Gravidute & Mamici de IASI(66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

In timp ce o admiram ieri pe Amira cum desena ea frumos ma gandeam eu asa ca fiica-mea nu are inclinatii din astea artistice; adica ii plac creioanele, pixurile dar numai sa le bage in gura nu sa deseneze. Cand colo mai spre seara in timp ce eu preparam niste pancakes ( ca imi facu pofta Miha)http://good-times.webshots.com/photo/2917789360103159727fcDlbW?vhost=good-times
ce credeti ca facea Amalia? Da, colora, dar nu pe hartie, ci pe fetisoara eihttp://good-times.webshots.com/photo/2521692100103159727vaAHRY?vhost=good-times

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
De la vreme mi se trage...

Crdeam ca ai baut as`noapte cu Zmeurel

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Neata!

Daca stau bine si ma gandesc parca am vazut si eu niste bannere la Carrefour la raionul de patiserie.

ANILANSA bine ai venit la noi. Sper ca i-a trecut raceala mititelului. La primul copil te sperii din orice, mai ales la inceput. Asa am fost si noi, mai ales sotul care este un panicos. In prima luna parca aveam doi copii in casa, asa era de dus cu pluta sotul; daca plangea Amalia putin ca te de ce plange, daca suspina de ce suspina, daca stranuta de ce stranuta, verifica temperatura din camera din 30 in 30 de minute, a.s.m.d.Acum si-a mai revenit putin la cap

KRISS daca mai ai o folie de Exluton nu o vinzi?

Buna ... da ia mai trecut... numai ca a invatat repede miscarea cu tusea si cand vrea in brate sau nu e bagat in seama tuseste o data si toti din jur e cu fata la el...si incepe sa zambeasca...Ca sa recunosc... sotul nu sa prea speriat la raceala lui Darius ... a fost mai tare ca mine... Eu am mai cedat de 2 ori ca nu ii mai trecea si era si fff agitat....

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
ce credeti ca facea Amalia? Da, colora, dar nu pe hartie, ci pe fetisoara eihttp://good-times.webshots.com/photo/2521692100103159727vaAHRY?vhost=good-times

Un nou trend in materie de make-up.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Un nou trend in materie de make-up.

Mergi la inceput

Citat:
( ca imi facu pofta Miha)

Cum ti s-au parut?

Eu ieri am facut un tort din resturi. Aveam in frigider o cutie de frisca desfacuta,o jumatate de cioco cu lapte si o jumatate de cioco amaruie. Si niste mascarpone.
Am topit ciocolata impreuna cu frisca.Cand s-a racit am batut amestecul cu mixerul si am amestecat cu mascarpone. Buuun...
Blatul e cel ce-l fac de obicei,blatul de amandina,fara cacao.L-am insiropat cu sirop de zahar ars si un pic de ness.
Nu e foarte aratos,dar e bun.Deja e aproape gata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Citat:

Ntz...Noaptea e pentru chestii serioase draga.

Mergi la inceput

Au fost f. bune. Noi oricum suntem innebuniti dupa clatite. La Vama Veche este o cascarabeta unde au clatite in tot felul de combinatii si cu niste denumiri haioase: Trase-n vama, plai cu boi, tzi-foame, etc. Mai sunt asa de bune ca noi numai clatite mancam toata ziua.
Tortul arata super

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Citat:

Ntz...Noaptea e pentru chestii serioase draga.

Adica...ce fel de chestii cucoana?

Mergi la inceput

Citat:
Adica...ce fel de chestii cucoana?

Adica ce?Dormitul nu e chestie serioasa?

Mergi la inceput