Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vazut Sophie Toffee. Superba ca si mamica ei. Iar parintii tai par foarte blanzi si buni.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Fetelor avem si noi o problema.
De cate zile ne chinuim cu ochi lipiti. Se trezeste dimineata cu ochii plini de ordori verzi de la un capat la altul. Dimineata nici nu putea sa deschida un ochi. O spal pe fata si apoi o sterg cu apa de mare, dar nu va spun cat de greu o curat. Sunt foarte lipicioase si prinse de gene.

Va pup.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Diana din cate stiu urdorile verzui sunt semn de conjunctivita. Eu zic sa mergi la dr sa=ti prescrie o crema sau picaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

arhdy nu are conjunctivita? Pt asta probablil gasesti picaturi speciale la farmacie si creed ca ar fi mai usor sa cureti ochisorii cu apa caldta, cred ca inmoaie mai bine lipiciunile alea.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, , v-am admirat pozele.

Oameni buni, nu mai pot cu sindicatele astea! Cica sa le creasca salariile cu 60%, pai se duce dracu' tara asta de 2 bani! Si daca o sa aiba 1000 lei salariul si tigarile o sa coste 10 lei in loc de 5, o sa zica omul "ce bine ca mi-au crescut astia salariul, altfel ce faceam acum?". Din cauza unora ca ei si a altora care ne conduc si care le dau, s-a facut euro 4 lei in loc de 3,5. O sa platim la creditele in euro de o sa ajungem sa mancam porridge (no offense ). A, si cica salariul minim pe economie sa creasca iar, pai de la toate astea o sa avem inflatie cat casa si impozite la firme duble, ca deh, daca sunt firme inseamna ca au bani. Adica sa dau eu la stat pentru un angajat mai mult decat dadeam pana acum, ca asa vor sindicatele, salariul minim pe economie aproape dublu.
A, si cica functionarii publici fac greva de avertisment maine si saptamana viitoare greva generala, ca oricum frecau menta la ghisee si se dadeau pe net, vor bani mai multi. Eu fac drumuri din mai pentru niste mizerii de avize si inca nu sunt gata, dar domnilor li le pare ca muncesc prea mult.
Daca ma vedeti cu avertismente sa stiti de ce . Mor de nervi, nu mai pot. Cred ca inchid pravalia si mut firma in Cipru, macar acolo nu ma freaca nimeni la cap cu zeci de impozite. Am fugit sa-mi platesc niste facturi, ca maine nu-mi mai ia nimeni banii.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ah si cand a avut Lis conjunctivita asistenta mi-a zis sa ii pun sampon johnson fara lacrimi intr-un pahar, sa pun apa calduta cu presiune ca sa faca spuma si sa o sterg la ochi frecvent cu spuma aia. Nu ustura si dezinfecteaza. Sincer i-a trecut doar cu spuma aia. Poti incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Timi, super poze! si ce calitate, zici ca-s facute de un profesionist!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Fetelor am vorbit cu doctora si mi-a spus sa o spal cu ser fizilogic. De la ce se face conjuctivita asta? Cumva de la curent? Eu banuiesc ca la cresa au tinut gemul deschis si deschizand mereu usa s-a facut curent. Imi vine sa mor. Dar le dau eu acum ser fizilogic si sa le prind ca nu-mi sterg fata cu el.

Mergi la inceput

Diana este un virus si se ia cu manuta, adica atinge alt copil pune mana la ochi etc. Se mai ia si din piscine.

Nu este de la curent de altfel in Anglia nu exista notiunea de curent, adica se uita la tine ca la masini straine daca sugerezi ca o raceala poate fi cauzata de curent.

Mergi la inceput

Si apopo Carla si eu vroiam sa raman in Cipru. Inca ma gandesc la asta. As putea sa ma intorc avand in vedere ca sotul meu este inca acolo, dar am asa multe dubii. Ma gandesc ca eu ca arhitec o sa intru mai greu in randul lor pe acolo. Nici nu stiu ce sa fac. Dar asa este, cum zici referitor la firme si impozite. De exemplu, la o discoteca a unui cipriot i-a venit controlul si nu ca la noi, de cate ori le vine pe chelie, ci odata la inceput de sezon, i-au facut controlul si i-au dat un avertisment daca i-au gasit nereguli si un termen sa le rezolve. Abia apoi au venit si daca nu erau rezolvate se luau alte masuri. Dar nu s-a pus problema. Cat despre spaga, ce este aia??????
Iar in alta ordine de idei, stiti cat este dobanda pentru un credit imobiliar luat pe zeci de ani??? ................2%.

Mergi la inceput