Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Si sunt convinsa ca dc nu mai alaptezi si te apuci de fumat ajungi imediat la 52 de kg..asa ca sa ma zgirii eu pe oki. ...poate ma apuc de miine |
De ce sa se apuce mai de fumat???Lasa fata sa fie sanatoasa!
GAbitzule sa-ti fie de bine papanasii!!
AndreutzaRiviera este pe la patinoar...imediat dupa Muncii.
La vara avem mai multa mobilitate, luam copii si ne vedem prin Cismigiu...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
socrate spune:
Seara buna,
Vad ca a fost ziua kkcioasa, am prestat si noi de cateva ori pe ziua de azi, una tare 3 mai moi. Am schimbat copilu in parcare la Carrefour ca am zis sa nu il car pe acolo plin de kk.
In rest i-am luat o bavetica ca o camasuta ca se umple de mancare intr-un mare fel inclusiv pe maneci.
Sa ma laud si eu, se pare ca a redescoperit intorsul ca azi s-a intors de cateva ori pe burta. Nu mai facuse asta de cand a inceput sa stea in funduletz. I-a aratat si lui tati ce si cum.
La greutate, ce sa zic, m-am ingrozit cand m-am urcat pe cantar, deci nu stiu cum e cu alaptatul si slabitul. Poate daca alaptezi si nu mananci...poate asa. Oricum am redus dulcurile si trecem pe o semi dieta, in limita posibilului, adica mai mult gratar si salata.
Sa vedem ce rezultate vom avea. Si legume, fara cartofi prajiti.
Deci e maine intalneala au ba?
Sebastian
Nicole1980 spune:
Mda, vad ca sunteti foarte harnice. Pai si noi ne trezim prima data pe la 6.30 -7, dar apoi si eu si bebe mai bagam cornu’n perna pana pe la 10.30. Nu pot pur si simplu sa ma trezesc. Dar pe de alta parte, cine vede serialele politiste de pe hallmark la ora 1 sau 2 AM? EU….
Cat despre …. Nu stiu Alysh dc tie ti-a iesit, dar mie da… E sotul racit si i-am pregatit o baie cu sare de mare si multa spuma…si hop si eu acolo. A fost excelent, pentru prima data dupa nastere. Noi repetam faza cam la 2-3 saptamani…doar atat si nimic mai mult.
Stiti ce am observat? Chiar daca am mult de citit (capitol) din urma si citesc pe diagonala, acolo unde vad semnul….ma opresc. Eu am fost foarte abatuta ca nu aveam chef de nimic dupa nastere si sincer nici acum parca nu mai este asa, dar am vazut ca nu sunt singura. Trecem noi si peste asta si revin si zile cu soare… ( Una a fost azi hihihi )
Simoncip – si eu ma simt LIBERA dupa ce adoarme David. La noi se intampla asta pe la 23.00…asa l-am invatat, la 22 baita, apoi masa si somnul.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Neata.
Socrate, da e intalneala, Alysh, Ylari (speram) si cu mine, la RIviera, 10:30.
te asteptam daca te tenteaza. O iei pe Cleo deo aripa, pe Inais si venit tustrele.
Facem paranghelie!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Neata. Socrate, da e intalneala, Alysh, Ylari (speram) si cu mine, la RIviera, 10:30. te asteptam daca te tenteaza. O iei pe Cleo deo aripa, pe Inais si venit tustrele. Facem paranghelie! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
ioet, fiica mea deja face galagie! a auzit ea ceva ceva!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
andreap spune:
mai..e cam urat afara,altfel poate luam si eu masina si veneam.desi e cam departe si nu prea cunosc zona....Iar la vara..eu stiu?se pare ca voi fi la munca
In plus,vreau sa trag o fuga la medic cu Sara;tuseste din cand in cand dar eu cred ca ,ca si data trecuta,o sa-mi spuna ca e OK,de la mucisorii care-i vin in gat.Nu stiu de unde naiba se tot strang,ca eu ii trag de 2-3 ori pe zi.dispar cateva zile si apoi,hop iar la noi...dar,ptr.linistea mea,sa o vada medicul.Fetele care ati folosit Ophtamesone N,ce varsta aveau cei mici atunci?si ce culoare de mucisori?as incerca si eu,poate dispar naibii!
in rest am avut o noapte relativ linistita cu 2 treziri 'mari' si alte maraieli pe langa...
Simona,mai e putin si inventez cura de slabit cu tigari...da' la mine a functionat si prima data..cat despre cum arat...o sa-ti fac poza cu hainele de dinainte sa vezi ca nu intra decat pana la genunchi..deci sunt rau.
mai vb....
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
MissParker spune:
Fetele, neata si intalneala cat mai placuta!! Va invidiez, nu obosesc sa v-o spun.
