Gravidute prin FIV (23)
Raspunsuri - Pagina 3
amzulica spune:
Ramy - raman fara cuvinte si o data in plus ma bucur ca nu am facut amniocenteza. Astia te omoara cu zile ... merita dati in judecata.
Felicitari fetelor noi venite. Sa aveti sarcini usoare fetelor.
Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica
raloucoutza spune:
buna gravidutzelor!
Am un bb si nu 2 asa cum credeam , dar sunt sigura ca Doamne Doamne a asezat lucrurile cum era mai bine pentru bb si pt mine.
I-am vazut sacul si e de 5sapt si 5 zile, embrionul e fff mic, abia s-a vazut cam de 2 mm si despre activitate cardiaca nici nu se pune problema...
Deci, ma mai duc peste 10 zile sa-i ascult si inimioara.
Va pup
ralu 5+
Bianca B spune:
Dragutelor, bebe al nostru e voinic/a, are 400g si e mai mare decat graficul cu vre-o 4 zile. Am ramas surprinsi de cat de bine se vede inimioara cu cele 4 camarute, rinichii, vezica, degetelele, gurita, nasul, ce mai! totul, cu exceptia putei - completeaza sotul de peste umar! Suntem in extaz! colul uterin e perfect inchis si probabil ca urmatorul eco va fi la 28 sapt.
Aveti grija de voi si de bebici
burtici
Bianca 20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Ioanatugs spune:
AndradaP. multumesc iubita de urari! Si eu i-ti urez sarcina usoara in continuare!
Si soarele va zambi cand tu vei veni
Micky2007 spune:
amzulica chiar ca in sfarsit am reusit, ca de cand astept.
Rami73 deja i-am scris lui Zadori si a si raspuns. Mi-a spus exact ce sa fac. Sper sa nu am probleme.
Marush, manumanu, AndradaP,
raloucoutza felicitari pentru bb. Este foarte bine cu unul. Sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa asculti inimioara. Tare emotionant.
Micky 7+
xrysya spune:
fetelor felicitari pentru bebeluci si gemenasi
kyttye esti prima pe lista deci...inca putin si vrem poze cu bibiloi
andrada si tu la fel.mult noroc si inca putin si iti vezi domnitele in brate.gata,te-ai facut cu 2 gineri pentru la batranete
multa bafta la toate fetele.si la cat mai multi gemeni
http://www.flickr.com/photos/pedakui/
xrysya spune:
nu mai retin cine se uita pentru carut,adica daca se pot folosi si in mASINA.AM pus cateva poze cu scaunelele de la carut,in actiune in masina.sunt foarte confortabile
http://www.flickr.com/photos/pedakui/
manumanu spune:
xrysya, , eu intrebam, am comndat deja carutul. Bebeii tai sunt supeeeerbi!!!
manu 29+ +
Micky2007 spune:
Fetelor help, imi este cam rau, voma imi sta in gat, stomacul ma doare si trebuie sa mananc non-stop. Asa a fost si la voi? Cand se termina asta, vreau si eu sa ma simt bine. A....si ma mai doare si capul ca am mancat mai tarziu. Offf.....dar ce nu facem noi pentru bebe.
Micky 7+
rami 73 spune:
Micky, in curand te vei "obisnui" cu starile astea, rezistam eroic, n-avem ce face. Mie din pacate nu mi-au disparut greturile nici acum (desi n-am mai varsat). Bine ca ai pofta de mancare, ca eu nici pe aia nu o am, mananc mai mult fortat, doar fructele imi fac placere. Oricum, sa stii ca majoritatea fetelor au avut greturi doar pana prin sapt. 14-15, eu sunt un caz mai aparte se pare...
Amzulica, da, asa cum ti-am zis si la telefon, intr-adevar amniocenteza e o mare tampenie si chiar nu recomand nimanui sa o faca ! Decat daca sunt ceva probleme ecografice, altfel n-are sens ! Eu de cand am facut-o am avut numai probleme, contractii nedureroase la greu si mai nou si dureroase...
Andrada, hai ca nu mai ai asa mult, chiar daca ai si zile mai proaste, macar bubulinele tale sunt marisoare, plamanii maturati, deci situatia nu e chiar asa disperata. Dar parca vad ca ajungi la 37 saptamani si dispar si contractii si tot, de o sa iti doresti sa nasti mai repede.
Eu am eco pe 10 oct. la dr. Albu, pe 15 oct la Prof si pe 16 oct la Iosup.
Liana, tu nu mai zici nimic ? Sper ca esti bine, da ?
pozici
rami 20+
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean