Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (105)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu la scarbici.

Sa scriu din amintiri.

Anto felicitari Soniei pt mers, ai fost norocoasa, lasa ca vezi tu de acum incolo.

La treaba cu serviciul eu zic ca fiecare dupa nevoi materiale si psihice. Uite eu la Cosmin am fost nevoita sa incep serv la 2 luni. Da ati citit bine, la numai 2 luni ale lui, si m-a durut sufletul mai ales cand ii zambea mamei nu mie, cand mai tarziu a avut o perioada cand fara mama nu dormea, etc.
Acum sunt norocoasa, nu sunt providerul principal al familiei insa sincer suma pe care o aduc eu pe luna acum in casa lucrand doar doua zle/sapt e chiar ok, putem plati destule din ea. Insa am venit la serv doar pt a ma relaxa, nu glumesc, pentru a avea doua zile fara pampersi, vomitat si alergat. Insa asta nu inseamna cu nu ma bucur enorm de celelalte 5 zile/sapt cand alerg, ma imbrac in trening, si sterg buculite frumoase.

La treaba cu ajutorul sotului se vede ca al meu e aceeasi tagma cu al Fiannei. Ma ajuta la greu, schimba pampersi sta cu copiii etc insa in special cu ghidare. Seara cand vine acasa clar ca primul schmbat necesar de pampersi el il face. Apoi eu gatesc el sta cu copiii, apoi mancam timp in care recunosc ca il las pe el sa manance linistit si eu ma ridic cand urla fie-mea, la baita el petrece timp cu Cosmin sau daca le fac la amandoi sta cu noi, la culcare suntem impartiti, el il pune pe Cosmin la somn eu pe Adelise insa ii pupam amandoi etc.

Sincer nu ma plang, daca ma vede ca spal vasele el le sterge si le pune la loc, daca ii zic ca am aspirat doar sus el pune mana si aspira jos, chiar sunt norocoasa. In weekend el pleaca frecvent cu blicicleta cu Cosmin la plimbare si noi fetele mergem cu masina si ne intalnim in parc. Se joaca cu fie-sa dar normal ca mai stau si ii mai zic si eu ce sa faca.

Eu fetelor de mi-ar zice ca stau acasa pentru copil i-as zice: "ok, atunci merg eu la serviciu, ori stai tu cu el ori angajam bona, si atunci facem totul egal, curat, schimbat pampers etc".

Stefania noi consideram ca moderatie e cuvantul de baza. Adica de ex mancam paste brown (cele integrale) orez integral, paine integrala, insa eu folosesc zahar, al meu nu, iar la copii incercam sa limitam dulciurile si sa le inclocuim cu fructe. Insa normal ca nu e totul perfect, mancam si prajituri, inghetate, ciocolate etc.

Cristina bine ai revenit.

O intrebare: cum afecteaza criza economica Romania? Aici e destul de naspa, preturile cresc, benzina a crescut cu 50% de anul trecut, mi-a venit scrisoare sapt trecuta ca gazul si electricitatea cresc cu 40 si respectiv 30%. Nu ma plang inca e bine, insa intreb pentru ca business-ul merge greu la mine la serv si s-ar putea sa imi pierd job-ul. Eram curioasa in Romania se vede ceva?

Hai va pup, ma intorc la munci.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna nu stiu cum e afectata Romania dar aici au concediat in grupuri masive. Saxobank a dat afara 400 de persoane, TDC (telefonie mobila)600 si multi altii. Nu se sta pe roz. Preturile au crescut. Iar lumea e cam agitata.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Stefania ziceau ieri la stiri ca in Iceland e posibil sa cada tot sistemul bancar. Ma intrebam, cum vine aia frate, isi pierd oamenii toti banii, tara nu mai are bani, firmele nu mai te pot plati ca isi pierd banii, astept stirile diseara sa vad ce s-a intamplat.

Aici o banca a preluat alta banca, o alta a fost preluata de guvern, sefu meu are draci ca nu mai misca nimic....

Mai e haos rau toata lumea e in asteptare.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Aici Euro a ajuns la 3.97 ron. Si guvernul ne spune ca noi nu vom fi afectati.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz


www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Sunt tare bucuroasa ca am reusit sa ma mut la dr meu care mi-a supravegheat sarcina data trecuta si luni am prima programare.

Sonia felicitatri pt primii pasi, de-acum o tii pe mamii super-ocupata

Alina spor la invatat. Ca sa vezi ce succes a avut reteta ta de gulas in fam mea, tata i-a cerut la mama sa-i faca gulas in weekend

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Michy am uitat sa-ti spun ca am tot citit despre alaptare peste sarcina si concluzia e ca este ok. Motivul pt care vreau sa termin e ca sper sa se detaseze Soph de san si sa nu fie asa de geloasa cand, sper, ca voi alapta si pe bb2

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Brazuca ma indoiesc ca va exista vreo tara neafectata de criza economica.

Timi am uitat sa-ti zic, m-a impresionat Sophie cu gestul ei de tandrete. Si lasa depresiile, pune-le pe seama vremii.

Si Lis e tare tandra, imi aduca aminte ce scaltoace imi luam de la Cosmin, mama mama, Lis ma mangaie, ma pupa iar seara ma i-a de gat asa frumos, ma imbratiseaza si ma strange in brate, pune capul pe umarul meu... Nu va mai zic cum face cand il vede pe Cosmin.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si eu am alaptat gravida fiind, cam pana pe la 2-3 luni, e drept, destul de putin, dimineata si seara, apoi numai seara, si apoi deloc. Oricum, Andreea cam incepuse sa se intarce...
Insa si ginecologul mi-a spus ca nu e o problema cu alaptarea, ca am intrebat la momentul respectiv, si ca oricum secretia lactata scade mai brusc de la sine cam pe la 4-5 luni de sarcina, in caz de continuare pana atunci, caci organismul mamei nu ar mai face fata...

Timi tu de cate ori/zi o mai alaptezi? Usor usor va apropiati si voi de final!
Bravo celor care au reusit sa alapteze asa de mult. Eu am alaptat 9 luni jumatate, aproape 10, dintre care 5 luni juma' exclusiv.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii


si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Monica[/] o alaptez doar seara. Am redus asa treptat si vad ca n-a afectat-o. Nu-mi vine sa cred ca deja esti asa de aproape de intalnirea cu bb2. Cum te simti? Mai poti alerga dupa Andreea?

[b]Luna
ce dulcica-i Lis. I-ai dat scons pana acum? Pe mine m-a pus....nu stiu cine sa-i dau o data si de atunci cand trecem pe la raionul respectiv in Tesco nu scap pana nu-i iau unu. Asa mi s-a intamplat de doua ori, acum evit sa mai merg in sectorul respectiv. Voi ce cereale serviti la micul dejun? Noi ii dam weetabix sau malt wheats de la Tesco ca mi se par ca nu-s asa de dulci(malt w doar cand suntem in criza de weetabix). I-as da si cereale de la magazinele naturiste dar daca nu se inmoaie bine-bine de tot nu-i plac si ea cum se trezeste cum vrea pap. Ma gandesc sa incerc si prridge, dar cum eu nici in ziua de azi n-am gustat parca nu ma trage sufletul.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, a ajuns euro la 4.0 lei la casele de schimb. deci de aici, rate la banca mai mari, facturi la energie, telefon, gaz......mai mari......deci bine nu ne paste.bancile cica o sa acorde credite mai greu.sotzu e evaluator imobiliar si am inteles ca multi straini vand investitiile de aici, fie terminate , fie in diferite faze.....of, om trece si peste asta. cu toate ca nu prea inteleg eu de unde a pornit toata nebunia ....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!


Mergi la inceput