert |
mie mi-a zis sa fac masaj pana iese un pic de lichid, ca sa nu ma sperii, ca e normal.
Si la masaj, mai iese, cred ca ce mai ramane ascuns in coltul ochiului.
Masajul e un fel de P, cerc sus, la radacina ochiului, apoi trag in jos putin, in lungul nasului.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lorich spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
mie mi-a zis sa fac masaj pana iese un pic de lichid, ca sa nu ma sperii, ca e normal. Si la masaj, mai iese, cred ca ce mai ramane ascuns in coltul ochiului. Masajul e un fel de P, cerc sus, la radacina ochiului, apoi trag in jos putin, in lungul nasului. o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
mersi mult, am inteles perfect; buna explicatia cu P-ul , se vede ca esti injinera.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
andreap spune:
Inais,daca nu-i scot nu poate respira..poate v-am povestit episodul de la amre cand s-a trezit din somn urland ptr.ca se sufoca,nu putea respira pe nas..iar pe gura ei nu stiu inca....asa ca-i scot.problema mea ca nimeni nu-mi explica DE CE!Mariuca nu a avut deloc....si era toamna in toata regula cand s-a nascut.
Sa stii ca azi nu abte vantul deloc..deci poti sa iesi daca vrei..in ceea ce priveste caciula....persevereaza...altceva ce sa-ti zic?ca doar nu o sa stai in casa pana la vara.nr.lui Stanciu..il am doar pe cel trimis de tine pe PL,cred ca e cel de la programari.
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE