Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Ma bucur ca v-a placut de vitezomanul meu. Sunt tare mandra de el, pana acum mai mult se tara pe coate

ange, il incanta foarte tare pet-urile umplute cu fasole , taitei, cereale cu ciocolata sau paste tricolore si nici nu costa

bun rau marul ala .Adeluta cu codite e grozava

matei a ras 220 gr legume cu pui.ii era cam fomita ca a papt fructe la 10 30 . cam cat mananca puiutii vostri acum?stiu ca s-a mai discutat dar au mai crescutsi poate s-au modificat si cantitatile de papica.noi avem asa
200-220 gr fructe ,la fel legume si 150 gr iaurt cu cereale

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

ah, si ce fructe le mai dati voi. lui ii place marsi piersica plus inca ceva. i-am dat para si pruna mai rar ca se cam kk leste. avocado, piersici deja la pita nu mai sunt ,de la market parca nu imi vine sa ii dau. a papat pepen galben dar s-a dus si ala. aveti ceva sugestii?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Angi, Ereena

Si buburuza e amatoare de fire, dak se poate sa fie si un shtecher in capatul firului, este in culmea fericirii .
Probabil, urmatoarea etapa va fi priza!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare
Ereena, uite ca sunt www.laredoute.fr/achat-maman-et-bebe-jouets-1er-age.aspx?categoryid=45546720&ps=asc&pagenumber=4" target="_blank">3 modele, eu il iau pe cel cu mov (e prima data cand il vad. Au bagat o multime de jucarii noi Ce frumos merge soldatelul tau Si ce frumos zambeste la aparat, iti vine sa-l papi
Si am vazut si pozicile Adelutei, care-i o scumpa si o frumoasa. Ce fain papa ea mar, ii dai cu tot cu coaja?

Thea e tot mucoasa si acum mai si tuseste Ii dau siropelul ala pt tuse (eurespal), sa vedem cum va fi. LalaD ii dau 5ml x2 /zi, e bine sau sa-i dau mai mult?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

ah, si ce fructe le mai dati voi. lui ii place marsi piersica plus inca ceva. i-am dat para si pruna mai rar ca se cam kk leste. avocado, piersici deja la pita nu mai sunt ,de la market parca nu imi vine sa ii dau. a papat pepen galben dar s-a dus si ala. aveti ceva sugestii?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Struguri, nectarine - de la supermarket - portocale, banana - eu ii dau max o data pe saptamana. Ii pun prune sau para de fiecare data, ca sa-i reglez scaunul (ca se 'betoneaza' prea tare de la branzica)

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Angi, Ereena

Si buburuza e amatoare de fire, dak se poate sa fie si un shtecher in capatul firului, este in culmea fericirii .
Probabil, urmatoarea etapa va fi priza!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

matei s-a jucat cu o tastatura si rodea mufa aia din capatul firului. acum a dat cu ea de i-au sarit tastele si nu i-o mai dau ca deja ies usor si sunt suficient de mici sa incerce sa le inghita

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Fetele am facut capitol nou!!!
Sau nu va place?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare
Ereena, uite ca sunt www.laredoute.fr/achat-maman-et-bebe-jouets-1er-age.aspx?categoryid=45546720&ps=asc&pagenumber=4" target="_blank">3 modele, eu il iau pe cel cu mov (e prima data cand il vad. Au bagat o multime de jucarii noi Ce frumos merge soldatelul tau Si ce frumos zambeste la aparat, iti vine sa-l papi
Si am vazut si pozicile Adelutei, care-i o scumpa si o frumoasa. Ce fain papa ea mar, ii dai cu tot cu coaja?

Thea e tot mucoasa si acum mai si tuseste Ii dau siropelul ala pt tuse (eurespal), sa vedem cum va fi. LalaD ii dau 5ml x2 /zi, e bine sau sa-i dau mai mult?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Laura, da, i-l dau cu coaja cu tot (spalat bine, inainte).

Am incercat si fara coaja dar se rupe mai repede si se ineaca haplea, cu el.

Wow, ce de jucarii sunt pe LA REDOUTE; si nu sunt asa de scumpe ca la noi.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor.Ne-am intors de la plimbare, nu am stat mult ca e frig afara, brr.I-am facut poze Ioanei daca vreti sa le vedeti...am pus si poze cu Ioana de la nastere.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze cu IOANA

Mergi la inceput