FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)
Raspunsuri - Pagina 3
elenada spune:
bq cat te-a costat pe tine gonalul din franta. am inteles eu bine ca de acolo ai luat medicamentele si ca ai facut stimulare cu gonal.
Soer ca nu m-am inselat
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hepilica spune:
elenada, gonal in franta costa:
GONAL FIOLE 300 - 128,83 EUR
GONAL FIOLE 900 - 362,72 EUR
La asta adauga TVA 2,10 %.
Si eu tot din franta mi le-am luat.
h.
elenada spune:
Multumesc mult Hepilica
e mai scump decat in romania
raportat la cat este euro acum
raman la gonalul din romania
mai ales ca nu am nevoie decat de 900 de unitati
225 de unitati le am de la primul fiv deci nu imi mai trebuie mult.
nu stiu de ce se zice ca e mai ieftin in afara ca nu e.
Pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
blondiemonyk spune:
Mai Fetelor,
scrieti nu gluma...
hepilica sa te ajute Dumnezeu sa fie asta momentul de care sa te bucuri o viata !!! Ai povestit asa de frumos, de parca simteam si mirosul florilor de la clinica. Sa ne dai vesti buna...sa ni se ridice si noua pofta de viata !
De ales, am ales Austria...dar acum cu clinca cred ca o sa fie mai greu...cea din Wels ma bucura la pret si, acum , daca stiu si ce-i acolo, parca m-as duce spre ea.
Dar, mai citesc, mai conspectez, nu ma grabesc.Nu vreau sa fac anul asta, parca e prea rapid. Inca ma sperie strainatatea...anestezia..totul. La anu' prin Martie as vrea. Mai vedem.
hepilica spune:
blondiemonyk,e foarte bine ca prospectezi. trebuie sa ai incredere in alegerea facuta si sa nu te indoiesti de nimic atunci cand faci acest pas.
eu nu am avut temerile tale. eu am vazut "strainatatea" ca pe o sansa uriasa pe care aici in tara nu o am. nu pentru ca acolo iti garanteaza cineva succesul 100%. nici gand. asta nu se intampla nicaieri in lume deocamdata, ci pentru ca au alte metode, alte proceduri, au tehnica super avansata, au EXPERIENTA, echimanete de ultima generatie in domeniu si nu in ultimul rand pentru atitudinea pe care o au nu neaparat fata de pacientii lor (sa zici ca au un interes) ci fata de oameni in general. si in plus, nu te lasa de izbeliste (asa cum se intampla in RO) atunci cand iti este mai greu. ei vor sa ajunga la cauzalitatea lucrurilor, pentru ei orice are o cauza si vor sa stie care este aceasta.
odata ce ai vorbit cu ei, iti vei schimba perspectivele.
e alegerea ta si profita de ea mai ales ca nu te grabesti.
succes.
h.
ioana78 spune:
Hepilica- ma bucur pt ca ai avut parte de o astfel de experienta! Chiar iti da incredere ca nu poate fi altfel decat f bine! Am tot intrat pe net sa vad ce faci...cand am citit cat de imnpresionata ai venit de-acolo am prins si eu mai mult curaj ca va fi bine! Iti tin pumnii!
hepilica spune:
ioana78, iti doresc succes in tot ceea doresti sa faci si da, sa ai incredere!
eu nu-mi revin dupa aceasta experienta. nu reusesc sa ma desmeticesc. sunt absolut incantata ca exista si o altfel de lume de decat ce vezi in RO.
am spus-o si o repet de un milion de ori: mi-e sila de de personalul medical din RO, de faptul ca tb sa astepti ore in sir la usa unui cabinet (chiar si cand ai programare), de faptul ca toata lumea isi da cu parerea, ca nimanui nu ii pasa ce se intampla cu un pacient in cazul unui esec, ca nu se perfectioneaza in domeniul in care ativeaza, ca nimeni nu se intreaba "de ce?", ca nu urmaresc decat sa iti ia banii cu japca... mi-e sila si sunt constienta ca depindem si de ei...asta e! tb sa ne prefacem ca totul e ok si sa stam la usa lor pana ne cheama.
dar sa si profitam atunci cand avem o sansa.
tu vrei sa mergi la wels?
h.
ioana78 spune:
Hepilica- n-am terminat de scris tot ce vroiam! N-am avut rabdare sa scriu tot ce mi-am propus pt ca am fost atat de incantata de ce ai relatat incat l-am chemat pe barbatel sa citeasca si el...Am avut cateva show-uri cu el pe tema fiv Austria( el vroia in Italia- ca avem prieteni acolo, bla, bla , bla si cum eu veneam cu argumente obiective aflate de la voi nu puteam sa accept sa mergem in alta parte), dar acum, dupa ce a citit si el s-a lamurit ca nu vorbesam aiurea si ca nu e doar o incapatanare!
Cred ca ai emotii si ca esti nelinistita! Ar fi anormal sa fii altfel! Dar cu experienta traita de tine nu ai cum sa nu simti ca peste doua saptamani testul va fi cu doua liniute! Deci pe cand merg eu la Wels tu ne vei spune ca bb sunt ok la mami in burtica.
Am sa revin zilele astea cu niste intrebari pt tine. Cred ca am sa-ti scriu un PM nu pt ca sunt secretoasa, ci pt ca nu vreau sa ies din topic. Cand o sa ai timp o sa te rog sa-mi raspunzi, pana in 31 oct mai este!
Sunt multe fete care sunt deja la stimulari sau urmeaza, asa ca le urez si lor succes!
hepilica spune:
ioana78,intreba-ma orice doresti si iti voi raspunde. stiu cum e. si eu am trecut prin perioada asta. imi poti trimite PM daca vei dori si iti voi raspunde cat pot de repede.
h.