Eu am avut o noapte de cosmar. Ca mi s-o fi imputinat laptele de la ceaiul de menta, ca bebe o fi avut nevoie sa recupereze mult dupa diaree, cert este ca l-am alaptat la 21, la 23, la 2, la 4 si la 7, iar intre timp mai chiraia si chitaia, la 5 dimineata era treaz cuc si gangurea, vorbea cu mine de zor. La 7 mi l-a adus Bogdan iar, ca sa dorm si eu 1,5 ore, l-am pus la san tot adormita, la un moment dat ma uit la el sa vad daca are ochii inchisi, iar el - golanul - lasa imediat sanul din gura, casca ochii la mine si trage un zambet pana la urechi si scoate un sunet gen "Hi" (pronuntat englezeste), ca si cum m-ar fi salutat de dimineata... M-am topit de tot. Dupa aia a tot gangurit un sfert de ora de m-a terminat, m-am trezit complet. Si evident, cand eu am fost treaza de tot, a adormit el
Ieri s-a rezolvat cu Daviducul, abia azi dimineata a mai facut kk. Sper sa ramana asa, la o data, maximum de 2 ori pe zi in cantitati mari...
Beau si eu o , ma simt tare amortita si lipsita de energie azi... Si culmea, azi tre' sa gatesc (un fel de tocanita ruseasca à la Weight Watchers, cu cartofi, carne de pui, praz, ardei gras, ceapa si dreasa cu rosii pasate si cu putin mustar si se mananca la final cu putina smantana), zic ca tre' sa gatesc fiindca azi expira carnea Eventual o chem pe Mutti, sa stea cu David si in acelasi timp sa curete cartofi si ceapa
Maine am program de Frankfurt, ma duc la Tini si la Felixutul mititel.
David face azi 15 saptamani. Asteptam urmatorul puseu
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
mihaser spune:
Neata!
Fetele multumim pentru felicitarile pentru dintisor!
Dana H nu cred ca e primul dintiso de la odisee, dar suntem printre primii! Ce dragut a fost sotul tau...sa se faca el ca a uitat de eveniment...al meu chiar uita ...nu se face...si io tot sper ca doar se face!
Gabitza eu cred ca baieteii vorbesc mai greu...eu i-as compara cu alti baieti nu cu fete...Si al meu nu vorbeste foarte mult...ieri era o fetita de 1 an si 8 luni la gradi care vorbea la fel de bine ca el...iar cu gelozia...am citit ca daca nu ar fi gelos...ar fi o pb...e normal. O sa treaca!
Ce interesant ca ai reusit sa iei stimulent! Bravo! E normal sa iti dea...cat e 1 mil pe luna?
Cleo ce haioasa esti...dar nu ti se vede avertismentul! Ai mai negociat sa nu ti-l dea?
alysh e foarte dragut Vladutu tau!
stefany Eli numai pe burta sta...dar am o prietena si imi povestea ca pe baietel l-a pus pe burta la 6 luni...si atunci fortat...ca nu-i placea.
Inais si io am facut un tambalau cu un aspirator nazal clasic ptr ca nu a avut chestia aia mica de silicon de deasupra si nu puteam sa-l folosesc...M-am simtit asa prost...cumparasem de 2 mil de la farmacia aia si farmacista m-a tratat cu asa un dispret...nu mai iau nici macar o aspirina de la ei!
Va pup! Ma duc sa mai citesc din urma!
mihaser spune:
Miss inca nu ii spalam ca abia a iesit din gingie...atnci cand mai cresc exista un fel de periuta care se baga pe degetul tau si ii cureti putin cu un pic de pasta speciala ptr ei
Ylari eu sunt la bb 2 si tot afon sunt la capitolul dinti...acum la Eli mi-a spus o vecina ca sapt asta o sa-i iasa dintisoru`
Fetele legat de infectiile la ochi eu zic sa le tratati...Cleo tu parca ai abonament din ala la Medlife...mergi la oftalmolog sa-ti dea ceva picaturi...nu-i normal sa se lipeasca ochisorul.
Si Cristi are pb saracu`...si am fost la oftalmolog si i-a dat niste picaturi, dar nesimtitu` de tac`su nu m-a lasat sa i le cumpar...nu a vrut sa-mi dea reteta...Acum o sa merg din nou cu el...fara tac`su! Ca iar ii curge infectie de la ochi. Cred ca e ceva alergie...ca primavara si toamna are pb...exact asa a spus si dr. conjunctivita alergica
Inais am vazut tortuletul...si mie imi plac cele facute...sunt mult mai proaspete! O sa ne sarbatorim si noi cu tort...dar la 6 luni...ca mami e la dieta!
Eu trebuie sa il iau pe Cri de la gadi zilnic si acum ca e frig trebuie sa merg cu masina....Saraca nu stiu cum mai merge...la cum conduc eu...mare minune ca nu am zgarita-o...Tati se uita daca e expirat casco inainte sa ma lase la volan...cica el face sport extrem cu mine la volan ...Cica ii e tare greu sa stea in dreapta...eu nu am pb!
Va pupam!