cadou pentru aniversarea sotului
Buna ma puteti ajuta si pe mine cu ceva idei?
Am trecut demult de cadouri ca :o crevata,un pulovar,un ceas,un parfum,abonament la sala,bilete la meci...............
Suntem de 8 ani impreuna si nu stiu ce sa-i fac cadou acum.Vreau sa fie ceva special si m-am tot gandit si am si cautat pe net insa ninic nu este asa cum vreau io.
Daca poate cineva sa ma ajute..........i-as fi atre recunoscatoare.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Raspunsuri
Sasha.p spune:
Daca te-ai "plictisit" de achizitionarea de "lucruri" si daca ai cu cine lasa copilul, fa o rezervare la un restaurant numai pt voi doi, sau un wee la munte in doi, sau pur si simplu pregatesti tu acasa seara festiva (tot fara bebe, daca se poate)! E doar o sugestie !
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
geniest spune:
O rama foto digitala pe care incarci fotografii cu voi de la inceputul relatiei si pana in prezent...
www.andreialmeu.piczo.com
crisu79 spune:
si eu ma pregatesc de aniversarea sotului, asa ca zilele trecute am luat 2 bilete de avion si o sa mergem sa vizitam niste prieteni f dragi pe care nu i-am mai vazut demult si cu care vom sarbatori si evenimentul ...inca nu i-am zis nimic, biletele le va prima fix de ziua lui iar plecarea e a doua zi...va fi o surpriza totala sper
succes!
aniela23 spune:
geniest, ideea cu rama digitala e grozava si imi doresc sa ma fi gandit la ea pana sa i-o fi cumparat altcineva la al meu :(.
nemo spune:
Cred ca ar trebui sa fie evident, dar cadoul pe care nu trebuie in nici un caz sa il neglijezi e o sedinta de iubire fizica. In mod incredibil, par sa existe femei care uita acest cadou ultraimportant. Eu tocmai am trecut prin asta si mi-a lasat un gust amar, dar poate voi sinteti un caz mai fericit. Macar o data pe an treci peste oboseala si chiar peste problema fiziologica lunara, daca se intimpla sa pice chiar atunci.
Daca mai exista femei care zic ca isi iubesc sotii si carora nu li se pare evidenta importanta cadoului pomenit mai sus, le rog sa o spuna.
rory76 spune:
Asta era sa zic si eu: cand eram saraci lipiti, singurul cadou pe care imi permiteam sa i-l fac sotului meu era...persoana mea! Il asteptam acasa seara, imbracata, de fapt dezbracata- sexos cu lenjerii negre, sau rosii, sau ce aveam eu mai sexos, ii faceam o mancare care ii placea lui mult si apoi...desertul lui preferat:EU! Si gata cadoul! E mai greu cand ai bani, e mai greu sa fii inventiv. Oricum, eu zic asa: trimite copiii de acasa si rezerva o seara numai pentru voi, fara sa il bati la cap, fara reprosuri, fara nimic, asa cum ti-ar place si tie sa se poarte el cu tine...si daca s-o lasa si cu o noapte fierbinte bine, daca nu, nu!
"sky is the limit!"