FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)
Raspunsuri - Pagina 2
hepilica spune:
bq, am mari, mari emotii. mi-am pus atat de multe sperante si am facut atat de multe "artificii" ca ajung aici. sper sa fie bine. ma tot gandesc si nu ma pot imagina in postura aflarii rezultatului..indiferent care este. unul din ele te face sa ajungi la cer (au fost atat de mult esecuri pana acum incat am uitat sa ma bucur pentru o reusita), pentru ca celalalt sa te zdrobeasca si sa te duca sub nivelul marii. nu ma pot imagina, pentru prima oara in viata mea, reactionand in vreun fel. ma rog la Dumnezeu sa fie alaturi de noi.
am plecat atat de optimista de la clinica si am ajuns acasa atat de trista... din cauza drumului ingrozitor care mi-e teama sa nu fi afectat / deranjat in vreun fel puiutii de la locul lor.
abia astept sa fac testul. ma rog in fiecare clipa sa fie bine.
succes la urmatoarele investigatii si ai grija de voi. sa ne spui ce ai facut. sunt alaturi de tine.
h.
bombonique spune:
Draga Hepilica, trebuie sa fii f pozitiva!
Dr K T a ales locul cel mai bun din uter! (la fel a facut si la mine)
Sigur nu i-ai deranjat pe aia micii! cu drumul.
Incearca sa fii detasata si relaxata!
Odihneste-te cat poti de mult!
Proluton nu ti-a dat?
Bq 11+
elenada spune:
Bq ma bucur sa aud ca esti bine si iti doresc tot binele din lume si bebe sanatos si sa va bucurati unul de celalalt.
Hepilica stai linistita daca este sa fie ste oricum asa ca gandire pozitiva si bhcg pozitiv.
Am primit schema de tratament si e cam ciudata.
Mie mi-a venit pe 4 oct si am inceput sa iau AC pe care le termin pe 24 oct. Pe 22 oct incep sa imi fac injectiile de inhibare iar pe 31 oct incep stimularea. Pe 8 noiembrie trebuie sa fiu la ei la ecografie.
E ok asa. Cine a mai facut protocolul scurt e bine asa cum mi-a zis. Imi este teama sa nu fi inteles eu desi am intrebat de 10 oeri sa fiu sigura. Oricum a zis ca mai vb si sa o sun pt orice ca nu este nici o problema. A zis ca daca ma doare burta ovarele sa o sun.
Sper sa fie bine si sa nu fac hiperstimulare. O sa mai fac eu o ecografie in tara inainte sa plec cam pe 4-5 noiembrie.
Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea.
Va pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
LAVINUTZA spune:
Dragelor,
M-am uitat pe net si am gasit foarte putine informatii despre medicamentele cu care voi face eu tratament - Synarela, Menogon si Ovitrelle - chiar nu a facut nimeni tratament cu ele?
voiam sa cer mai multe date .....
Merci,
Lavinia
Moniland spune:
Bq, ma bucur ca va merge bine. Sa o tii asa toata sarcina.
Lavinutza, ovitrelle e pregnylul folosit la noi si e pt declansarea ovulatiei. Se administreaza cu 36 ore inaintea punctiei
Menogonul contine 75 UI FSH si 75 UI LH si vei face stimularea cu el.
Iar synarela trebuie sa fie pt. inhibare, un fel de diphereline.
bombonique spune:
Lavinia, nu te stresa!
Synarela, spray nazal, este fol pt inhibare, echivalent cu diphereline (cred)
Menogon pt stimulare
Ovitrelle- echivalent pregnyl.
deci e acceasi Marie dar cu alta palarie!
Cam aceleasi faze le parcurgem toate!
Multa bafta!
Bq 11+
LAVINUTZA spune:
Multumesc mult de mesaje !voiam mai multe info de la fete care au facut tratament cu acestea - dar nu-i bai - sper sa le gasesc aici - stie cineva daca o reteta de aici poate fi utilizata afara - de exemplu in Franta?
Multumesc,
Lavinia
elenada spune:
lavinia daca reteta are parafa nu vad de ce sa nu fie ok.
In ungaria a fost ok reteta din austria nimeni nu a comentat nimic.
In romania nu am fost inca cu reteta. As vrea sa imi iau o compensata de la medicul de familie. daca imi iau 4 fiole de gonal compensate tot e bine.
Nu cred ca vor fi probleme
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hepilica spune:
bq, nu mi-au dat Proluton.
asta este pentru evitarea avortului spontan..din cate am citit...nu?
tie ti l-au recomandat dupa confirmarea sarcinii sau dupa et?
h