FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

chiar lung e mesajul anterior.
Puregonul il voi face intramuscular ca se absoarbe mai repede in organism. Orgalutranul va fi subcutanat dimineata, iar menopurul seara tot subcutan. Mi s-a zis sa fac prima data puregonul si la ~ 10 minute sa fac menopurul.
Cu cele in burtica ma descurc, dar cele in muschi pana acum nu mi le faceam eu. Dar fiind Pen cu ceva emotii sunt convinsa ca pot sa le fac si singura si nu mai depind de altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Moniland ma bucur ca esti optimista, doar asa face omul pasi inainte. Iti doresc din tot sufletul sa fie cu ochisori de data asta. Si parerea mea sa te lasi pe mina lor. Despre ijnectie im, poti sa ti-o faci si in copasa, partea externa mijlocie, daca ti-e greu inpartea fesiera. Poate nu am fost eu atenta , dar ce ti-a dat sa nu faci hiperstimualare?

pt toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Aaaaaaaaa am uitat sa te intreb, Moni, spermograma ati facut? Daca da cum stati dupa parametri lor?

Mergi la inceput

Magduta, multumesc,nu s-a facut acolo spermograma. IM mi-a zis sa mi-o fac in picior. Dar fiind pen acul e f. mic ca si cel de subcutan. De fapt cred ca tu la unguri ai facut tot cu pen.

Mergi la inceput

Moni da Gonalul l-am facut din pen, si intradevar acul er amai finut decit cel de Decapatyl, pt care la final deja m-au apucat biturile.

Mergi la inceput

cazare la Viena, http://www.wienurlaub.at/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ioana: parerea profului a fost ca sunt "poor responder", avand in vedere varsta si ca, la 4 Menopur/zi, am avut doar 10 ovocite. Si pentru ca eu vreau neaparat blastocisti si, eventual, si ceva congelati, am hotarat sa marim doza. La mine nici nu se pune problema de hiperstimulare... Oricum, m-au chemat in ziua 8 de stimulare la echo, dar eu sunt obisnuita cu 12-14 de stimulare... Deci excursia mea in Viena va fi mai lunga, undeva pe la 17-20 zile.
Moni: bafta multa
Pupici

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cristal...dar referitor la esecurile in fiv-urile trecute ce a zis profesorul??? ce percentuale de reusita ti-a dat???...nu-mi amintesc care este problema ta de infertilitate:tu o laparoscopie ai facut???..te intreb deoarece eu am facut o laparo pt verificarea trompelor si pe aceasta cale am aflat ca am o endometrioza parsiva pt ca e asimptomatica si nimeni nu m-a suspectat vreodata de aceasta boala care impiedica implantul si da raspuns ovaric diminuat...am senzatia ca voi alege si eu sa merg la aceeasi clinica cu tine si de aceea te intreb ce explicatii ai avut de la clinica...numai bine!

Kitta tu ce noutati mai ai???

Arina daca ai infertilitate inexplicabila... o analiza a tipizarii HLP ai facut???...ai zis ca ai mai ramas gravi o data cu sotul tau...cum evolua acea sarcina?

Moniland ma bucur ca esti optimista,asa trebuie sa incepem un fiv...mi se pare totusi ciudat ca ai stat doar 15 min.de vorba cu dr...oricum important e rezultatul si sper din suflet sa fie fiv-ul norocos

Magduta Elenada Hepilica

Pisix cum mai esti?

Fireyes cum mai e situatia???...ti-ai mai facut o eco de control? Tu cum te simti?...nu mai bine draga mea

Apropo de cazari incercati si pe: www.hostelworld.com

O seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Liliana: Eu am facut 4 laparoscopii . Am avut hidrosalpinx bilateral si abia la ultima laparo i-am convins sa-mi scoata nenorocirile alea de trompe. Proful a zis ca e foarte bine ca le-am scos si ca este "ca si cum as lua-o de la zero"... Asta in FIV, ca in sufletul meu si in creier, stiu foarte bine ca sunt la al 5-lea fiv!
Pupici

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland ce ma bucur ca vii optimista si cu vesti bune!! I-ti urez multa bafta iubita, sa fie cel norocos pina la finele celor 9 luni!
Cristal1995 am inteles! Dar cred ca a contat foarte mult si TSH-ul, nu?? Mie mi-a iesit TSH = 1.04 si poate deaceea am primit acest tratament. Oricum eu la prima stimulare am facut 100 Puregon, la a doua 150 Gonal-F si 75 Menopur din z5. Iar acum voi face 225 Gonal-F. Observ ca la fiecare tratament se mareste doza de stimulare si la tine a fost la fel??

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput