Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ce or face Sis, au primit rezultatul de la RMN-ul tatalui lor?

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am revenit...
Socrate,se intampla sa raceasca,asta e anotimpul virozelor.Ce picaturi ti-a dat?in afara de ser fiziologic...eu sunt in cautare de picaturi.sanatate
acum mi-a vebit altceva in cap:raceste la baie.eu ii fac baita in baia mare;acolo din cauza aburilor se face ffff cald.apoi o infasor in prosop si de acolo traversez un hol pana la ea in dormitor.nu e frig,eu am cam aceeasi temperatura in toata casa,am centrala.dar daca raceste undeva intrea baie si camera?Mariucai ii faceam baie in camera ei,nimeni nu intra/iesea pana cand copilul nu era imbracat...dar acum cand ma gandesc sa ma car cu cadita,apa in oale...
sunt nervoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sper sa-mi treaca..o sa zica socrela ca ce nora nebuna are

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Cleo, deci nici tu nu ai carnet? Ce bine ma simt, ca nu sunt singura in clubul asta... Bafta sa treaca okisorul Cu hainutele pt. Tulcea as vrea sa procedez putin altfel, ca am tare multe si ar fi un pachet imens. Te superi daca ti le trimit tie prin Amad si tu i le dai verisoarei cand mai vine prin Bucuresti? Nu de alta, dar mai am de trimis sambata un pachet pt. Romania si as face doar un drum, nemaivorbind ca Amad-ul e mult mai ieftin decat posta germana. Sper sa fie ok pt. tine, vei face tu un drum in plus ca sa ridici pachetul... Da-mi te rog adresa ta pe PM, da?

Lori, tinem pumnii si la voi pt. okisor, dea Domnu’ sa nu fie pioceanicul ala pacatos...

Bre, da’ leeloo pe unde o mai fi?

inais, si eu tot de pompa de la beaba citisem, dar apoi am gasit unele asemanatoare si prin farmacii, toate costa cam 40 de euro, eu zic ca par bune... Si eu caut ceva de pus filmulete mai mari, ca am tot postat pe webshots filmulete facute cu mobilul si convertite de Bogdan la low quality, asa ca nu se vad ochisorii albastri ai lui David la adevarata lor valoare Pacat de ce am tot filmat cu camera Sony... Daca gasesti ceva, zi-mi si mie, da?

Nicole1980, si al meu a parut o data sa refuze unul din sani, dar era doar intamplator, avea dureri de digestie si de aia scuipa sanul... Daviducul tau se agita cand refuza sanul? Al meu uneori, cand il pun mai tarziu la san, se cearta cu sanul, scoate niste sunete de mori de ras

Andree27, slava Domnului ca totul s-a terminat cu bine, imi dau seama ce spaima ati tras cand l-ati vazut pe Ericut plin de voma pe fata. Doamne...

Ralu, felicitari pentru gasirea unei bone bune, sa dea D-zeu sa mearga totul struna cu ea!

V-am pupat, acu' iesim si noi afara! Iar la David s-a linistit burtica si a disparut diareea. Ce bine, ca deja se iritase putin la fundulet, l-am dat cu Bepanthen...

Azi am sunat la DHL sa reclam pachetul de la Amazon: am asteptat 14 minute cu muzica lor (noroc ca am dat-o tare si in timpul asta l-am schimbat pe David si m-am spalat si pe dinti ), apoi a inceput sa sune, a sunat un minut, nu a raspuns nimeni si apoi mi-a venit ton de ocupat Ce imbecili!! O sa reclam pe internet, cu un formular special. Mama, ce nervi am!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

vb miine. Te sun. Iti dau si adresa pe PM. da miine ca pic de somn.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ialysh acelasi lucru ma intrebam si eu. sper ca nu au vesti proaste. un pt surorile sister. tu nu povestesti nimic de intalnire?
andreea daca te consoleaza cu ceva, si noi facem la fel baie, n-avem centrala si e destul de recisor, traversam un hol, micut, cu bebe gol pana la el in camera, bine, sunt 2m nu mai mult, baia e fix langa camera lui iar masa de infasat e langa usa. si n-a racit, el e rau de frig in general si nu se plange. mie mi-au zis la cursurile prenatale ca e mai rau sa faci baie in camera unde doarme ca aburii aia nu fac deloc bine si ca pot raci din cauza asta. cine sa mai stie. imi pare rau de sara, incercati sa o ridicati un pic daca n-ati facut-o pana acum, poate vrea sa mai vada lumea.
socratenu-ti face procese de constiinta, nu cred ca e vina ta. oricum nu putem acoperi toate riscurile. ai mei parinti cand a fost tudor bonlav cu virusul ala, deci evident nu era vina nimanui, il avusese sotul meu si ni l-a pasat la amandoi, mi-au zis ca e din vina mea, ca am plecat in concediu, ca nu stiu sa-mi cresc copilul, porcarii dintr-astea. noroc ca pe mine nu ma ating treburile astea, mai ales din partea lor. le-am zis ca eu stiu sa-mi cresc copilul si ca urmare nu il pasez la altii(pe mine si pe sora mea ne-au crescut bunicii) cum au facut ei care se dau atotstiutori.au tacut malc sa nu lasi pe nimeni sa-ti bage prostii in cap sau nu-ti baga nici singura, suntem mamici dedicate dar nu wonder women!
chinabulina bine ai revenit. exista la avent daca folosesti asemenea biberoane, tetine 3m+ pt mancaruri semisolide, sunt cu roz pe cutie,poti da lapte cu cereale, bine, mai diluate, sau diverse alte mancaruri. poti controla debitul dupa pozitia tetinei in gura copilului. la alte firme nu stiu cum e ca nu am folosit decat d-astea
gabitza frumosi ochisori am vazut in oglinda
kitzi am visionat si eu montajul,m-am emotionat, dragut sot ai, si tu esti o draguta si pe deasupra am si senzatia ca te cunosc de undeva dar habar n-am de unde. de fata voastra ce sa mai, zic, o dulceata!
sa va zic de fi-miu. ultimele 2 biberoane , cu lapte muls si incalzit deci ma durea sufletul de el, le-a mancat cu chiu cu vai cu vacutza de la vtech cantand. altfel sa nu le vada. uof, daca incepem cu d-astea, am pus-o. si nu-mi plac copiii sclifositi, nici aia prea mancaciosi, ce mai, sunt o pretentioasa, fi-miu cu cin' sa semene?

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna! Remember me?
Nici nu mai tin minte de cand nu am mai postat vreun mesaj, iar de citit, citesc pe diagonala cate un capitol, pe sarite...
Va invidiez ca puteti sa fiti atat de active pe forum...eu pur si simplu nu am timp...Cristiana vrea toata atentia mea, iar cand doarme sau reusesc s-o insel sa stea singura, abia reusesc sa fac treburile zilnice.
Am reusit sa citesc capitolul curent si cel anterior...dar atatea informatii mi-au bombardat neuronul ca nu mai tin minte mai nimic...
Asa ca o sa va spun despre noi: raportam 6700 kg si 65 cm acum o saptamana, ne place sa stam in fundulet si ne tinem coloana destul de bine, de mancat inca nu stim sa mancam..de fapt nu stie sa mestece sai mi-e frica sa-i dau mancare solida...am inceput cu suculet de mere pe care jumatate il da pe afara dar perseveram...
De vreo 3 nopti a inceput sa se trezeasca si noaptea, ceea ce nu mai facuse de mult...o fi de la puseul de crestere?!?
Mai nou face mare galagie...se cazneste sa "vorbeasca"...

Felicitari Miss pentru poezie...ne faci si noua loc in ea? pleaaase!

De asemenea, felicitari Ancaurn pentru colaj....aceeasi rugaminte...
Poze, la semnatura...alegeti-o pe care considerati...

si noapte buna tuturor!...sper sa mai pot s aintru si maine

Lumi, mami de Elena Cristiana

http://community.webshots.com/user/lumitdr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Un mic mesaj inainte de culcare...

pentru medicul meu de familie!! Am sunat-o sa-mi lase medicalul ca de obicei, sa-l ia barbate-miu. Urma ca maine sa merg cu el la job si sa rezolv si cu actele pentru CIC...
Insa...a gresit medicalul!! A trecut toata luna, cand eu am doar pana pe 8.10! Nu va imaginati ce plina de nervi sunt...sotzul facut drum aiurea, eu maine nu stiu ce program sa-mi fac...probabil o sa merg eu pana la ea si apoi la job!

Sa raspund si eu punctual inainte sa merg la somn:

Getutza vazut filmuletz, placut taaaare!

kitzy este super montajul! cred ca i-ai dat un maaaare sotzului pentru asa o surpriza! nu-ti mai zic ce zambareata era fii-mea...ii placea muzica la nebunie. cum se cheama melodia aia?

Alina_anto tinem pumnii sa-si revina Sara cu programul si sa o lase pe mami sa respire!!

Doloress o sa incerc cu caciulitza, mai! Promit! In alta ordine de idei, asa mi-a placut ce ai povestit acolo despre camera de alaptat si restul conditiilor! Uoffff....un secol sau mai multe mai avem pana ajungem acolo?!

chinabulina welcome back!! ce fetitza maaare ai tu acolo! sa ne scrii mai des, daaa?

socrate join the club! "the mucosii's club"! noi suntem pe trecute! si eu te incurajez sa nu pui picaturi in nas...noua pediatra ne-a spus ca pana la 6 luni nu se pun picaturi! acum stiu eu...totusi e de evitat orice medicament zic eu, atata timp cat nu devine necesar!

ralu_t am citit cu voce tare ce ai scris despre Tudorica si mancatul lui cu vacutza de la VTech...ghici cum ne-am luat noi masa de seara la bibe...ai ghicit! nu stiu ce are frate ca ma lupt cu ea sa pape...nu-i mai place si pace! se joaca cu biberonul, il plimba prin gura...se ineaca cu el, apoi iar nu-l mai vrea si tot asa...sclifoseala la greu!

merg sa-i dau ultima portie de medicam. si un pic de laptic prin somn...a fost suuuuuper cumintica azi. a dormit foarte bine.

va si sa aveti o seara linistita si fara plansete!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Miss, multzam fain de pumnii stransi!
Sa stii ca la noi asa e o noapte obisnuita, cere papa de vreo 5 ori. De exemplu asta noapte a papat la 20, la 22.30, apoi a adormit, la 0.30 a vrut iar, apoi la 2, apoi la 4.10, apoi la 6.30 si la 9..Iar intre mese uneori e agitata, ridica picioarele cat poate ea de mult si apoi buuuf, da cu ele in saltea..

DanaH, si eu cred ca a fost o criza de hipocalcemie.

Mihaser, felicitari pt dintisor!

Simona, Laura tin pumnii pt taticul vostru!

Andree27, of ce sperietura cu Eric!!!

Kitzy, superba Diana!!

Cleo, te-am visat asta noapte, venisei aici cu Mara si fetele noastre se jucau impreuna

Sanatate multa puiutilor bolnavi!

Noi suntem bine, incerc sa ies cu Stefana zilnic, chiar daca e mai frig, atata vreme cat nu ploua e ok.
De intors se intoarce numai de pe burta pe spate si ii place tare

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vianne

Miss, multzam fain de pumnii stransi!
Sa stii ca la noi asa e o noapte obisnuita, cere papa de vreo 5 ori. De exemplu asta noapte a papat la 20, la 22.30, apoi a adormit, la 0.30 a vrut iar, apoi la 2, apoi la 4.10, apoi la 6.30 si la 9..Iar intre mese uneori e agitata, ridica picioarele cat poate ea de mult si apoi buuuf, da cu ele in saltea..

DanaH, si eu cred ca a fost o criza de hipocalcemie.

Mihaser, felicitari pt dintisor!

Simona, Laura tin pumnii pt taticul vostru!

Andree27, of ce sperietura cu Eric!!!

Kitzy, superba Diana!!

Cleo, te-am visat asta noapte, venisei aici cu Mara si fetele noastre se jucau impreuna

Sanatate multa puiutilor bolnavi!

Noi suntem bine, incerc sa ies cu Stefana zilnic, chiar daca e mai frig, atata vreme cat nu ploua e ok.
De intors se intoarce numai de pe burta pe spate si ii place tare

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

putintica rabdare, in 2 min, ma duc sa alaptez, si venim la joaca!

gluma gluma,d a io nu am somn. Si pic de 3 ore....

edit: am vrut sa zic ca incerc sa adorm de 3 ore, ca pic de somn, dar nu poc. Uof.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Salutare,
Sa scriu si eu trepede ca poate apuc sa ma culc si eu inainte de 2. Azi am fost la plimbare,a fost frumos.
Sunt din nou suparata, a inceput bebe sa primeasca pt 5-10 min sanul stang , insa cred ca nu prea am lapic in acel san. Este posibil sa fie repartizat inegal lapticul?
Acum mi-am facut 1 litru de ceai de chimen si anason. Am sa beau in fiecare zi, poate imi revine lapticul si in sanul stang. Nu vreau sa ii dau inca lapte praf, vreau sa mai am lapticul meu.

Alysh
- arata-ne poze cu caciulita lui Vlad. Si eu i-am luat in sfarsit azi o caciulita maron pt iarna lui David de la z, are si manusi si fular la fel si sunt asa de fine…uitati aici sunt 3 poze.
Imi pare rau ca nu a dat roade baitza voastra cu spume…
Getutza – tu cum iei metoclopramidul- la indicatiile medicului? Cate pe zi ?
Iulia – insista cu lapticul, e tot ce au nevoie la varsta asta. Si eu sunt suparata ca suge doar de la un san, iar in celalalt nu mai am.
Stefany – am incercat din diferite pozitii, daca ma vedeai …trebuia sa fiu pe you tube, la cate am incercat cu bietul copil
Miss – se incordeaza, plange si pur si simplu nu se mai atinge de acel san, iar la celalalt suge cu mare placer. Am mai zis mai sus, nu cred ca mai am lapte si de aceea se supara, insa…nici macar sa nu mai incerce …mi se pare totusi ciudat.
Doloress – incerc sa fac totul. Imi este asa drag sa alaptez, ca nici nu vreau sa ma gandesc la ce se poate intampla daca plec la service… Cred k daca am suirprize mari cu lapticu, renunt si ma intorc la bebe in concediu. Si noua ne place sa ne plimbam singurei prin amll, numai k la noi nu e camera de alaptat. Stiu k era acum 2-3 ani printr-un mall o camera pt schimbat bebe, dar nu am mai vazut acum.
Kitzy – un montaj deosebit.Mi-a placut mult. Iar Diana este o dulcica.
Ralu – te invidiez pt bona. Vreau si eu…. Iti urez sa va acomodat cu ea si ea cu voi si sa stea cu bebe cati ani aveti nevoie. Poate am si eu norocul tau. Astept raspunsuri de la agentii.
Gabitzam – ce curios e Raducul tau…a mai descoperit un bebe in oglinda. Si al meu este fascinate si rade cu gura pana la urechi cand il pun la oglinda
Andreap – mama ce doctori idioti. Eu ma plangeam de doctorul meu de fam ca il controleaza prea mult.. Dar de ce nu suni la Medlife, Medicover, CMU – sa iti faci o programare sit e duci la un pediatru de acolo ?
Ylari - eu ii dau mar, nectarina si atat dintre fructe. In schimb legume ii dau mai multe cartof, dovlecel, morcov, iar maine introduc telina.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Nicole, te bat, n-ai citit decat pe diagonala...
deci eu pun pe sanul stang picaturi de vitamina d. cum el e inebunit dupa licoarea asta trage tare crezand ca pe acolo iese...si asa mananca si din stangul, ca altfel raman cu el plin..iar eu muls nu prestez....'ntzeles???unge sfarcul stang cu ceva ce-i place...poate merge si la tine
la ce varsta il putem pune in fundulet?

Mergi la inceput