FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

liliana multumesc tare mult pt explicatii.
I-am dat prietenei mele ce mi-ai scris. a zis ca o sa faca si ea ca poate reuseste cu embrioni congelati ca mai are.
Moniland acum ma uit pe site. Sa vad ce gasesc. multumim

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

lilianaFi- hmm, uite vezi ca noi inca pe subiectul asta inca nu avem suficienta experienta sa facem un asemenea sondaj
Iti recomand insa clinica de la Wels pt ca dr Loimer e foarte atent la detalii, merge pe firul apei si incearca sa corijeze problemele din mers
Insa nu il pot recomanda ca specializat pe infertilitate feminina pt ca nu au fost suficiente cazuri ca sa putem trage o concluzie

Imi poti da si mie link la forumul respectiv, pls ?
Te referi la Polar Body ? Si eu am aceesi dilema .... Mai mult inclin spre NU
Ice –pana la urma plec saptamana viitoare n Austria, ma intorc in jur de 26 octombrie

Fetelor, mie mi-a venit CM asa ca probabil sambata viitoare voi avea punctia
Am emotii !!!!

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Pisix iti tin pumnii!
Sa ne tii la curent cu ce faceti pe acolo!
Relaxare maxima! si BB-i frumosi!

Bq 11+

Mergi la inceput

Pisix iti tin pumnii sa vii graviduta si sa ramai asa 9 luni.
Cred ca prin decembrie putem face si noi un sondaj.Suntem multe care facem fiv in octombrie noiembrie asa ca in decembrie vom fi toate trecute la reusite si pe urma facem sondajul.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

pisix,
este perfect pentru mine, multumesc, cum ne vedem sa-ti dau reteta si banii?

Arina21 m-ai intrebat care sunt problemele la noi, aparent niciuna.
Eu sunt casatorita de 10 ani si incercam sa aflam un raspuns de vreo 6 ani, am facut HSG, laparoscopie, 5 inseminari si 3 FIV ( de fapt 4 stimulari in vederea FIV-ului, 2 cu dr.Dracea unul cu echipa de la Medlife care a fost un esec pentru ca au facut fertilizarea a 2-a zi si nu s-a obtinut niciun embrion din 10 ovocite)si ultimul in Austria.
Imi pare rau pentru faptul ca am pierdut cei 6 ani in tara, eu am 39 de ani si nu stiu biologic vorbind cat voi mai putea incerca.
Stiu foarte bine faptul ca odata cu varsta sansele chiar si cu FIV scad dar in acelasi timp sunt convinsa ca in strainatate ai sansele pe care statistica ti le da in functie de varsta pe cand in Romania ele se reduc considerabil datorita lipsei de experienta si mai es de interes pentru pacient.
Va urez succes si sunt convinsa ca nu veti regreta ca ati es sa nu faceti in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Ice imi pare rau pentru nereusite mai ales pt eroarea de la Medlife!! Cei de la Wels ce explicatie ti-au dat pentru nereusita? Cand te-ai dus la primul consult au incercat sa afle cauza esecurilor anterioare?
Te pup si numai bine
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix www.cercounbimbo.net si www.mammeonline.it

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

N-am disparut de tot... am fost in inchidere de luna, trag sa rezolv cat mai multe pana plec si s-a 'potrivit" si cu o perioada f aglomerata la serviciu.
momentan, sunt in plina stimulare (de pe 1.10), ma injecteaza sotul cu sarg in fiecare seara, 3 menopur. altfel, nu stiu cum va descurcati voi, dar pt mine tratamentul (mai ales ca n-am mai facut altele hormonale inainte) e ca un soc. daca dipherelin-ul care "ruleaza" in background ma face teribil de nervoasa si deprimata (si zau ca nu e firea mea asta), menopur-ul imi mai da alte stari. oricum, cred ca ambele faze m-au ingrasat destil de zdravan, in fiecare dimineata ma sui pe cantar cu groaza sa vad cam cat am mai luat. si ma fortez sa mananc (ca zau daca imi mai vine in conditiile astea) ceva carnita slaba, ca sa bag proteine. nu mai incap in haine (e drept ca nu purtam eu haine prea largute,dar...), nu mai reusesc sa ma inghesui in aproape nimic din sifonier. asta imi mai accentueaza dracii si depresia
la analize mi-a iesit TSH de data asta peste limita normala (nu sub 2 sau putin peste), asa ca am reinceput euthyrox si stau cu ochii in 4 de efecte... va zic si daca ma pocneste ceva, nici nu mai stiu de la ce e
Pe 9 ar trebui sa fac prima eco, sa vedem cam care e recolta, iar sambata sunt la viena, urmand ca duminica sa mai fac acolo o eco. mai departe... scrie-n carte

