FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)
Raspunsuri - Pagina 14
elenada spune:
Sarumana Arina
Pe langa histeroscopie ai platit si o zi de spitalizare?
Nu stiu ce sa fac.
oare are rost sa o fac
eu nu am facut decat un singur fiv pana acum iar cauza esecului ar fi fost calitatea proasta a embrionilor.
Are rost sa dau bani si pe asta?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Arina21 spune:
Elenada, histeroscopia cu totul, inclusiv spitalizare, a costat 320RON. Mie mi s-a recomandat in mod special pentru ca am facut un avort acum muuuuulti ani si le era teama de sinechie uterina. Dar cred ca mi-ar fi recomandat-o oricum. Parerea mea personala e sa o faci. Nici mie nu mi-a fost usor sa ma hotarasc dar nici n-am vrut sa risc. Iti spun ca e mai mare agitatia decat investigatia in sine. Hai, curaj! S-ar putea sa mai timp sa o faci pana incepi.
Te pup
Arina
lilianaFi spune:
Salve!
Elenada eu am facut 5 HSC,iar pe 20 oct.fac a 6a...nu e nici o chestie...trebuie sa faci HSC diagnostica...cel mai bine e sa stii cum stai cu cavitatea uterina inaintea unui fiv...eu ultimul fiv l-am facut cu sinechii uteine...ddeeci nu aveam nici o sansa...sinechiile(aderentele) impiedica impiantul...nu vascularizeaza suficient respectiva zona...dupa experienta mea te-as sfatui si eu sa o faci...
Numai bine tuturor!
elenada spune:
O sa vb si cu sotu ca el e cu finantele.
parca imi este teama sa arunc atatea mii de euro si sa ma trezesc ca cine stie ce probleme am avut cu uterul si de aia nu s-a prins.
E drept ca in proportie de 90% reusita tine de soarta si noroc parerea mea dar nu as vrea sa imi reprosez nimic.
Ma mai gandesc
Multumesc mult de raspunsuri.
Mai astept pareri pro sau contra histeroscopie
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisix spune:
Arina – cred ca abia astepti ! eu iti urez de pe acum bafta maxima ! cand vei avea punctia ¿
Elenada- si eu zic sa faci histero, un strica nimic si in plus chiar sunt probleme grave pe care le poti depista astfel. Evident ca se cheltuiesc sume mari in perioada asta si orice suma in plus e greu de sustinut dar ... merita sa stii ca ai facut tot ce se poate
lilianaFi- cum stai cu moralul ? Eu m-am linistit total, a aflat dr Loimer ca sunt un pic agitata si m-a sunat si mi-a explicat in detaliu toate temerile mele (nejustificate) asa ca acum sunt foarte impacata.
De ieri am inceput injectarea !
elenada spune:
Diseara ne mai calculam banii si cred ca bag si eu o histeroscopie.
Pisix, Arina bafta multa sa fie o recolta buna.
cipcirip spune:
Fetelor vad k tot vb de histeroscopie shi imp ei inainte FIV. Eu fac inseminare shi am facut o histerosalpingografie care a ieshit f buna. Dc era ceva in neregula cu uterul se vedea la ea , nu? Sept, polipi? Mai e nevoie de histeroscopie?
Fireyes shi eu am un chist endometriozic de 25mm care l-am mai scazut de la 34 mm (masurat in oct 2006) shi mi s-a dat OK pt stimulare cu Gonal F 2/zi. Deci chistul nu ar fi o pb dar polipul acela cred ca da. Nu shtiu dc se poate punctziona at cand faci punctzia ovocitelor. Ce contin polipii? Lichid?
Pisix mult succes!!! De ce erai agitata? Oricum , bine ca te-a linishtit dr tau .
Magdutza capul sus, poate luna viitoare va fi cu liniutze.
Arina bine ca ai rezolvat pb cu medicamentele. Eu ma duc pt inseminare la Sibiu dar la dr Mutuliga shi pt k sunt curioasa de tot ce e legat de Polisano de aceea te-am intrebat la ce dr ai fost. Acum citesc in trecut la cap "FIV la Sibiu" k sa ma pun in tema.
Eu deocamdata fac inseminare dar dc ma hotarasc pt FIV nu shtiu dc voi ramane tot la Polisano.
Urez tuturor fetelor de aici succes .
Cirip
pisix spune:
cipcirip - hei, chiar imi era dor de tine !!!
Deci nu, histero vede uterul pe dinauntru, adica locul unde ar trebui sa se fixeze puii. Daca e un polip sau sunt alte probleme numai cu histero vezi.
Mama vad ca iar se creeaza o moda cu histero :-)
Eram agitata pt ca am vorbit cu Rita de la clinica si am inteles de la ea ca nu face punctie inainte, ca trece direct la biopsie
Si m-am panicat ... ca daca dr nu stie sa faca, ca poate nu are experienta, etc etc
S-a amplificat totul in capul meu si eram terminataaaa.
LucaLuca spune:
Fetelor, voiam doar sa va spun ca va tin pumnii. Pisix, no panic, totul va fi bine.
(Btw, ca sa zic si ceva constructiv ontopic, si eu o sa fac histeroscopie, dupa ce inainte de primul fiv facusem doar HSG. O eco foarte foarte amanuntita facuta de noul meu ginecolog pare a fi revelat o posibila membrana nevascularizata pe extremitatea uterului, care nu ar fi o problema pentru o sarcina mono, dar ar putea impiedica o extensie maxima a uterului in cazul unei sarcini gemelare; doar histeroscopia poate identifica si confirma probleme de genul asta. Deci: de facut!)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
blondiemonyk spune:
Fetelor,
sa inteleg ca Histeroscopia se face cu anestezie locala, fata de Laparo care e cu generala ? Ar fi super...mi-e d-aia mi-e frica si n-as face-o...cu toate ca sigur as face-o (daca e sa gandim logic!)