Puiuti de Randunici 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 4
ursuleata spune:
raportez 3 zile de morcov papate cu mare drag de ursulet. Maine trecem la dovlecel, sper sa ii placa si ala. Apoi ce mai fac??
kitzy spune:
Poze noi la semnatura.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
mimonix spune:
Olgutzika Sa fiu sincera eu m-am gandit imediat la ion ion ...tiriac Pacatele mele vor fi stinse-n vin de impartasanie
Ursuleatacand ai auzit tu cum sta treaba cu rockul si inteligenta , hop-top te-ai bagat la rockeri Pana mai ieri erai cu lambada
Noi tocmai am avut furtuna in casa ca si-a adus fi-mea aminte de catelul ei care ar cam trebui sa vina acasa din vacanta Eu nu si nu, ea frustrata a zis ca nu-i pasa de fra'su si ca vrea cainele inapoi , razboi .Intr-un final a zis ca fra'su nici macar nu latra dar bine ca macar sta in patru labe , si s-a lasat pagubasa...o Doamne!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Olgutzica,
Ursulico, cam scumpa la vedere . felicitari pt. ursuletul papacios! pai maine combina-i morcovul cu dovlecelul si pune-i si o cupa cu cereale sa fie mai gustos. Si da-i asa cat vrei tu, pana mai introduci ceva nou
Am citit si eu cu rokareala, dar nu sunt la curent si nu stiu ce sa comentez...doar ca mi-au placut melodiile expuse . Ca si Clau, imi plac baladele
Simo, plangacios clipul de pe iutub, il stiam si l-am revazut
Mai ce ma distrez cu Stefanoi, v-am zis ca s epune in patru labe si daca nu se batzaie, rau de tot, da la b*ci la greu
I-a placut si pilaful cu rosioara...
Ma duc sa scot carnita de vacuta si sa-i fac piureutul pt. maine. Parca de la 6 luni are voie carnita fiarta impreuna cu legumele, nu?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
adrianadana spune:
fetelor va multumesc pt raspunsuri. Adevarul e ca eu mai mult o pacalesc sa manance atat pt ca poate ca va amintiti ca sunt foarte stresata cu greutatea mica pe care o are gaza mea (6,500 la 6 luni in conditiile in care fetita unei prietene are 7,000 la 4 luni si au avut aceeasi greutate la nastere - 2.700. Diferenta e ca a mea nu a fost alaptata deloc si a ei da)
tuchita spune:
Sara buna!
Mimo, cea cu copil nelatrator, eu am pus doar pozele la vazut, ca in film aveam vocea prea stridenta, dar vad ca m-ai prins! of!
Si la tine si la Olga m-am gandit cand veni vorba de ioni!( nu la ionul meu din casa!)
Simo, toate treburile in plus din sumarul de urina se datoreaza in principal infectiei urinare! Sam cum are cucl- decalotat sau ba? ( ca s-ar putea de acolo sa i se traga infectia urinara!) sper sa nu fie ceva mai nasol!
Raluca, nasol momentul cu plecarea, tind sa cred ca te-ai obisnuit deja cu stilul asta de viata...
Ursuleata, dupa ce termini dovlecelul te duci la piata!
as mai scrie ceva, dar frumusetea rapitoare Ilincoasa( cu buza sparta azi in parc sub supravegherea atenta a mamei!) vrea sa facem nu stiu ce si nu mai pot! Seb linge rotile de la carut!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
bubu05 spune:
Tuchi, ochioasa ta sa se ia de mana cu Vlad al meu, tot cu buza sparta, cica e la moda acum . aseara nu mai era umflata dar i-a ramas acolo ditamai vanataia si muscatura...am uitat sa zic ca l-am vazut pe Seb, scumpic rau cum misuna peste tot
Si o vazusem si pe Andra cum s-a ridicat in picioruse
...am si eu o varsta, mai uit, ca sa fac....
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
adrianadana spune:
Cand citesc despre copilasi bolnavi ma gandesc sa nu mai citesc nimic pe internet pt ca sunt ingrozita de gandul unor copilasi bolnaviori. Probabil si pt ca fata mea a avut otita la 6 saptmani si am fost cu ea in spital unde i-au facut perfuzii si a stat o saptamana cu flexura in manauta si in picioruse, cu toate venele bolnave. Asa ca multa sanatate lui Sam si haideti sa ne gandim la versurile lui Simo
Daca traieste inconjurat de fricosi,
invata si el sa se teama.
tuchita spune:
Bubule, eu credeam ca se poarta doar la baieti capete si buze sparte!
azi m-a anuntat ca Octavian o strange de gat si ii intoarce mana! asta fac ei la gradi!
una peste alta sa stii ca m-am gandit la tine...ca nu ti-ar fi stricat sa il dai pe Vlad, macar 4 ore la gradi, ca el e mai mare decat ilinca cu juma'de an! ea s-a adaptat foarte bine si deja a facut multe progrese de cand se duce! are o tuse de vreo cateva zile, dar pana acum am scapat totusi fara evenimente majore!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mstela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sovietica Gata, are si Sash cu ce sa isi muste soacra de c*r sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08 pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"