FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna dimineata!

Pisix Elenada Arina...am ajuns la aceasta concluzie in baza statisticilor facute de fetele de pe forumul italienesc in decurs de 6 luni...si sint multe fete cu probleme de inf.feminina fara nici un rez.pozitiv...si eu am chiar probleme serioase:endometrioza si cicli anovulatorii, sinechii uterine repetate:5HSC la activ si chiar acum pe 20 trebuie sa fac o HSC op.pt aderente,2 fiv nereusite cu ovuli de proasta calitate si putini chiar daca fsh e de 5 si am 38 ani(chiar mi-au recomandat sa ma gindesc la ovodonatie)si 4 sarcini pierdute,mai nou am descoperit ca am si probleme de coagulare sanguina ereditara ...
Multumesc de raspunsuri...alte idei aveti?...de clinici mai specializate pe inf.feminina...

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Dragelor,
Intrebare: voi cum ati procedat cu reteta? v-au dat cei de la clinica? sau medicul din Ro? eu nu pot face rost de ea decat scanata sau trimisa pe fax din Germania -si nu stiu daca e in regula asa...
merci,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina prietena mea a facut in Ungaria si mi-as fi dorit tare mult sa reuseasca. A avut embrionasi buni de fiecare data si totusi nu se prinde. Dar asta e viata cruda si nu putem face nimic.
Asa ca sa va aud cu vesti bune.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

aaaaaaa....si apropo de analiza globulului polar:parerile sint atit de impartite ca nici nu stiu daca merita facuta sau nu...cu cit am citit mai mult cu atit mi-am debusolat ideile:initial voiam sa fac fiv cu an.glob.polar..acum nu mai stiu....voi ce parere aveti???
Elenada..imi pare rau pt prietena ta...o HSC a facut?..eu acum sint speriata de aderente si sfatuiesc toate fetele sa faca HSC inainte de fiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

LilianFi imi pare rau sa aud ca ai pierdut atatea sarcini Iti recomand cu caldura WUnschbaby si poate reusesti sa te programezi la Profesor tinand cont ca ai mai multe probleme. Iti doresc succes!
Elenada, hai ca e randul meu sa ma desumflu [:((] Si eu la FIV-ul trecut am facut cu 2 blastocisti, totul OK si nu s-a prins. Umflati-ma la loc, va roooog

Arina

Mergi la inceput

liliana ce hsc ca nu am mai auzit. spune tot sa stiu si eu.
arina primul fiv cica e de incalzire ca sa zic asa. Mie doctorita din austria mi-a zis ca nici ei nu au reusite in cazul primului fiv ca abia la al 2 lea fic sansele de reusita sunt mult mai mari.
Asa ca pune mana si umflate la loc ca primul fiv a fost repetitia dinaintea marelui succes

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Elenada, cred ca LilianFi a vrut sa spuna HSG! Gresesc?
Mda...atunci ar trebui sa fie gratis primul FIV, nu??? Extrapoland, la al treilea ar trebui sa ai reusita 100%. Ce bine ar fi...
Hai ca am luat doua guri de aer si m-am umflat la loc.

Arina

Mergi la inceput

si hsg ce inseamna
Crezi ca asa m-am desteptat. nu stiu prea multe ca am zis ca daca stiu mai putin ma agit mai putin.
ma bucur ca te-ai umflat la loc si da mi-ar conveni si mie sa fie gratis primul fiv daca tot e de incalzire sau la jumate de pret

Mergi la inceput

Arina hai ca de data asta va fii bine???

Elenada ..ziceam de histeroscopie care vede bine cavitatea uterina...daca exista aderente,polipi...etc o sarcina nu se poate implanta deoarece nu se vascularizeaza bine zona....si eu ma credeam perfect sanatoasa in baza analizelor(chiar si cele de coagulare erau ok,apoi mi-au facut mutatii de coagulare pe linie ereditara pt explicarea pierderilor de sarcini si am descoperit protombina eterozigota mostenire de la tata )... si endometrioza dintr-o prostie am descoperit-o deoarece nu aveam nici cm abundent nici dureros si nici chisturi ovariene...doar o trompa inchisa si am vrut eu sa fac laparoscopie pt desfundarea ei(nici un dr.nu mi-a indicat-o) si uite asa am descoperit alta boala:endometrioza (care impiedica implantul si influenteaza calitatea ovocitelor)...si de aici pt ca nu se vedea bine uterul mi-a indicat HSC unde mai apoi am descoperit sinechiile(aderentele)...ce sa mai...cu cit m-am investigat mai mult cu atit mai bolnava m-am descoperit....si cele 2 fivet le-am facut cu aderente uterine...deci din start nu aveam nici o sansa...doar hormoni bagati in corp si bani aruncati pe fereastra sa nu mai zic de partea emotiva...acum vreau o clinica mai specializata tocmai din acest motiv...si apoi timpul nu e nici de partea mea...am pierdut 9 ani din viata mea(sa nu mai amintesc de sarcinile pierdute,dintre care una si gemelara) pt a descoperi toate aceste lucruri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor pentru cazare in strainatate (Austria/Germania/Ungaria...) vizitati si site-ul www limba com.

Mergi la inceput