Puiuti de Randunici 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cri cri, Mihuta imi creste tare inima

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Liana, nu te-am lasat la greu , cand scriai tu la 1 jumate eu terminasem de calcat, apoi mi-am facut baita lungaaa si pe la 2 jumate m-am culcat. Noroc cu Stefanoi ca se frichine putin de tot. Pe la 5 jum a baut o gurita de ceai si apoi la 9 s-a trezit . Eu ma asteptam sa ceara lapticul pe la 7, dar daca a dormit, spaga mea .
Acum sunt in verva si ma duc sa spal baia

Ma terorizeaza rau vecinul de sus care isi renoveaza de 5 luni si acum isi face balconul si bocane de-mi vine sa-mi iau campii .

Stefanoi s-a bagat la somn...pe la pranz ma duc cu Vlad la dr sa-i vada bubitele. N-au mai aparut altele...sa vedem ce zice...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mmmm.... ce razvanel si rebeccutza frumusei am vazuuuut !
pentru patrick "rasucel" ! spor la invatat gecko
in sfarsit a trecut si zana mea pragul de 7 kg ! am cantarit-o aseara si avea 7140! clau, "colega noastra de kg" rebe, cum avanseaza ? de legume nu se atinge mai de loc (sambata i-am dat hipp si a papat tot ) si fructele papa mai binisor, dar tot cu toane; si de vreo 2 zile iar nu mai vrea lapte; urlaaaaaa, de zici ca ii dau cianura ; sper sa isi revina cu lapticul si cu mucozaurii si haraiala

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

eeee bubu deci ti-ai cam facut de cap azi noapte ....buuuun, sa se repete ...daaaaa cunosc renovarile astea luuuuuungi, am patit-o asta vara bine ca au terminat; sper sa nu mai ai parte multa vreme de bocaneli; spor la frecat baia; eu tocmai "scoteam flacari pe nas" ca nu mai gasesc chestia aia de sters geamuri si la balcon nu ajung peste tot ...asa ca schimb programul si dupa amiaza cand iesim la plimbare "colectionez" alt stergator de geamuri

alooooooooooo, randunimea ciripitoare! unde sunteti?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Liana, mai sunt putin pe-aici...am stat sa vizionez pozici si filmulete cu Rebe si Razva, dulci foc amandoi
Felicitari lui Te(r)o pt. cele 7 kile si la mai multe! of, nici nu vreau sa ma gandesc cat va stresati voi cu puii care nu papa...cred ca e nasol...

Incarc si eu niste poze si filmulet cu Stefanoi si apoi ma duc la treaba.

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Liana, PREZENT!
Sunt prin zona dar n-am energie sa scriu prea mult ca Bubu meu e urlator rauuuuu azi si deja m-a disperat
Pupici la randunici

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Vladut dalmatian
Stefanoi in actiune
Poze de octombrie
Masca venetiana
n'spe calorii

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

cami...stiu cum e cu un berbecut urlator, tocmai am unul in brate.....care urlaaa, nu vrea sa pape mai nimic....e izvor de muci cu tot tratamentul si haraie....cred ca o duc la dr ca nu mai tine, are deja 7 zile de tratament...si iau si un aparat de aerosoli, sa ma hotarasc de care
bubu urla din motiv de dintisori, sau sa "nu faca de ras" caracterul de berbecut ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

vazut dalmatian , si stefanoi in actiune (asa face si teo, cred ca toti se batzaie asa ; acum deja inainteaza, mai rar se batzaie, dar la inceput am ras sa ne prapadim; ta-su zicea "aoleu fata ce e cu bataiala asta de mica? )...si masca am vazut ....siii n-spe calorii ....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare randunici!
ne-a mai trecut maraiala de cand ne-a iesit si al 2 lea dintisor
ne pregatim de operatie incetut , peste o saptamana plecam
Mihutza,Ariel,Sovi,Mimo,Kitzy,Bubu,Cami,Livy,Gecko,Lianam,Tuchi,Criss Criss,Cristina Goji,Bitza,Clauclau,Stela,Luny,Roxa va si pe restul randunimii!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput