FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Moni, multa bafta!
Eu am ajuns la austrieci,am fost deja la o eco, maine ne vedem pt 0 alta eco si sa stabilim cand va fi punctia. eu imi doresc sa avem si ceva de pus la congelator
azi aveam vreo 9 ovocite,iar un dr mi-a zis ca am sanse de vreo 4-5 ovocite bune... din astea,mai trebuie sa se faca si embrionasi... om
vedea... oricum,slabut raspunsul meu la 3 menopur, fara a mai mentiona ca la mine varsta e considerata avantaj de dr si hormonalele bune,mai putin tsh... mie dr mi-a zis ca tsh=risc crescut avort,dar nu mi-a zis nimeni de oute de slaba calitate...ma gandeam ca pt asta am endometrioza...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Neata fetelor !

Fireye Doamne ajut ala productie buna , sa aveti si de congelat, si sa te intorci cu bebici in burtica.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Moni multa bafta!
Ma bucur ca esti f pozitiva.
Sunt convinsa ca va fi f bine!
Multa bafta tuturor fetelor in focuri sau in asteptari!
Astept vesti minunate!

Bq 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Neata !

Fireye,FMonilandSucces muult si sa mearga totul cum trebuie si mai bine ! Sa ne tineti la curent ca stam cu nerabdare sa aflam tot .
Eu inca n-am ales clinica din Austria, inca va citesc.
O sa incep sa-mi fac analizele anul asta si, sper sa ma hotarasc si la ce clinica voi face FIV cu ISCI. Ar trebui sa fac si Histeroscopie dar normal, nu stiu unde s-o fac. O prietena a facut-o la Tutunaru si a fost f dezamagita...in sensul ca ar trebui s-o repete ca sa stie sigur rezultatul.Eu as apela tot la clinica din Austria.Nu cred ca nu ar face-o.
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor si o saptamana minunata!
Cipcirip, nu e problema cu gonalul ca e de 75 sau 125, ca se amesteca, nu trebuie neaparat sa fie la pen. Intai se dizolva 75 UI iar apoi se 'toarna' peste celalalt de 75.
Cristal, ai stimulare dublu fata de cat am eu. Dar banuiesc ca stiu medicii ce fac! Eu pana la urma fac Gonalul si Menopurul separat, nu le mai amestec.
Moniland, bine-ai venit. Ma bucur ca totul se incadreaza in planurile tale si e si mai bine ca esti optimista si ca te lasi pe mana lor. Bafta maxima!
LilianaFi, sarcina trecuta a fost OK, in afara de lipsa ciclului nu am simtit ca sunt gravida. Dar aveam...20 de ani!! Si oricum sarcina a fost relativ mica, vreo 7-8 saptamani.
Fireyes, Doamne Ajuta sa ai embrioni de calitate super si sa stea acolo 9 luni.

Despre mine, ce sa zic...Am inceput stimularea aseara. Iau la medicamente ca sper sa nu le incurc. A-propos, stiti cumva daca Aprednisoln e acelasi lucru cu Prednison? Deci iau Elevit, Prednison dimineata si seara, 0.3 Suprefact, 150 Gonal, 75 Menopur.

Fetelor, dati-mi va rog idei de unde sa cumpar Gonal!!! AStia nu mai termina cu greva lor si eu sunt in aer. O sa ma apuc sa dau telefoane pe la farmacii. Stiti vreuna unde gasesc sigur?

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor
Moniland iti tin pumnii sa fie totul bine si iti doresc o vacanta placuta in Austria.
Fireyes tin pumnii stransi stransi sa te intorci acasa graviduta si cu bebei congelati.
Pisix Arina cum merge cu stimularea cum va simtiti?
Hepilica nu ai zici nimic cum te simti draguta.
Liliana Blondymonique cu siguranta veti face alegerea cea mai buna

Magduta10 Ioanatugs

Eu astept telefon de la Medlife sa vedem daca ma pot programa la o histeroscopie. Sper sa ma sune cat mai repede ca tare as vrea sa fac si asta.

Pup toate fetele fara nici o exceptie

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina incearca la Giulesti vezi daca au. Si daca au vedem cum facem sa ajunga si la tine la valcea.
Cristal, Kittava pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Elenada, cred ca mai itai te programeaza la o consultatie si apoi vb cu el de histeroscopie.
Stii cumva nr de tel de la Giulesti?

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

multumesc fetelor
Fireyes, sai ai mult noroc. Toate speram la embrionasi congelati. Face bine la psihic. Dar la urma urmei reusita conteaza.
Pisix, cum esti? Ai ajuns?

Acum urmeaza parea adminitrativa. Am trimis mail in Franta pt medicamente, sper sa-mi ajunga intr-o saptamana. Incep sa caut cazare ieftina si buna in zona. Daca stiti ceva, dati un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor, Aniast72, o veche si draga aspiranta la a doua sarcina acum, are mare nevoie de GRAVIBINON. Daca aveti sau stiti prin ce tari se mai gaseste, va rog sa-mi dati PM! Multumesc!

Andrada 32+

Mergi la inceput