Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
chinabulina spune:
ne mai tineti minte? nu am mai intrat pe forum de mai bine de o luna, nici nu stiu cand a trecut timpul... am fost la mare la inceputul lui septembrie, apoi nu am mai reusit sa intru. dar mi-era un dor!!!! si uite ca azi am reusit. si chiar am citit tot capitolul asta (ca din urma nu mai am cum sa recuperez jamais de jamais)...
noi suntem bine, crestem odata cu tara; la controlul de 4 luni avea 7200 si 67 cm. indata facem 5 luni si nici nu stiu cand au trecut! am inceput si noi diversificarea. gogoasa mea papa acum cam 4-5 mese pe zi, cam la 4 ore, dupa cum urmeaza: dimineata si seara tzitzi, o masa de supica si 1-2 mese de lapte praf. cu supica ne chinuim de 2 saptamani. intai a papat doar supa strecurata; a luat-o bine, n-a facut nazuri cateva zile. apoi n-a mai vrut-o. acum am incercat sa-i dau si legumele pasate, dar nu papa cu lingurita nici s-o omori, scuipa tot, stranuta, face figuri. asa ca-i bag in biberon, dar ala se infunda si nu stiu ce tetine sa folosesc, sa fie mai mari. sau cum sa fac...
cu stam binisor. eu chef am, timpul imi mai da cu virgula. dar ne descurcam...
imi pare rau sa aud de bebici bolnaviori. si eu si tati suntem mucosi, dar gogoasa e ok, n-are nici pe naiba. le doresc tuturor sanatate multa.
mai vroiam sa mai scriu, dar caraie, asa ca ramane pe alta data. pup toate fetele si toti bebicii scumpi
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria
http://b1.lilypie.com/9161p3.png
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaurn io la fel ca Ylari. Pana vineri chef ioc. Apoi a luat-o maica-mea pe Cezara in week-end si am fost ca doi porumbei, ca Dragos tot doarme de la 6 dupa-amiaza. Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008) Daca vreti sa ne cunoasteti |
lasa ca vine si la noi vinerea aia!!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
melly23 spune:
mai mai iar aud de noi stam bineeeeeeee!!!mai avem ceva de genu...pe cand ne incalzim si noi auzim ceva de genu ueeeehhhhh si noi..."""las-o ca n-a muri"""...ete parinti denaturati!!!weekend-ul e cel mai bestial ...de 2 ori pe zi!!!asta se intampla de cand nu mai alaptez...sa fie de la asta ...nu stiu...dar ne bagam si noi in categoria noptilor pierdute cu iar fetele fara chef...nu stiti ce pierdeti...dar las ca bate soarele si la patul vostru mintenas, nu o sa mai rezistati mult!!!
Noi si fluturica Amelia
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
lasa ca vine si la noi vinerea aia!!! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Whaaaat???? Melly???? De 2 ori / zi?????????????????????
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
kitzy spune:
MissParker multumesc mult!
Montajul a fost cadoul sotului meu pe cand am venit acasa de la maternitate
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
ralu_t spune:
melly 2-3 ori???!?!!!!
mama mia, daca ar auzi al meu ca se poate probabil m-ar da afara din casa eu ziceam ca stam bine o data pe saptamana si la noi chef este, merge ca uns de cand mi s-a intors CM-ul,dar e si oboseala pe masura, forumul, fotbalul, d-astea...eu mai defulez in vise. visez nene, cel putin o partida pe noapte probabil d-aia imi place sa dorm atat.
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
gabitzam spune:
Ia uitati ce a descoperit Raducu www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-10-07" target="_blank">in oglinda :)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Ia uitati ce a descoperit Raducu www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-10-07" target="_blank">in oglinda :) Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Foarte tare!!!!! Haios foc!!!!
Gabitza, tare frumusel e Raducu tau!!!! Si Andrei, of course!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Am racit, nu pot sa cred . S-a trezit ieri fornait, nu vreau sa zic ce noapte de cosmar, am stat sa il pazesc, s-a trezit de vreo doua ori plangand ca nu poate respira. ce mama denaturata, cum am putut sa il las sa raceasca.
Acum ia sirop, mi-a dat medicul eferalgan si nurofen la distanta de 6 ore si seara Ketof.
Si sa ii pun picaturi in nas, dar eu nu vreau, ii pun momentan bag ser fiziologic. O sa bag maine apa de mare.
Cat desprenu ma omor nici eu cu cheful, dar na, vine si vinerea aia.
Sper sa ne facem bine repede. Nu avem voie sa iesim nici maine...om vedea. Baita nu am facut azi, si nu vom face nici maine;
Sebastian
andreap spune:
Am niste nervi..ceva de groaza!
In primul rand medicul de familie care consulta un BBlus de nici 4 luni in cateva secunde..nu are nimic,desi eu ii spun ca mucisorii nu-i trec si mai si tuseste.nu stiu ce naiba a vut de era asa....apoi Dr.Stanciu.sun sa fac programare,asistenta imi spune ca are liber pe....24 Octombrie.EU socata ii spun ca e vorba de un BBlus care tuseste si ca pana pe 24 face pneumonie daca o las asa...sa-mi gaseasca 5 minute ....si asa Stanciu e expeditiv;ea ca nu are cum.Idioti!
Si nu in ultimul rand Sara zgubilitica ma enerveaza ptr.ca plange in carut...da' urla nene de se uita toti oamenii la noi..si nu mi-e ca urla,urechile sunt obisnuite,dar trage aer rece si poate de aceea tuseste....off...imi vine sa mor de nervi cand vad toti copilasii fericit in carut,unii dorm,altii se joaca,a mea tipa
gata...m-am racorit
Ylari,deci Eva avea cam 5 luni,nu?off..tare i-as da,da' mi-e frica
Gabitzam
revin,smiorcaieste zgubiloi bibiloi
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)