FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)
Raspunsuri - Pagina 15
LucaLuca spune:
Blondie, histeroscopia de rutina, in care doar ti se vizualizeaza interiorul cavitatii uterine, se poate face chiar si fara anestezie si (cica!) nu e foarte dureroasa (dar eu una nu as avea curajul, sunt extrem de sensibila la durere). Histeroscopia diagnostica (precum in cazul meu, cand e posibil sa si intervina chirurgical, daca se confirma existenta membranei) se face cu anestezie locala, usoara.
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
Arina21 spune:
Elenada, eu cred ca pe langa miile de euro pe FIV merge si suta. Asta pentru a face totul pentru reusita. E o investigatie relativ simpla, ideea e sa te rabesti cu programarea.
Cipcirip , am auzit lucruri bune despre Mutuliga. Iti doresc noroc la inseminari!
Pisix, intr-adevar de abia astept. Cu toate ca as vrea sa ma mai temperez un pic ca sunt cam agitata. Punctia nu stiu cand o sa o am, probabil se va stabili pe 19 cand ma duc la eco si voi fi dupa 8 zile de stimulare.
Incearca sa te linistesti, totul va fi bine, ai sa vezi.
LucaLuca, multumim pt pumnii stransi. Pe cand urmatorul FIV?
Arina
elenada spune:
Ma gandeam sa intreb doctorita daca e ok sa o fac acum.
Mie teama sa nu ma afecteze cu ceva chiar acum inainte de Fiv
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
fireyes spune:
Of, Elenada, eu cred ca poti sa o faci cata vreme nu e aproape de ovulatie, deci (traduc eu) nu ai inceput stimularea. decat sa te dai cu capul de pereti asa, ca mine... crede-ma, eu as face si acum daca s-ar putea.
de ce nu o fi si asta parte din procedura de fiv? e adevarat ca eu sunt la primul fiv, ca am facut oarecum recent o laparo si la nici o eco din miliardele facute pana acum, nu mi-a pomenit vreun medic de asa ceva...
n-am idee de ce se formeaza un polip, care e cauza si cum se poate vedea la eco. nu mai zic de alte detalii si nici nu cred ca apuc sa investighez pana sa ajung acolo... maine adica... voi mai stiti cate ceva? ca eu sunt 0 barat
still counting...
LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arina21 LucaLuca, multumim pt pumnii stransi. Pe cand urmatorul FIV? |
daca rezultatele investigatiilor pe care le fac acum sunt ok, pe 26 noiembrie ar fi prima intalnire in vederea inceperii unui nou fiv. deci, la cumpana dintre ani sper sa fiu in plina procedura.
sunt foarte optimista, grija mea cea mare acum este ca trebuie sa caut nume pentru fetite (sper insa ca de data asta vor veni pe rand, deci deocamdata imi trebuie doar unul:)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
pisix spune:
Luca – welcome la Austrica ! Pai gata cu panica, sincer ma autoeduc si de azi am inceput sa opresc motoarele, m-am trezit mai tarziu, muncesc relaxat, plec la 6 de la birou no metter what si nu mai beau decat decofeinizata. Asta ca sa fiu linistita si optimista.
Oricum, discutia cu doctorul care a fost asa cald si a avut argumente de bun simt m-a facut foarte increzatoare. Deci ... cu toata viteza inainte.
Of, iti doresc sa mearga totul excelent si sa te prinda Rev-ul in plina actiune sau ...poate cu un test pozitiv in mana (eu sper sa fiu gravida !!!). Eu am nume de fetita, imi caut de baietel. Plus ca mai am putin si ma apuc sa cumpar hainute roz care in perioada asta mi se par realmente ... irezistibile (ca in fiecare perioada FIV prin care am trecut)
Blondiemonyk – histero e o procedura asa simpla ca nici nu merita sa te mai intrebi daca sa o faci sau nu. Eu dupa histero (care a fost si cu chiuretaj endometrial) am plecat direct in vacanta …
Arina – am inceput sa ma linistesc, faza e ca primele doua FIV le faceam cu inhibare destul de lunga, si parca imi dadea timp sa ma obisnuiesc cu gandul.
Asa ... ieri am facut prima injectie, saptamana viitoare am deja punctia. Sigur ca e mult mai confortabil, dar si mai ...dintr-o data. Dar cred tu intelegi perfect
Deci tu faci si eco 2 acolo ?... Parca imi pare si mie rau ca nu m-am dus.
Fireyes- dar n-ar fi posibil sa fie ecografia asta ...eronata ? daca nu ti-a mai zis nimeni pana acum ? si eu am auzit tot felul de chestii de la medici care ulterior nu se dovedeau tocmai adevarate ...
Fetelor ati observat ceva ? ... Cand intram in FIV devenim toate atat de active pe forum … Eu cel putin parca imi schimb total prioritatile. Daca in restul timpului nu ma pot dezlipi de la birou inainte de ora 22 si n-am timp nici sa arunc un ochi pe forum, cand intru la FIV parca totul in jurul meu devine asa de neimportant si cea mai tare chestie e sa citesc povesti de succes, sa visez cu ochii deschisi, sa mai caut poate vreo pastiluta magica , care ar putea sa-mi creasca sansele de gravideala ...
elenada spune:
Luca iti doresc multa bafta si sa ajungi sa iti tii puiutii in brate.
Eu astept deja sa am sune sa imi zica cand am programare pt histeroscopie. Si tot pt linistea mea i-am scris si doctoritei si am intrebat-o ce parere are.
Pisix ai dreptale legat de activitatea de pe forum.
Mai am si eu putin pana la fiv cel putin asa mi se pare mie ca nu mai am mult si nu ma mai pot concentra la nimic altceva. Fac ce fac si iar mai arunc un ochi pe forum.
Eu nu am emotii de genul frica neliniste si nici ganduri negative.
Sunt doar nerabdatoare. Sunt ca un copil care il asteapta pe mos craciun curios sa vada ce ii aduce.
Nu vreau sa ma gandesc nici ca va fi un rezultat pozitiv nici ca va fi unul negativ. refuz sa gandesc. Astept cadoul.
Acest fiv este pt mine un prilej de vacanta. Nu am mai avut un concediu de 2 ani. Abia astept sa ma plimb cu sotul meu prin viena sa fim numai noi doi sa ne relaxam si sa nu ne pese de nimeni altcineva.
Abia astept.
Pisix, Fireyes, Arina imi permit sa va fac galetii si sa va urez numai bine
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Ioanatugs spune:
Fireyes eu cred ca ti-l vor scoate acolo, inainte de FIV, pentru ca se poate face histeroscopie inainte de FIV. Eu am avut un polip de 2mm pe canalul cervical si mi l-a scos fara anestezie si nu m-a durut deloc. Eu am facut acel polip cand luam Maca si cred ca nu aveam nevoie de acel produs naturist pentru ca stau bine cu endometrul. Polipul apare din cauza unui exces de hormoni, nu stiu exact care e vinovatul. E din cauza tratamentului de FIV, asa a reactionat la tine organismul, dar se poate rezolva. Nu mai tristuta, toate problemle au o rezolvare!
Pisix multumesc de intrebare! Sunt mai bine acum, dar am trecut prin momente de depresie urate dupa oprirea din evolutie a sarcinii, rezultate in urma FIV-ului trecut. Acum sunt la faza de refacere si de planuri pentru urmatorul FIV-ulet.
elenada e bine ca te-ai hotarat sa faci histeroscopia!
Si soarele va zambi de dragul tau
cipcirip spune:
Pt voi cu dedicatzie de la mine
http://www.fertilitylifelines.com/advancedtreatments/art/cycle.jsp
Pisix cred k nu ai de ce sa te stresezi, shtiu ei ce tb sa faca k sa rezulte bb
Arina multzumesc, shi eu itzi urez succes in Austria.
Cirip
lilianaFi spune:
Pisix deja ai luat startul...ai dreptate in protocolul scurt nu ai timp sa te dezmeticesti ca si faci punctia...apropo de activitatea pe forum cita dreptate ai...,de o saptamina cum am putin timp liber tzup pe forumuri,azi m-a mai linistit o raceala care imi da asa o durere de cap incit... nu ma pot concentra prea mult la citit...apropo ce schema de tratament ai?...si stai linistita iubita,nu te stresa prea mult...ce te nelinistea atit de mult ca nu am inteles de care biopsie vorbeai??? ...bafta multa!
Fireyes ,atunci pe cind urmatoarea vizita la viena...si care e schema ta de tratament?...sint cu pumnii strinsi sa iasa totul cit mai bine,bafta multa draga mea si nu fii trista,esti pe miini bune si trebuie sa iasa bine
Arina si tu esti la startul concret???...protocol scurt?...hai ca ma repet...dar sint curioasa tie ce tratament ti-au dat(ma apuc de statistici )...la tine care e problema infertilitatii,scuza-ma dar mi-a scapat......te asteptam cu vesti bune,bune,bafta
Elenada ma alatur tie pt galerie fetelor de pe val:
tuturor si numai bine!