FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Lavinuta sigur gasesti medicamentele in franat sau in ungaria.
Hepilica si le-a luat din franta.
poate intra si iti zice ea exact de unde.
Blondymonic in Austria nu te plimba atata pe drumuri ca in romania.
Daca ai analizele si sunt ok la urmatoarea menstruatie poti incepe depinde de ce protocol iti dau ei.
Cel mai bine scrie la clinici vezi ce analize iti cer fa analizele si trimitele la ei.
Bafta multa

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

lilianaFi- stiu, asta ma gandeam si eu, ca daca ar sta in puterea noastra sa stim sa alegem care e mai buna …
Ce citat ai dat tu exact asta zice: garanteaza calitatea serviciului.
Moniland - cum, tu maine te duci acolo ???Wau, super-tare, sunt curioasa ce impresie iti vor face; desi sunt convinsa ca te vei intoarce optimista

Blondymonik – pana la urma e chestie de feeling dar eu am cateva lucruri care m-au convins:
1. Dr Loimer a lucrat cativa ani (si a si stat in casa) celui mai tare doctor pe infertilitate din America. Si eu am o fixatie ca astia in America chiar stiu cu ce se mananca FIV-urile
2. Eu cu Avalon cand am startat subiectul asta am facut mai multe sapaturi. Avalon a tras concluzia (si in ea am incredere totala) ca la Wels e cea mai completa schema de tratament de oriunde ( stiti ca ea isi facuse o schema proprie din tot ce citise pe net); ea spune ca schema asta cuprinde absolut tot ce ar putea sustine o reusita; in plus, tot Avalon, a observat (dupa discutii cu toate fetele care au apelat la ei) ca fac schema ultra-personalizata in functie de analizele fiecarei fete
3. Am o comunicare extrem de buna cu tipa care se ocupa de pacientii straini: e prompta, grijulie, nu uita niciodata nimic, foarte draguta si prietenoasa.Raspunde la mailuri si telefoane imediat, mi-a dat toate nr ei de telefon (si private) si adresa ei privata de mail. Asta ma face sa ma simt in siguranta cand fac un FIV la distanta.
4. Dr Loimer e fff atent la detalii si f coumunicativ si cauta solutii personalizate. Adica la doua FIV-uri ratate mi-a zis clar sa fac histeroscopie si mi-a dat si sugestia cu chiuretaj endometrial pt a scapa de eventuali polipi (si chiar am avut unul care – poate ... a impiedicat nidarea) si pt a creste endometrul.
5. Pe mine m-a incantat Viena pt ca e f la indemana si au si multa experienta si am fost si acolo; insa nu mi-au inspirat aceeasi incredere, mi-au dat o schema de tratament standard, la un moment-dat nu stiu ce am vrut eu sa fac si ei mi-au spus ceva de genul : “lasa, daca nu ramai acum gravida facem la urmatorul FIV”; ori eu nu mai am rabdare, vreau sa fac totul ca sa raman acum. Sunt convinsa ca fetele care merg la Viena direct sunt impresionate (vila, helesteu cu pesti, cafele la intrare) dar daca mergi si la Wels si vorbesti si cu dr Loimer sunt 100% convinsa ca vei vedea in mod clar diferenta. Viena e mai pe banda rulanta, Wels e mai focusat pe caz (asa mi s-a parut mie).

In fine, repet ...sunt chestii de feeling, de cum mi s-a parut mie, cum am perceput eu toata experienta. Sincer cand m-am dus la Viena eram destul de hotarata sa renunt la Wels (ca voiam si eu IMSI, dar am aflat ca la barbatii cu probleme asa mari de infertilitate oricum nu se face) insa uite ca la fata locului am constatat ca luasem decizia corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Pisix, pe bune daca pe mine m-au impresionat helesteul de la poarta sau cafelele de la intrare. Nici vorba de asa ceva. Trebuie sa recunostem ca fiecare alege in functie de experienta anterioara. Tu zici ca ti s-a parut aiurea sa-ti spuna 'lasa ca daca nu reusesti acum, facem la FIV-ul urmator' (ceea ce poate fi intr-adevar aiurea), dar mie personal mi s-ar fi parut aiurea rau de tot sa-mi zica Dr.Loimer ca dupa 2 FIV-uri nereusite facem histeroscopie!!! Adica de ce nu de prima data??? Eu cand am facut la Sibiu, asta a fost printre primele lucruri care mi l-au zis: HSG sau histeroscopie aveti? Daca nu, va rog sa faceti una din ele, ca sa nu riscam sa aveti sinechii, polipi sau alte prostii. Eu am ales histeroscopie. Si cei de la Viena m-au intrebat daca am asa ceva.
Mie nu mi s-a parut la Wunshbaby pe banda rulanda, am stat de vorba 2h, am discutat fiecare aspect.

Avalon oare ce mai face?

Deci Blondy, NUMAI TU vei stii care e clinica potrivita pentru tine.
Daca ai timp si resurse financiare si esti in asa dubiu, eu zic ca merita sa te duci la consultatie la mai multe clinici. Eu iti doresc sa gasesti clinica norocoasa pt tine.
Si de fapt doresc tuturor ca alegerea lor sa fie cu noroc!

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pai Arina draga celelalte doua FIV-uri nu le-am facut acolo deci nu avea cum sa-mi spuna inainte asta
El mi-a spus clar ca nu stie cum se procedeaza in Rom dar ca inainte de FIV-ul pe care il fac la ei sa fac histeroscopie.
Evident, eu nu te contrazic in nici un fel, nu zic ca o clinica e super-tare si una super-varza pt ca daca ar fi asa evident s-ar duce toata lumea la cea tare, nu ? ...
E chestie de feeling si cred ca blondymonik, analizand la rece faptul ca WunschBaby are mai multa experienta si ca e si la Viena, nu intelege de ce unele persoane aleg totusi Wels.

Asa ca eu i-am explicat ce am simtit eu.
Evident ca tu (si inca multe alte fete) ati simtit altceva, atata timp cat optiunea voastra e Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Pisix, tu ai facut 2 FIV-uri si nu ti-au recomandat histeroscopie?? Aiurea...Le-ai facut in Ro? Cu cine?

Blondi, cred ca la intrebarea ta nu vei afla raspuns decat singura-singura. Du-te la fata locului si apreciaza tu insati.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

LilianaFi sper sa faci o alegere buna, si sa dea DD sa ramii cit mai repede insarcinata.
Monilnad drum bun si mult succes. Sa dea DD sa veniti cu vesti bune.
Blondi parerea mea este sa analizezi fiecare clinica in parte , din ceea ce scrie pe priam pagina, din ceea ce scriu fetele care au avut experienta, si pina la urma sigur vei decide ceea ce e bene pt tine.

Fetelor de Cami30 mai stiti ceva?
orBombonique,Elenada, Arina, Pisix, Pisic77, Fireyes, Hepilica,Cristal si toate fetele, (scuze daca am uitat pe cienva)

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor dupa parerea mea clinicile din austria sunt bune toate daca e sa comparam cu romania.
Daca ai posibilitatea sa mergi la mai multe clinici cu atat mai bine ca poti sa alegi o clinica si dupa cum ti s-a parut tie personalul. conteaza si asta. depinde cum interactionezi cu omul cum comunici cu el. Mie greu sa cred ca Wunschbaby e mai proasta decat Wels sau invers. Eu cred ca sunt bune amandoua. Asa ca vb lui pisix alegerea se face si dupa feeling.
Magduta tu ce mai faci?

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Elenada eu deocamdata va citesc si traiesc fiecare moment de bucurie si tristete alaturi de voi. Pe miine, desi cu mari intirzieri declar , cred, z1. Inca o luna pe apa simbetei, dar....mergem mai departe.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Arina, daca tu esti cu Wunsch, sigur se poate plati cu card, noi am platit acolo si consultatie si suprefact cu card bancar. Banuiesc ca si la Goldnes K. se poate, dar noi am fost intr-o duminica, asa ca am platit prin OP.

Intreba cineva de Menogon. din ce stiu eu, nu se mai fabrica, dar Menogon=menopur=merional, doar ca sunt produse de firme diferite si au pret diferit.

LilianaFi, mai incearca o data la adresa: Office@kinderwunschzentrum.at
si daca tot nu reusesti, da-le un telefon. la primul mail, eu am intrat in spamul lor:) nu stiu de ce...

Am fost si eu azi la eco sunt stau cam prost:

"endometru nesistematizat 7.9 mm;
o formatiune hiperecogena intracavitar, pe peretele posterior de 7mm -polip intracavitar.
OD: 1 F = 8mm ; 1 F=6.9mm, 1 F=8mm.
chist endometriozic 20mm."

inteleg ca nu am raspuns grozav la stimulare. apare si chistul de endo, dar cel mai rau mi se pare acest polip care pana acum 2 luni nici gand sa existe!!!! cat de rau e? aveti idee?

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Arina, poti sa-mi spui cat costa FIV-ul la Wunschbaby pt ca pe prima pagina nu scrie nimic.

pisix iti multumesc pt detaliere...va cred pe amandoua ca e greu sa ma indrumati spre o clinica anume (nu stiu ce-a fost in capul meu). Si eu cred, la fel, ca in Austria toate clinicile sunt bune..cu mult deasupra celor din Romania.Imi dau seama cu tristete ca tb sa fac neaparat histeroscopie. Am zis ca nu mai vreau nimic dar se pare ca nu se poate...

Eu nu vreau neaparat PICSI sau IMSI , momentan doar FIV, dar cel mai bine o sa ma decid dupa ce o sa-mi spuna la clinica ce-mi recomanda.

Mergi la inceput