Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Poze proaspete cu dl tornada in plina actiune si profitand la maxim de lipsa fratelui de acasa

http://community.webshots.com/album/567508306pXTeyF?start=12

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Poza asta e foarte tare, am ras 5 minute http://family.webshots.com/photo/2904536370102115265HxdvUI

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Doamne eu cred ca toate sun,tem la fel.
Stancutza ca tot vine vremea marturisirilor, io ca si Ven am vrut Rahi ca sa stiu cand mor.NU GLUMESC.
Eram 50 le suta sigura ca nu mai ies vie de acolo.
Tot speram ca nasc natural si ca or sa`mi iasa ochii din cap, dar nu e sansa sa mor.
Si acum regret ca n`am mai stat pana pe 14 februarie cum a zis doc. poate voia bb sa iasa singura.
Cand a zis doc ,in ziua cand am nascut... Larisa vi poimaine, de Valentine`s pregatita de cezariana.... io am zis: Cezariana??? Nu vin poimaine...fa`mi acum. Ca io nu rezist sa stau 2 zile cu gandul la clipa cand poate mor.
Ca si tine Stancutzule cat am stat pe masa de operatzii uitasem de ce eram acolo, cand am mai auzit si pe aia ca am facut tensiunea 7 si ca`mi fac adrenalina...am zis GATA mor, ce ma fac ca nu am apucat sa vad pe bb.

Imi vine sa plang, dar prima data cand am constientizat ca sunt mama si am responsabilitate a fost abia a11a zi, cand am facut nenorocita de infectie si a trebuit sa ma intorc la spital sa`mi redeschida operatzia.
Atunci am zis ca nu tre sa ma las, ca nu am cum sa`mi las Pipeta singura o viatza intreaga .
Doct zicea sa`mi bage anestezie pe vena... io nimik. Fa`mi si pe viu daca e nevoie, i`am zis ca io tre sa ajung acasa cat mai repede, la fetitza mea.
Mi`a facut locala ma durea dar nu ziceam nici pis, ca sa ma lase acasa mai repede.

Uffffffff ce am mai trait si noi toate!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ioanact, bine ai venit! Esti tare frumusica si bebelusa ta o bombonica dulce!

Stancutza...heeellloo..bine ai revenit din conced'! Am savurat pozele (ca de fiecare data)...Faine...Frumos acolo dar si ochiu' fotografului ...

Ven, Lala, Stancutza, am ras si eu cu lacrimi la povestile voastre! Iar Ven cu scenariile..ai fost... mortala!

Miricule, te pupam si te asteptam cu vesti noi si bune!

Alina023, te-ai intors? Cum a fost calatoria? Te asteptam cu impresii proaspete! Tre' sa rectific o mega prostie care o spusei vis-a-vis de magazinul Century 21 (care se pare ca este numa' pe la NY si NJ)...eu aveam in cap magazinul Forever21 care il gasesti mai prin toate Mall-urile pe aici...Sorry...

Elle..te pup..citii si eu de supararile tale...Nu te mai amarai...Si eu cred ca sotul nu este baiat rau ci doar putin derutat de mega schimbarile din viata voastra...O s afie bine mai incolo..cand Eva o sa mai creasca putin...In multe cupluri se petrec "cutremure" la venirea unui copil pe lume...si de multe ori barbatii nu stiu cum sa reactioneze si fac exact pe dos toate...Zic si eu...

Gatta, of mai dragele mele...cand ma gandesc la voi asa mi se strange inima..prin cate ati trecut...Sper ca de data asta sa se fi terminat cu nenorocita asta de e-coli...Va pup si sper sa va mearga bine de acum incolo!

Am revazut-o si pe Breaz (chiar ma intrebam ce-o mai fi cu tine) si pe fetita ei adorbaila! O sa rupa inimi multe!

Pupam toate fetele si pe clopoteii lor!

La multe lunite clopoteilor sarbatoriti azi!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

I-am dat Ioanei pe la ora 20 lapte si maraia, i-am incalzit supica si i-am dat sa manance , a papat tot.

http://community.webshots.com/photo/2525519660104139890TWKjiW

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Lala cate luni are baietelul tau?

http://community.webshots.com/photo/2525519660104139890TWKjiW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Alina,am vazut si eu pozele cu Ioana... ai o papusica frumoasa foc...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele

am luat rezultatele la analize urocultura, m-am dus bou, m-am intors vaca

adica la sumar urina totul e ok, dar la urocultura avem >30 000, dar insuficient pentru anti-biograma, asa ca avem mai mult de 30000 dar nu se stie ce, mi-a recomandat inca o analiza peste o luna. evident ca maine merg la alt laborator sa vad daca e ceva.

poate nu s-a vazut, aveam si eu o intrebare, dar probabil pe motiv de mesaj lung se trece peste.
deci i-am pus BB, si mi-a iesit cu sange. am facut ceva gresit? s-a mai intamplat cuiva?
mi-a adus aminte Angi azi de cum i-m gasit cand era bb ditamai mucu' cu sange pe scutecel dupa un stranut, ma intrebam cum ii incape asa ceva in nas...

si eu am vazut pozele lui Carmen (breaz), chiar mi-era dor de buzata si bosumflicea mica... pe bune, ma complexeaza buzele Carlei...

multumesc de vizionari poze, asta micu' e zvarluga, o sa-i fac o data poze la interval fix de 30 secunde, fac o mica epopee...

Honey, regim strict, lapte mama sau praf fara lactoza, terciuri cu orez si morcov fiert, mar copt la cuptor sau ras pe razatoare de plastic si lasat sa oxideze pana se face maro inchis. si rabdare. la noi episodul asta a inceput, regim cateva zile, dar kk tot deranjat a ramas multa vreme, de am facut toate analizele si inca nu m-am lamurit, da' macar am renuntat sa mai incerc sa inteleg.

ioanact, da' de ce nu vrei sa vorbesti cu mine, ca sunt din Cta??

iar despre scenariile de nastere/dupa nastere, eu mi-am descarcat depresia in noaptea cand au venit sa-l ia pe sectie pe serban si eu asa tare i-am multumit, de parca imi luase o greutate de pe inima. si apoi cine a busit in plans acolo ca disperata c ama bucur ca imi iau copilul? yours truly

hai ca iara ma lungesc si nu mai aveti rabdare sa cititi si iara raman fara raspunsuri

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Docdecap vorbesc si cu tine, vorbesc cu toata lumea, spune-mi m multe despre tine si bb tau.

Pozele Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Danybv...chiar ca o familie implinita...ai doua comori...
Si imi pare tare rau ca nu m-ai anuntat ca ai trecut pe aici...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput