Puiuti de Randunici 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
lianam spune:
am fost sedusa si abandonata
.....nimeni la buhuhuiala 
hellooooooo!!!!!! america, australia.....nobody? pentru gecko si vio dau termen de "aparitie" maine ora 12 a.m. ora bucurestiului
; daca nu, le dau prin interpol ![]()
biiiiiineee, merg si eu la nani (cat mai apuc sa fac nani);
cafea cu cofeina, fara cofeina, capuccino de toate felurile, ciocolata calda alba si bruna....pe alese, pentru toata lumea ![]()

Liana, mami de Teo
mihutza11 spune:

Tuchi super dragalash iepurashul si surioara lui!
Kya poate ai mai zis, dar ce meserie are randunoiul?
off.. ce rau imi pare si mie de Amira! Doamne ajuta sa fie bine!!
bietul pui!
Clau la noi adormitul cu sfarcul in gura e valabil numai noaptea si eventual la nani scurt de la ora 17.. si chiar azi noapte s-a trezit de vreo3-4 ori si n-a fost chip decat cu tzi-tzi sa o linistesc, asa ca dormit cu noi la un mom dat..
Ancka ma depaseste cum adorm puii astia asa in timp ce mananca..
Luny cu soacra te inteleg, desi eu n-am nimic cu a mea.. dar na.. pana la anul mai e timp sa fentezi.. dar ea e singura? sau exista si socru? ca macar a mea e vaduva, dar tot mai baga un Felix ceva bai asa ca o don'soara.. chiar ieri am vb si ne-a zis ca pleaca la Felix..![]()
Bv Sovi de dintisor!!
Simo imi pare tare rau sa aud si de Sam.. va tin pumnii sa treaca repede!Doamne ajuta!
Olga si eu in tinereti cu Depechul.. am zis.. dar eu-s peste ocean.. si asa zici cu productia de lapte...
send.. ca ma striga
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
gecko spune:
nu strigati ca treziti copilul...aici sunt...teoretic invat
asa ca haideti la cafea
si la ceai si capuccino si nesquik.
ieri am fugit sa ii cumpar cadou la sot pentru apropiata zi de nastere...ghiciti ce i-am luat...mimo sa te aud...BORRRMASINAAAA, absolut senzationala aparitia unei prezente feminine in magazinul de scule printre barbati in echipamente de lucru cu salopete si bocanci si cu semnele muncii lor in par si pe maini (var, vopsea, gled etc). Imediat am fost luata in primire de angajatul magazinului ce m-a introdus in tainele bormasinilor...pana la urma am luat in functie de pret, nume si culoare...e a doua oara cand ma bag la cumparat cadou ce imi depaseste capacitatea de intelegere...in urma cu multi ani i-am cumparat memory stick si la fel am dat peste un vanzator amabil si rabdator care a incercat sa imi explice calitatile, capacitate de memorare etc...si la sfarsit l-am luat pe cel albastru ca sa se asorteze cu laptopul
ziua de duminica a fost insemnata in jurnalul copilului ca prima zi cu doua intoarceri de pe burta pe spate...nu ca ar fi el mare sportiv ci pentru a scapa de corvoada de a sta pe burta...bun si asa...astfel ca "scopul scuza mijloacele" se transforma in "mijloacele scuza scopul".
ne diversificam de zor scuipand in cele 3 zari, am apelat la metoda neliei si facem diversificarea cu pipeta de la Panadol
, cu lingurita nu am nici un spor...isi aduna vreo 3-4 lingurite de mancare in obraji ca hamsterul dupa care incepe sa faca baloane cu ele.
astazi am vazut de dimineata ca are ceva secretie galbuie la ochiul drept (caca de pisica dupa cum ar spune maicamea)...i-am facut ceai de musetel sa il curat si acum astept sa se trezeasca...multa carte am invatat daca mai incolo de ceai nu a mai scos mintea asta a mea nimic.
cam atat de pe frontul de sud
va doresc o zi usoara cu puiuti sanatosi, mame odihnite, legume/fructe rase dintr-o miscare, dinti aparuti pe nesimtite si ce mai vrei voi...si ma arunc in valurile medicinei...sper sa nu ma inec 

tuchita spune:
'neata! Multam de
, bine ca am avut ce bea ca sa fiu fresh la spalat biberoane!
Copchilul asta mic al meu tot mananca noaptea, nu stiu ce-i cu el!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihutza11 spune:
asaa... sa revin..
am vazut poze frumoase de Kitzy!
dar si un Ursulet mic si ochios!
Ariel si Andra era plangacioasa inainte de nani seara.. era concertul ei zilnic, dar slava Domnului m-a lasat in pace de ceva timp.. mai maraie cateodata, dar atat.. si stiu ca pe atunci mai refuza tzi-tzi cateodata(si Stela patea asa) ei acum fara tzi-tzi nu se poate
..
dar in schimb are unele nopti cand se trezeste plangand si tre' sa sar repede cu zuza..
mai Bubu, Liana pai asta e program de noapte?? sunteti fenomen!
Gecko mi-a placut asta cu asortatul!!
spor cu diversificarea si cu invatatul!
Tuchi spor si tie la invatat!!
chiar, cand aveti examenele? sa stiu sa antrenez
ca poate or fi prafuite ![]()
dar restul de straineze ce or mai fi facand? Delph, Simonetta, Vio? ca sa nu mai zic de Ella, Giani (nu ni-l mai arati pe Andrei-bio?) si multe alte fete-cochete!!
si acum am si eu o intrebare: pana cand se face baita seara zilnic? sau ma rog ii spalati si pe cap in fiecare seara? nu ca mi-ar fi greu, deloc.. dar intreb si eu, ca ma gandesc ca o veni si frigul si nu mai e chiar asa tzac-pac..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Roxana Claudia spune:
Neata mamici!
Am trecut sa va salut!
Robert e baiat mare, aproape complet diversificat, si Doamne ce bine e la copilul nr 2 ca esti muuuult mai putin stresata. Il duc la socrela, la mama si-l mai iau si eu cate-o zi. Il am pe cel mare acasa dar si pe el il mai dau din cand in cand. M-am mai relaxat, ce sa zic.
Robert are 10 kile (asa avea acum 3 sapt) si pediatra ne-a recomandat un menu sarac in grasimi..Mi-a fost greu pana a ainceput sa manance bine cu lingurita, ca avea aceeasi problema: nu stia ce sa faca cu kestia solida din gurita
Cu perseverenta a invata mai intai sa o plescaie iar acum suntem chiar la nivelul in care deschide gurita cand vede castronelul. Merge de-a busilea, se ridica pe canapea si pe toate jucariile inalte ale lui Cata.
O sa pun si un link cu pozici si revin sa mai pove.
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
Neata, si eu la cafea...
Roxana, bine ca ai aparut, ma gandeam zilele trecute la tine, ma bucur ca te-ai relaxat! Robert are deja 10 kile?? Mamaaa, ce maricel e! Si il pui la dieta? ![]()
Liana, mamaaaa, dar la ce ore faci tu trebi gospodaresti?? Eu noaptea ma uit la televizor, vad toate emisiunile in reluare. Mi-e lene sa vin la calculator si tot sper sa apuc si eu jumatati de ora de somn!
Mimo, da mai, ma paraseste randunoiul, dar pentru o cauza nobila. Se duce sa-mi ia masinuta.
Duminica se intoarce si sper sa-i gaseasca si lui Rebe un carucior sport , parca sunt mai ieftine in afara, nu?
Ariel, s-ar parea ca nu merge nici cu homeopate...Am avut vreo 3 nopti mai bune, dupa care i-a revenit obiceiul cu trezitul din juma in juma de ora!
O sa mai vorbesc azi cu dr., initial mi-a zis ca in 2 saptamani ar trebui sa am ceva rezultate, dar nothing yet!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
POZE DE OCTOMBRIE
DAU DIN CRACI!
JOACA INTRE FRATIORI
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Daca mandra doarme am mai descarcat ceva poze si filmulete de pe camera...
Gecko, felicitari pentru intoarcerile de pe burtica pe spate. La mai multe!

Ursuleata, ce dulce e Ursuletul mic. Si ce a crescut! 
Olgutza, s-a deschis usa de la dormitor pana la urma? Sau ai plecat in halat la servici? ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
cami33 spune:
Clau, fata ta (sau sa zic fata lui Razvanel?) se face din ce in ce mai frumoasa
. Multe cuceriri va face cu ochii aia![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici