Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
socrate spune:
Am fost si noi pe afara am matzait un pic dar l-am lasat in carutz eu nu cedez asa repede. Il deranja ca nu vedea el tot asa ca l-am ridicat sa vada.
Acum doarme din nou ceea ce e bine il ajuta sa isi revina din raceala asta.
Sa speram ca trece repede.
Sebastian
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Acum sa va spun si eu de peripetiile mele cu cerealele pt. bebe. Am zis ca de azi sa ii bag de 2 ori pe zi in biberonul de completare si cereale, asa cum mi-a zis doctora 2 lingurite in lapte, una la 50 ml de lapte. Mi-a zis ca cele mai bune sunt cele cu orez, porumb si tapioca! asa ca ieri am luat toate farmaciile la rand si nu am gasit deloc combinatia asta. Pana la urma am cumparat o cutie de cereale de la milupa cu grau si orez dupa care m-am apucat sa citesc pe cutie si mi-am dat seama ca se fac cu apa pt ca deja contin si lapte praf. Ufffff va dati seama ca nu i le puteam da pt ca eu ca si completare ii dau humana h1a si nu puteam sa ii bag acum milupa ca zapacesc copilul. Asa ca am luat o cutie de cereale de la humana dar care tot cu apa se facea pt ca si astea au lapte praf inclus si daca faceam cum scrie pe cutie iesea ca un piure. Concluzia am vazut insfarsit ca cele de la Nesle se pun in laptic si nu contin si lapte praf asa ca am mai cumparat o cutie! Nu stiu ce a fost in capul meu parca am fost batuta in cap ieri, cred ca de la oboseala nici nu mai gandesc! ![]() ![]() Oricum cutia de la humana am sa o pastrez pt mai tarziu cand incep cu piureuri iar cea de la milupa gasesc eu sa o dau!Mai pun un filmulet cu puiutul meu cum rade , mai ales cand vine ora de gimnastica: http://good-times.webshots.com/video/3013727970104143825zQAVml |
Buna fetelor!
Andrada, vezi ca alea care sunt cu grau contin si gluten, care nu este recomandat la bebe mici...

Eu sunt superobosita, am avut o insomnie azi noapte, auziti fata dormea langa mine si io ma uitam pe peretzi..........
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
| citat din mesajul lui socrate Ylari apropo de fructe, poti sa ii dai si nectarine, pere, mere, mango, avocado. Eu amestec cu branzica fructele, iar in legume pun si un pic de cereale. mami de Edvin Sebastian Sebastian |
Merci - merci! chiar azi a fost a treia zi de mar si nu stiam maine ce sa ii dau.

YLARI
inais spune:
Am citit tot asa ca sa raspundem...
Andrada mi-a placut muuult de Tiberiu in filmuletul in care rade! Asa se distreaza si Iasmina cand ma joc cu ea...recunosc ca gimnastica organizata nu am facut! Pe de alta parte interesanta experienta ta cu cerealele. Si da, stiam si eu ce zice Ylari: sa folosesti mai intai din cele fara gluten!
Lily si eu tot de eco stiu! NU radiografie! NU, NUUUU!
Nicole cum adica unde gasesti Infanrix Penta? Nu se gaseste sau cum?
Doloress am citit ce ai scris despre Domperidone si uite ca nu-s de acord cu o afirmatie: "eu am zis ca la mine pot sa fie reactii adverse, numai la copil nu"! Sincer, copilul are nevoie de tine sanatoasa, mai mult decat are nevoie de anticorpii din lapticul tau. Asta daca judecam la rece....ca nu or fi reactiile alea adverse decat povesti, ca lapticul de mama este unic si imposibil de inlocuit sunt de acord cu tine...insa, judeca putin la rece! Stii ca eu te-am tot intrebat de Domperidone si ti-am zis cum se numeste la noi...eu una insa ezit sa-l iau si lapticul meu e pe cale de disparitie rau de tot! Ezit pentru ca mi-e teama de muuulte, printre care de un dezechilibru hormonal. Eu si asa am avut probleme cu tiroida, ovare polichistice si alte cele...am decis ca mai bine sa aiba o mama sanatoasa, decat sa insist pentru laptic. Acum deh, fiecare face cum simte. Te rog sa nu intelegi ca te judec, iti spun doar cum gandesc eu! Pe tine te apreciez si pe Patrick si mai si! Ati reusit impreuna o chestie foarte rar intalnita...intoarcere la tzitzi dupa bibe! 
Si in final...ralu_t l-am vazut pe Tudor si nu pot sa zic decat ca toate stradaniile voastre de a avea un bb s-au tradus fooooarte frumos prin Tudor!
Noi mergem acum sa-l pregatim pe tati de delegatie...ramanem singure 2 zile! 

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lorich spune:
Inainte sa mergem la nighty-night, vreau sa-ti multumesc Felicia , pare minunata cartea, sper sa pot aplica pe terorica. Te pup!
Nopticica!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
mihaser spune:
Uitati ce am primit:
Luni, 29 septembrie, produc#259;torul Cadbury a anun#355;at retragerea de pe pia#355;#259; a 11 sortimente de ciocolat#259; dup#259; ce testele au ar#259;tat c#259; aceastea con#355;in melamin#259;.Cele 11 sortimente de ciocolat#259; erau produse în unitatea din Beijing #351;i distribuite în Taiwan, Hong Kong #351;i Australia.China a fost implicat#259; recent într-un scandal de propor#355;ii, la descoperirea faptului c#259; laptele destinat copiilor era contaminat cu melamina, un produs chimic folosit in producerea plasticului. In Romania Cadbury detine acum marcile ROM, Kandia, Magura, Laura, Silvana si Sugus!!! Da mai departe....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nicole1980 spune:
Am gasit Infanrix Penta. Am intrebatla farmacii si mi-au zis ca nu au, au doar hexa. Am cautat pe net ...nimic.
Am sunat doctora si mi-a zis sa intreb de Infarix IPV HIB, caci majoritatea farmacistelor nu stiu k e vorba de acelasi podus.
Si uite asa am gasit imediat la City Pharma de langa mine. UFFFF!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Nicole1980 Am gasit Infanrix Penta. Am intrebatla farmacii si mi-au zis ca nu au, au doar hexa. Am cautat pe net ...nimic. Am sunat doctora si mi-a zis sa intreb de Infarix IPV HIB, caci majoritatea farmacistelor nu stiu k e vorba de acelasi podus. Si uite asa am gasit imediat la City Pharma de langa mine. UFFFF!!! Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Bravo, ma si miram... abia se linistise criza de Infarix Hexa, ma gandeam ca astia fac cu randul, cand hexa, cand penta.
Aiurea de tot faza cu melamina din lapte. Cine stie cate tampenii bagam in noi. Whatever...............
YLARI
andreap spune:
salutare..pe scurt ca sunt franta
Multumesc tuturor ptr.incurajare

Intr-adevar m-am speriat eu(NU degeaba,dar nici grav nu e)mai ales ca Mariuca nu a fost niciodata racita pana pe la 1 an si ceva
.
Dr.Carasava e o dulceata si o scumpa.nu am asteptat nici asa mult cum preconizasem.i-a tras niste mucisori,a ascultat=o..nu ar enimic la plamani si se pare ac tuseste din cauza mucisorilor,care oricum dureaza d eprea mult timp,e anormal.ne-a dat Nurofen,Prospan sirop de tuse,Ophtamesone N ptr.nas si inca niste picaturi Colrargon(sau colargol-le voi alterna)scot mucii de cate ori e nevoie.Am facut si exsudat nazal la amandoua,sa nu fi adus Mariuca ceva microbi.oricum trebuie sa o vada un ORL-ist,se pare ca la nara dreapta canalul este ffff ingust
mai intru mai tarziu,sau maine
pup
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
simonacip spune:
N-am timp d econspecte c avreau sa ma culc urgent, sunt terminata si io..Tata se va opera miine, e discopatie lombara, parca asa mi-a spus SIs, nu stiu, nu ma pricep, cica destul de nasol, dar ...DOAMNE AJUTA!!!
Andreea, ma bucur ca nu-i nimic grav. Mey, sa nu mai ai incredere in dr la care ai fost prima oara...
Ralu_t, frumu de tot pozicile, Tudor e tare scump si bucalat, sa-l papi nu alta..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."