eu ma tot socotesc si n-am mai vazut la nimeni asa o schema cum am eu, mi se pare f simplificata, dar prefer sa nu-mi mai bat capul.
as vrea sa fac si eu tot ce pot ca sa iasa oute bune, dar mai mult dupa ureche. dr mi-a zis sa imi duc viata normal pana in preajma punctiei (cu vreo 2 zile inainte probabil ca o sa primesc ceva instructiuni). in rest, dr a insistat sa-mi duc viata in mod normal, ca pana acum, din toate punctele de vedere.

LilianaFi, ma gandeam la ce spuneai tu. eu, daca as fi in locul tau, as compune un mail in care sa povestesc de toate aceste pr si l-as trimite mai multor clinici si in functie de raspunsul lor, iti dai seama daca poti sa pastrezi clinica pe lista scurta. dupa o consultatie si o discutie, probabil ca vei putea si sa alegi castigatoarea.
pe multe dintre noi, venite din romania si invatate cu clinicile/ spitalele de aici, ne socheaza in primul rand cladirea si cum arata totul in interior, faptul ca personalul e amabil,etc. astea, intr-adevar, sunt lucruri minunate, dar reprezinta doar o parte din ce se presupune ca ar trebui gasit la o clinica de fiv. tu, din pacate, ai mai multe experienta si macar in italia ai mai vazut lucruri peste nivelul din romania, asa ca esti mai putin impresionata de partea de poleiala... noi, fireste, ca o sa recomandam clinica la care ne ducem, ca deh, acolo ne-am pus toate sperantele

m-am intins ingrozitor de mult si nici macar nu sunt sigura ca sunt coerenta
oricum, pe scurt, ma lupt cu tratam si pur si simplu astept sa trec la urmatorul pas... nu ma gandesc mai mult de o etapa, mi-e ca as lua-o razna de tot
oricum, zilele astea sper sa apuc sa mai citesc si eu si sa aflu lucruri bune despre voi

still counting...

Mergi la inceput

Fireyes tin pumnii stransi sa ai recolat buan si sa vii zi tu graviduta si sa ramai asa 9 luni de zile.
Si eu am facut dipherelin la primul fiv si tare rau m-am simtit de la el. ma enerva orice si am fost greu de suportat dar asta e. suntem fete puternice si ce nu facem noi pt a avea un bebe. nu te mai urca pe cantar ca oricum nu iti ajuta la nimic mai rau te enervezi. si acum silueta ar trebui sa fie ultima ta preocupare sa vezi ce mare ai sa fii cand o sa cresca burtica.
Si eu am luat la primul fiv vreo 8 kg si nu am reusit sa dau decat 3 dar am lasat-o balta momentan.
Ice imi pare rau pt ce a trebuit sa induri si asta din cauza incompetentei si dezinteresului care domneste in sistemul sanitar romanesc unde chiar daca esti mai tanara sansele tot alea sunt adica mai deloc. Cu singuranat a doua oara va fi bine. iti tin pumnii.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor ! Scrieti nu gluma !

Hepilica abia astept sa treaca si saptamina viiotare sa ne dai vestea ca esti graviduta. Doamne ajuta
Elenada parerea mea este sa ia grija cu Gonalul, ca daca sotul tau are FSH mare si ii ami dai si gonal iti va creste si mai mare si ii va dauna la gigei. Poate nu strica un consult de specialitate sa iti recomande dr.
Pisix tin pumnii sa vi cu vesti bune . Soamne ajuta
LilianaFi parerea mea este , ca chiar daca nu sunt pusi numai pe infertilitate feminina, nu sunt ca medicii nostri , si is ferm convinsa, (din spusele fetelor) ca se vor uita la orice datasliu si vor trata orice e in neregula. Doamne ajuta sa dai de niste experti asa cum iti doresti tu , pt ca conteaza si pshici sa fi tu linistita.
Arina
Ice imi pare rau de pierderiel avute, din pacate stiu ce e in sufletul tau, dar DD e mare si cind considera El sa fie momentul va fi cu siguranta. Doamne ajuta ca de data asta sa fie cu ochisori

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput