Puiuti de Randunici 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Cata, Seb haleste pamant cu gluten sau fara ?
Mimo, buey!!! Putin respect, te rog ! I-am povestit sora-mii de Teo cu sandwich-urile, ca mi-am adus aminte de nepoata-mea Alexandra, care s-a intors din excursie cu cartofi de la Mac amestecati cu haine . Ca doar se grabea, si nu a gasit alt buzunar mai la indemana .
Ursulet, l-ai ratat pe nea Lenny, acu' ai timp sa te pregatesti pentru Dave ! Ce mai face China? Iar cu diversificarea...de ex: poti adauga putin ardei gras, putin pastarnac sau patrunjel, putina telina, sau cartof dulce...poti adauga putin din ele, in piureul de dovlecel si morcov. Relaxarea e secretul insa! Ca asa vine si inspiratia .
Iar ma faceti sa scriu ! Relelor !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
alinusha06 spune:
salutare la randunici ,am citit rapid cate putin din ce ati scris ca eu astazi am fost singura singurica cu fetele si e destul de limitat timpul,asa ca sa revin intreba cineva de aero baneasa este inchis pt o luna il reamenajeaza teoretic stiu sigur ca randunoiul meu lucreaza acolo iar acum este pe otopeni,dar de fapt cred ca o sa il inchida definitiv ca ii incurca pe cei care au vile acolo.
adriuta da este un iepuras mic dar bianca i-a rupt piciorul si acum merge in 3 picioare
sovi voi incerca asa cum ai zis tu ,poate iese asemantor
pup toate fetele si puiutii ca am mancarea pe aragaz tre sa vina randunoiul de la serv si maimutele mele sau plictisit vor sa ma joc cu ele.
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
bubu05 spune:
Tuchi, chiar azi vorbeam cu o prietena care are fetita de seama cu Vlad si a dus-o la gradi. Si imi povestea cate a invatat si ca ii place si parca imi parea rau ca nu l-am dus si pe Vlad...dar mie mi-a fost teama de Stefanoi, ca nu-i vreau bolnavi . Pe Vlad l-am dus la cresa cand avea aproape 2 ani si dupa o saptamana s-a imbolnavit nasol de-am stat pe antibiotic intravenos o saptamana . Si mi-e f. teama...
Dar la primavara il duc 100%. Adica prin aprilie-mai...chiar are nevoie de olectivitate, ca m-a capiat! citeam versurile lui Simo si ma gandeam ca stau cu gura pe el non-stop, mai tip, ma supar...apoi ma calmez si o dau pe partea ailalta, sunt blanda, rabdatoare...si-uite asa ma invart in cerc si nici eu nu mai stiu cum sa procedez cu el...il vad ca se plictiseste si eu nu prea mai am timp sa stau cu el asa mult ...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mstela spune:
Salutari si de la noi!
Cuscra,of,imi pare tare rau ca esti necajita!Sper sa fi incurcat iar analizele!Glumesc.Sper sa nu fie nik grav..Of,ce-o fi in sufletul tau!
ancka,cu varsaturile Teodorei e poveste veche,acum nu mai stiu care sa fi fost cauza cu cerealele aseara,dar a fost nasol oricum.Azi a fost mai bine.Aseara am facut si greseala sa-i fac cerealele cam zemoase si cred ca de aceea a scos apoi tot.Acum nu a vrut sa manance cereale.Numai 5 lte.Mihaiul somnoros in scaun e un
scump!Ce n-as da sa vad asa si la Tea zvapaiata,care nu doarme nici macar leganata!
bubu,ma bucur ca ti-a placut cum a aratat tortul meu,dar sa stii ca nu a fost deloc tzac-pac..
mihutza,dar tare precoca e Andra!
clau,imi pare rau ca te tot supara Rebe..las ca o sa creasca ea!
kya,multa putere si mult curaj!
Cris,stai linistita ca nici Tea nu face decat sa se rostogoleasca,iar in fund nu sta deloc deloc...Andra,Muffy etc sunt precoci..nu cred ca exista motiv de ingrijorare la noi,fiecare se dezvolta in ritmul lui.
Luny,lasa ma ca mai e pan la vara.Eu atunci inainte m-as impune si as zice:NU SOACRA! si trebe sa asculte iubul..Dar chiar tupeu..in loc sa zica:Raman cu bb,mergeti si va distrati!
liana,bine ai rvnit!tiza berbeaca pe corn sa treaca!
Roxana,cum e Amira?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
tuchita spune:
Am uitat sa-l felicit pe Sasha dintosul!( ma rog, in general cred ca am uitat multe, dar sper ca si Mimo sa-mi fie pierdute pacatele in vinul de impartasanie!)
A, Mimo, cred ca Teodora ta a citit ce-a scris Miha referitor la dezvoltarea emotionala si animalul din casa si s-a gandit ca e momentul sa atace! Ca rockul il aveti zilnic!
dar poti sa-i zici ca pe Vlad il va ajuta enorm din punct de vedere emotional prezenta ei!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
clauclau spune:
Noapte buna Vali! Ce repede mergi la nani, norocoaso!
Am terminat si noi treaba pe seara asta, copiii dorm, vasele-s spalate, dar cred ca nu mai rezist nici eu mult...
As fi stat macar pana la prima trezire a lui Rebe care e pe la 23..., sa vad daca mai pot!
Olgutza, ce bine ca ai aparut, chiar mi-era dor de tine! Pup si pe Sophie frumoasa!
Tuchi, imi pare rau de buzica Ilincai! Cat a mai tras-o si Razva cand era mic..., mereu isi spargea buza saracutul! Si acum are un semn finut deasupra!
Bubu, stiu ca e greu cu amandoi copiii! Asa si eu, stau mult cu gura pe Razva si apoi imi pare rau , dar nu mai am rabdare si cu el...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
sovietica spune:
multumim, multumim pentru felicitari!
Scriu repede ca nu se stie cat ma lasa Sash, care acum e treaz in patutz si maraie.
Citat: |
citat din mesajul lui lianam [ pentru sash cel cu dinti (sovi, e unu, "e" doi dinti, ca n-am fost pe faza ; si vreau sa stiu ce model va avea soacra pe ); la mai multi, sanatosi si fara dureri Liana, mami de Teo (27.03.2008) |
Liana -sau sa iti zic "printesa Ami(g)dala"? este un dintzi deocamdata, dar urmeaza repede si dintzul al doo-lea
Modelul soacrei va fi probabil secera si ciocanul, sovieticutz fiind :))
Clau, nu este Rebe exemplu negativ, cat esti tu exemplu pozitiv! Probabil ca tu in acest moment nu te simti atat de vinovata ca mine, ca mi-am enervat copilul la culme nedandu-i san la culcare...
Stii tu vorba aia... "lasa, ca or sa aibe noroc in dragoste"
Deci cu cereala in bibe am decis, ramane in bibe! Phiii ce va iubesc!
Luny, sper sa inteleaga baietul sa nu ma capseze, dar asta e, bine ca am sfarcuri cauciucate...
Simo, frumoase versurile de duh, multumim! Sanatate multa Barosanului!
Mimo, numai cand am citit de scrasnet m-am zbarlit toata!
Bubu, tine minte 3 cuvinte: cu cat te infometezi, cu atat te ingrasi! Ideea e sa mananci, 3 mese pe zi dar ce trebuie. eventual si 2 gustarici intre daca iti trebuie. Daca te infometezi, organismul va tinde sa isi faca rezerve ca sa aibe la infometare. Vorbeste sotie mandra de Om tras prin inel :)
Kya, ehhh iar isi ia zborul... Pai de aceea iti punea el rabdarea la incercare, ca sa fie despartirea mai usoara. Deci pt tine o facea!
A aparut si olga-fulga cu googaleala facuta gata despre lingurita
Bubu, carnita?! ce rapid va miscati! Sper sa nu il cimenteze orezul. As fi curioasa cat de apos l-ai facut...
De urat as mai ura, dar nu mai sti ce vroiam sa spun ca n-am luat notite, si mi-e un sooomn ca am adormit pe la 4 am noaptea trecuta.
Intre timp a adormit si bb, incurajat de taxo. Seara e mai usor.
Noapte buna!
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Olgutzika spune:
Sovi, ma informez si io, nah . Si nu te mai radea de tzatzele mele, pardon, ugere . Sa va traiasca dintii! Pe mine ma musca Sophie cand avea doar gingii si era cumplit al naibii. Acum vad ca in varianta cu dinti ma iarta.
Stela, ce cereale ii dai Teodorei? Iti recomand cu fff mare caldura Humana Apfelbrei. Sunt fara lapte, fara zahar si fireste, si fara gluten. Sunt parfumate si se fac de minune cu lapte de-al tau. Si nu mai chinui copilul cu laptele praf, tzitzi ai destula cata vreme iti cere ea. E clar ca nu vrea bibe, il si varsa, se chinuie inutil, parerea mea. In plus, si de-aia ai inceput diversificarea, ca sa ii acoperi nevoile aparute in plus, nu? Pupam, sunt aici, daca ai nevoie de destepti sa isi dea cu parerea .
Clau . Noapte usoara si fara trezeli prea multe!
Ma duc sa fac un dus si trag pe dreapta. Mi-a trecut durerea de tzatze, ca a halit maimuta si m-am si muls , dar m-a luat durerea de cocoasa . Varsta, deh !
Noapte buna !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE