FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

OOOOF, Fireyespai nici de chistul endometriozic nu se stia de ai inceput stimularea? le-ai scris celor din Austria? Daca te intrerup din tratament vei suferi, dar stiu ei ce afc si poate va fi mai bine. Nu recolta ta ar fi problema cat cele 2 chisturi sau polipi sau ma rog. Cezara ce a zis? Eu una stiu o fata care a dus sarcina si gemelara cu chsitul endometriozi, dar nu putem sa ne pronuntam noi...
Elenadasotul nu vrea sa ne riscam la acea pensiune cu intrarea prin receptia automata, caci ajungem si tarziu nopate si nu vrem sa dormim in prima noapte dupa n-spe ore de condus pe presul de la intrare. Dar tu poti sa te risti ca daca nu se deschide Sesam, vii la noi ca o sa fim tot prin zona. Iti dau adresa cand ma hotarasc asupra pensiunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Fireyes....uff...chistul endometriozic nu ar fii asa o mare problema(BOO a avut,stii nu?)...problema mai degraba cred ca ar fii polipul...mi-ar parea tare rau sa intrerupi tratamentul...eventual daca iti propun asta(pt a face HSC intre timp si prepara bine casuta bb-ilor)...intreaba-i daca poti fare punctia fara ET..sa congeli embionii,daca tot ai inceput...macar data viitoare nu ai mai trece prin stimulari...pt ca ceva ovulasi ai deja...de ce sa ii pierzi...asteptam vesti bune iubita....sper totusi ca acest polip sa fie intr-o zona care nu ar deranja o sarcina si ca peste putin vii cu un beta (+)...numai bine

Magduta...multumesc iubita...si eu sper sa aleg clinica cea mai buna pt situatia mea
Kitta multa,multa bafta...sa fie fiv-ul norocos
Pisix multu pt toate explicatiile...eu am lucrat in domeniul medical(as.med.) si m-am gindit imediat la calitatea mediilor de cultura...la chestii de acest gen.....
Moniland te asteptam cu vesti bune
Blondy....se pare ca sintem in aceeasi situatie...nici eu nu stiu ce clinica sa aleg....

...si primul raspuns l-am primit de la clinica: wunschbaby zentrum viena...o bila alba pt ei ....la cl.goldens kreuz nu am reusit sa trimit...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

si pe mine tot polipul ala ma termina.
nu am facut eco fix inainte de stimulare, ultima eco a fost facuta cam cu 1 luna, 1 luna si un pic inainte sa incep tratamentul, cand fireste nu aveam absolut nimic. in nici un caz chist sau polip.
oricum,m-a sunat si dr dupa ce i-am dat valorile si zicea sa nu ma ingrijorez pt chist, iar la polip depinde unde anume e plasat, cat e de mare,etc. el mi-a zis ca putem intrerupe ciclul, dar nu din cauza minunilor,ci pt ca i se pare ca raspunsul meu la tratament nu e unul grozav, dar nici oribil, insa el zice ca si daca mi-ar mari doza nu se asteapta la cine stie ce imbunatatiri spectaculoase. concluzia a fost ca cel mai posibil asa e organismul meu facut ma cam tradeaza organismul asta al meu bag de seama...
nici nu mai stiu... sunt suparata, sunt ingrijorata...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fireyes nu fi trista iubita, asculta-l pe medicul tau, mergi inainte si crede in sansa ta! In ce zi erai la eco???? Si ai fost la Cezara Bucur??? Te intreb pentru ca si eu am fost la ea in z6 si am avut niste valori mai dezastruoase, insa in z9 aveam si endometrul muuult mai mare si foliculi mai multi, asa ca asteapta eco facuta de medicul tau! Multa bafta iubita!

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Magduta10- of, imi pare rau ca ai mai ratat o luna …imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul tau …
Fireyes – medicul tau ce a spus ? uite cand am citit si de tine vezi am ajuns la concluzia clara ca e necesar histero inainte de FIV
Blondiemonyk – ei, stai linistita, pana la urma sa stii ca fiecare din noi ia decizii si in functiie de review-urile celorlalti. Asa iti poti face o impresie generala si, coroborat cu rasounsurile de la clinici, vei putea lua o decizie
lilianaFi – nu ai de ce, stiu ca toata lumea cand aude de ISO se gandeste la o garantie si intr-adevar asta garanteaza o calitate si o rigurozitate a serviciului; ISO insa nu e for medical si nu se refera la calitatea mediilor
Ioanatugs – heeei, ce mai faci draga mea ?

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetele!
Fireyes, mersic pt raspuns. Si eu ma gandeam ca ar fi fost cam aiurea sa nu poti plati cu cardul. Despre rezultatele tale, nu stiu ce sa zic. In a cata zi de stimulare ai facut eco? Cel mai bine fa ce zice medicul, mergi pe mana lui. Bafta multa iti doresc!
Blondi, FIV-ul la Wunsch costs aprox 3000euro cu ICSI, AHA si crioconservare embrioni. Daca mai ai intrebari, cu placere iti raspund.
Magduta10 tu spre ce clinica mergi? Si tu tot in tatonari esti?
Elenada, ce mai faci?

Eu sunt bine, am reusit sa-mi fac comanda de Menopur, sper sa ajunga maine. Am fost la eco dinaintea stimularii si sunt OK. Le-am scris celor de la Wunsch si mi-au dat verde pt inceprea stimularii, duminica. Se apropie FIV-ul si eu am din ce in ce mai mari emotii! De abia astept sa plec si sa se termine cu bine, Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata
Fetelor in ce conditii se face histeroscopia.
Daca eu fac fiv la inceputul lui noiembrie mai am timp sa fac histeroscopie si cat costa si cat timp dureaza sa o faci?
La Wunschbaby fivul costa 2690 Euro. In acest pret este inclus si ICSI daca e nevoie si AHA(assisted hatching.
Kitta ma risc acolo pt ca in alta parte nu am gasit liber in perioada 07.11-18.11 si mai mult de 60/noapte nu imi permit si nici la hotel nu pot sa stau si sa mananc la restaurant ca nici asta nu imi permit asa ca asta e. Noi am crea sa ajungem ziua in Viena si asa ca daca sunt probleme sunam si vine proprietarul sau te sunt si te stresez pe tine si vin sa iti cunosc pisicul pana repara aia receptia lor automata. Cum ne-o fi norocum acuma.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elenada, eu am facut histeroscopie la Medlife. Eu m-am dus la consultatie si intr-o saptamana mi-a facut programare pt histeroscopie. Investigatia in sine nu dureaza mult, 20min. Si e destul de usoara, doare un pic mai tare ca la ciclu. Eu am facut cu Silviu Predoi si a costat 320RON. Am fost f multumita de conditii.
Despre pretul la Wunsch...si mie mi-au scris tot 2690euro. Dar nu cumva e fara TVA?? Eu de aia i-am scris lui Blondoi aprox. 3000euro, ca am ramas cu impresia ca e fara TVA. Eu m-as bucura sa gresesc si sa fie 2690 cu tot cu TVA.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina fac bine. Tot vorbeste lumea pe aici de histeroscopii ca mai ca as face si eu una dar nu stiu exact ce inseamna sa fac asa ceva.
Trebuie spitalizare pot sa o fac inainte de fiv?
habar nu am.
A si am uitam la o clinica in bucuresti care face asa ceva dar are mai multe tipuri de histeroscopie si nu stiu care ar trebui sa o fac eu daca vreau sa fac asa ceva
HISTEROSCOPIA CU CATETERIZARE TUBARA 1200 RON
HISTEROSCOPIA DIAGNOSTICA 480 RON
HISTEROSCOPIE DIAGNOSTICA CU ANESTEZIE IV 680 RON
HISTEROSCOPIE DIAGNOSTICA CU REZECTIE POLIP ENDOUTERIN ,REZECTIE SINECHIE UTERINASAU BIOPSIE ENDOCOL SI/SAU ENDOMETRU SI ANESTEZIE IV 800 RON
HISTEROSCOPIE-CONTROL 240ron
Care din astea de mai sus trebuie?

Mai ai putin. iti tin pumnii si abia astept sa vii cu vesti bune. Ma bucur ca ai gasit medicamentele.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elenada, hai sa-ti povestesc detaliat.
POti sa faci histeroscopia inainte de FIV, eu asa am facut-o la FIV-ul trecut. Pe 11 dec am facut-o si pe 22 ian am avut transferul.
Cum ti-am zis ma facut-o la Medlife cu Silviu Predoi, dar poti sa ceri si cum alt medic daca el e ocupat. Am facut histeroscopie diagnostica si a trebuit internare. M-am dus dimineata, mi-au facut o fisa, m-am dus in rezerva, luat tempratura, tensiunea, schimbat intr-un halat de la ei (sigilat). Am venit momentul investigatiei (dupa vreo ora, pe la 10-11), mi-a facut anestezie locala iar investgatia a durat 20min. Dupa, am mai stat o ora in rezerva sa-mi revin din anestezie si dupa care am plecat spre Valcea direct.
Cam asa.

Arina

Mergi la inceput