Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina26 spune:
Am sa incerc sa scriu cu Ingrid in brate.
Karligutza multumesc mult pentru raspuns. Pupici la Adeluta care vorbeste de toate. Nu m-as mira sa inceapa curand sa vorbeasca in fraze. Pentru sora ta imi pare tare rau ca trebuie sa treaca prin asa ceva, atat ea cat si cei mici.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
brazuca25 spune:
Neatza!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Simo78 spune:
Neatza!
Cristina bine ati ajuns acasa ..ai fermecat pe toate fetele cu care te-ai intalnit in Ro...inutil sa-ti spun cat de rau imi pare ca Iasul nu a fost pe harta ta de calatorii sau ca nu am putut eu sa ajung pe undeva unde erai tu.
Mychy...ce pui de smecher e Andrei
Simo mami de Matei
Poze noi
musso17 spune:
neata mamici!
la noi este urat,sper doar sa nu mai bata vantu ca sa pot scoate copilul
fiana,nu m-am uitat singura ci cu o prietena care este insarcinata...bine,ei ii plac...altfel n-aveam curajul...ce sa fac?!mai ies si eu din rutina ca sunt cam umblareata de fel si mor cand stau in casa.
referitor la mancarica,nu-i dau zahar,porc,prajeli...cand imi iau o prajitura si nu mai am rabdare sa se culce ii dau o bucatica ca e tare pofticios...ce nu sunt convinsa ca e bun...cascavalul...si-l mananca nu gluma
suucces mamicilor care se pregatesc de intarcat...eu am facut-o treptat,vorba vine caci el s-a intarcat in timp...si celor care asteapta bb2
Nonna76 spune:
Buna dimineata si de pe la noi.
Myky e tare Andrei-ul tau.
Al meu e din ce in ce mai neascultator, circula prin toata casa, deschide toate dulapurile, izbeste oalele de gresie si-i place...
De vorbit nu prea vorbeste.In schimb daca prinde telefonul il pune la ureche si se plimba cu el prin casa. Asa ca trebuie sa am grija unde-l pun sa nu-l gaseasca. Cu un telefon de jucarie nu merge caci s-a prins ca nu-i acelasi lucru.
Si la noi e urit si eu trebuie sa plec la 11 la serviciu pe jos 20 min.
musso17 spune:
acum m-am gandit sa ma intorc la capitoul anterior ca nu citisem o pagina si iata,puteam sa pierd mesajele voastre.
karligutza,multumesc de raspunsuri...cu aerosolii,stiu ca-mi trebuie un aparat,azi merg la medic sa vad ce-mi da,inca n-am scapat de muci si i-au aparut si bubitele alea.
mychyduza multumesc de raspuns,i-am luat pulmex,merge mai bine...initial si eu m-am gandit sa-i iau ceva de pus in nas.
ghinetz,am sa incerc sa-l aspir in picioare,pe el il enerveaza ideea de a-i introduce ceva in nas,am incercat asa cu apa de mare,nu merge...trebuie tinut
carlav..am facut mancare de conopida si in loc de pui,cum puneam,am pus peste,pangasius,si a iesit tare buna...o mancare dulce
CarlaV spune:
Musso, yummy!
Timi, nu ma bate, special am scris "Samburica", am eu un feeling...
Fianna, nuts nu sunt rele, dar trebuie date cand copilul poate sa le mestece bine (chocking hazard), si inainte de 2 ani pot fi alergene. Daca mesteca bine, e ok sa manance o data pe saptamana, sunt bune si laptele de migdale si tahina.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Fianna aici mi-au zis ca nuts sunt ok insa mi-au zis sa fac proba alergica intai, sa iau peanut butter sa o ung pe o buza si daca se umfla in cateva minute e alergica. Aici se dau dupa un an insa numai in cazul in care nu au existat alergii in famlie si ea nu a reactionat urat la nimic de mancare.
Timi ia sa iau si eu porridge ca uite ca n-am incercat.
Eu evit sa-i dau dulciuri de orice fel cu exceptia momentelor cand ne intalnim cu soacra si ii mai vara o lingurita de inghetata sau o gura de praji. Dar nu ma supar consider ca aia e portia ei de rasfat.
Cristina_26 deci cand mai vii in UK?
Musso ai curaj si tu si prietena.
Eu la scarbici. Ah si cum va spuneam e recesiune deci pentru ca nu vreau full time inca asta e ultima luna in care lucrez. Hihihi. Lasa ca gesesc eu altceva de o fi nevoie.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Carla stai linistita ca nu te bat,, fara diacritice tot aia-i....
Poze cu Sophie-Toffee a mea aici, cele mai recente incepand cu saptamana 57.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe