Gravidute & Mamici de IASI(66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ba merg la scoala. La 10.30 plec.
Acum eu stau la calculator si Andrei se plimba. Si fuge repede in dormitor la tv cind aude reclame.Gata, s-au terminat ca a venit victorios la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
Ca sa ma bag si eu in seama.... eu am un radiator cu halogem.. si e foarte bun si nici nu costa mult

Dar de consumat cat consuma?
Tre sa studiez...n-am auzit de radiatoarele astea pana acum...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Pai ... in carticica lui scrie asa: consum electric 1600W: si are 4 trepte eu una folosesc numai 2 trepte in camera copilului si se simte ,foarte rar folosesc 3 dar niciodata 4 ca e tare mult... si nu ma gandesc la consum cand vine vb de strunful nostru

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)

Mergi la inceput

A....
Am uitat sa dau Buna dimineata, cu toate ca am dormit pina la zece... de fapt de la 6 la 10 ca aseara iar am stat de paza ... colicii astia ne omoara...
Acum la o cafea .... pina nu se trezeste Darius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Darria

buna dimineata si un ceai verde, daca doreste cineva

Nusha: sa-ti fie sanatos pruncutul. Ca e scump tot nu tb. sa mai spun fiindca stii tu mai bine E grea perioada aceasta dar trece usor cand te uiti la micutul pui. Crestere cat mai usoara. Sunt sigura ca o sa veniti in curand in parc, poate chiar in oct. daca mai organizeaza fetele intalnire.

Kriss: banner se poate confectiona. Fie unul simplu(din hartie de ambalat cadourile) fie unul personalizat(faci acasa textul, fundalul, atasezi poza fetitei, mergi la pim sa scoata pe foaie mare "cartonata" si apoi decupezi). Cu "happy ......" vazusem in Selgros si Carrefour dar acum nu stiu daca mai sunt. Artificii: nu stiu exact unde poti gasi acum desi ma intereseaza. Incearca la select, tuffli(aveau reclama pt. petrecere copii unde erau trecute si artif.), Iulius Mall. Si tortul in forma de "1" se poate e face acasa ft. usor.

Oana: multa bafta.

Alina: scrie repede mai multe mesaje(10 parca), sa scapi de moderare.

Mihaela: daca o sa gasesti(pe probate, nu doar ce sustine producatorul) o sursa de incalzire cu un consum < decat un calorif. electric, te rog spune-mi si mie.

Multumesc de informare. Abia am inceput sa scriu

Mergi la inceput

Fetelor....
o intrebare... ce pot sa ii dau lui Darius pt constipatie?/?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata si-o sa treaca greata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:

Iar ai greturi?

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!

Daca stau bine si ma gandesc parca am vazut si eu niste bannere la Carrefour la raionul de patiserie.

ANILANSA bine ai venit la noi. Sper ca i-a trecut raceala mititelului. La primul copil te sperii din orice, mai ales la inceput. Asa am fost si noi, mai ales sotul care este un panicos. In prima luna parca aveam doi copii in casa, asa era de dus cu pluta sotul; daca plangea Amalia putin ca te de ce plange, daca suspina de ce suspina, daca stranuta de ce stranuta, verifica temperatura din camera din 30 in 30 de minute, a.s.m.d.Acum si-a mai revenit putin la cap

KRISS daca mai ai o folie de Exluton nu o vinzi?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:

Multumim de cafea. Dar cine are greata?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Citat:

Iar ai greturi?

Nu de alea la care te gandesti tu si de care imi doresc si eu. Din cand in cand,dar imi trece repede.
De la vreme mi se trage...

Mergi la inceput