Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Timiiiiiiiiii, mai frumoaselor, va scuip sa nu va deochi. Ptiu, ptiu, ptiu! Tare mult mi-ati placut, iar bunicii sunt super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumim frumos pt aprecieri

arhdy conjunctivita e contagioasa, dar fiica-mea a facut dupa ce si-a bagat iaurt in ochi, ast ao data si a doua oara si-a bagat iar ceva mancare la restaurant.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc mult fetolor pentru raspuns.
Acum sa speram ca trece doar cu ser fiziologic.
Timi ai o printesa frumoasa rau.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Timi, Sophie este o printesa, iar tu esti frumoasa foc si arati super.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Multa sanatate Arhdy, sa ii treaca repede....

Noi nu prea am dormit azi noapte... s-a fatait si s-a chiuit toata noaptea, cred ca nu apucam sa atipim un pic, ca el iar incepea.....il suspectam azi noapte de burtica dureroasa... dar el cred ca avea nasucu infundat pentru ca mi-a zis mama ca a stranutat azi si i-au curs niste mucisori..si dimineata cand am plecat eu la serviciu , el dormea cu gurita deschisa.. Deci... nu stiu sa vedem... o sa il controlez si la gingii cand ajung acasa sa nu fie si asta un motiv ... ca nu a mai iesit de mult nimic(dinti, masele). Vom vedea..

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

timi..frumoasa foc Sophie...si bucalata,de-ti vine s-o mananci.
noi n-am ajuns la doctor,dupa trei are program,sa vedem ce spune la revizie.

cu conjuctivita,nu vreau sa supar dar ma indoiesc ca trece doar cu ser...si e contagioasa,pot lua si cei din casa...mai bine mers la un cabinet oftamologic,la un medic.mihnea a avut cand era micut,se freca la ochisori cu mainile murdare,ne-a dat o solutie si curatat de trei ori pe zi cu ser...solutia se chema tobrex,parca

probabil ca din cauza cresterii economice anuntate de d-nul Tariceanu s-au ridicat asa multi cu pretentii,intr'adevar degeaba cresc salariile daca servicii si alimentele se scumpesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Timi, da ce frumuseti mi-au vazut mie ochii!!! Ptiu, sa nu va deochi. Ia nu ne mai lasa asa mult sa steptam pozele noi asa mult! A! Mi s-a parut mie sau deja se vede burtica? Erai undeva cu colanti si o bluzita/rochitica inflorata si...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

A! Nici mie nu imi suna bine asta cu ocnjuctivita si serul. Poate nu e conjunctivita, ce a zis medicul, arhdy??? Si iar spun si eu, ca daca ar fi nu ti l-ar mai primi in colectivitate. Imi amintesc ca atunci cand erau bblusi copiii nostri foloseam Nettacin, picaturi, nu? Ca aveam pe vremuri si un blog comun cu sfaturi si era si acolo trecut, pentru ca dadea rezultate bune. Acum, desigur, fiind o infectie ar trebui musai sa va vada un oftalmolog. Zic si eu, ca daca e rost sa ma bag in seama...aici sunt.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Doctora a spus ca sa ii dau din abundenta ca ser fiziologic. Si cand am intrebat daca ii trece doar cu asta, a zis ca da si ca ar putea sa ii mai dea antibiotic, dar fiind asa mica nu ar vrea asta.
Nici nu stiu ce sa fac. O sa vad cum se prezinta cea mica pana maine si daca nu este ok, o sa fac o vizita urgent la medic.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nici eu nu cred ca trece doar cu ser. Acum vezi si tu, las-o pana maine, zic si eu.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput