FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Moniland, in primul rand iti zic drum bun! In al doilea rand, eu zic sa te duci relaxata, pregatita pentru o consultatie si o discutie ca de la om la om!!! Eu sunt sigura ca iti vor face o impresie buna pur si simplu pentru ca au alta metoda de abordare.
Faptul ca esti z39...o sa afli maine ce si cum!

Deci...enjoy shopping si abia astept sa vii sa ne povestesti experienta ta.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc Arina , zic tot-tot cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna dimineata!

...eu citisem asta in criterii de alegere o clinica:

"Mio consiglio personale è quello di privilegiare i centri che siano certificati ISO 9000 ovvero VISION 2000 (sono norme internazionali uguali per tutti che dovrebbero garantire una alta qualità del servizio reso). Quindi chiedete, oltre alle statistiche, se sono certificati ISO-VISION. Altra cosa che si potrebbe fare è di mettersi in contatto con associazioni di pazienti estere (loro forse hanno informazioni sui centri di buon livello)."

.......oricum nu ma pricep la chestii din astea...am lucrat toata viata in alte domenii...ma gindeam ca descoperisem un criteriu interesant

Moniland multa bafta

....am trimis in final e-mail la toate clinicile expuse aici...la cea din viena goldens kreuz...nu am reusit sa trimit..imi dadea eroare ...acum astept nerabdatoare raspunsuri....

...aaaaaaaa....o intrebare: unde se afla clinica la wels sau linz???

..tuturor...o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

moniland succes maxim si pe drum si acolo, mai ales. Sa te intorci cu vesti buune !! Te pup !

Fetelor, spuneti-mi si mie care ar fi procedura pt FIV la clinicile din Austria, in sensul : cat dureaza de la primul telefon,mail...etc pana la o programare. Iti da prin mail tratamentul de inhibare sau trebuie mai intai sa te vada ? Eu tot citesc de mai multe variante . Va intreb ca as face FIV la anu' , ma gandesc ca anul asta nu mai e timp...etc , de fapt cred ca vreau sa o lungesc si sa n-o fac. Poate totusi imi spuneti ca as avea timp anul asta. Alta chestie e sa nu ma apuce iarna, zapada. De precizat ca nu mi-am facut nici o analiza si ca inca ma gandesc la ce clinica din Austria s-o fac. Care mi-ati recomanda-o ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Dragelor - HELP
Am inceput sa intru in panica - am sunat la cateva farmacii si nu au nici un medicament - nici Synarella - nici Menogon- puteti va rog sa ma ajutati- unde sa mai intreb??? eu plec la sf lunii in Franta - credeti ca gaesesc acolo? sau in Ungaria?
Merci,
L

Mergi la inceput

Lavinutza, fetele care si-au comandat medicamentele din Franta pot sa-ti dea adresa farmaciei ca sa te interesezi.
Liliana, clinica e la Wels, dar fiind Linz-ul oras mai cunoscut probabil din cauza aceasta se scrie si Linz. E la o distanta de 30-35 km unul de celalalt.
blondiemonyk mie la Wels mi s-a cerut un set de analize nu mai vechi de 6 luni. Initial mi s-a zis ca se poate si de la distanta coresponda, dar pana la urma au insistat la o prima intrevedere. Am trimis analizele prin mail si cred maine cand voi fi la Clinica voi primi schema de tratament. Programarea pt prima intrevedere am obtinut-o in 5-6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Eu ma impart intre clinicile :
1. viena - kinderwunchzentrum goldenes kreuz
2. viena - wunch zentrum
3. wels - kinderwunch klinik (pt ca am citit de la voi).
Vroiam sa va intreb de ce ati ales Wels si nu o clinica din Viena .

Mergi la inceput

La noi problema e de cauza masculina. Wels are varianta si de P-ICSI si de IMSI (alt mod de alegere a spermatozoidului). Si usor influentata de review-urile de la Bombonique si Pisix care au fost in clinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Drum bun fetelor in "excursiile medicale" in Austria.
Astept cu sufletul la gura orice veste de la voi.
Sa va relaxati cat de mult se poate!
Si multa incredere!
Va pup!

Bq 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina nu am rezolvat nimic cu compensata. din pacate nu am obtinut nimic niciodata gratis sau mai ieftin asa ca nu stiu dece m-am mai agitat. asta e o sa imi cumpar medicamentele si gata.
Am gasit cazare intr-un final cu 60 euro /noapte. e un apartament si e pe aceeasi strada cu clinica. Sper sa fie ok.
Moniland drum bun si multa bafta.
Eu m-am uitat la wels la clinica pe site si nu am vazut sa aiba IMSI.
Esti sigura ca au. Eu am ales Wunchbaby pt ca la Wels nu am vazut IMSI.
Oricum sunt foarte multumita si de Wunschbaby. Mi-a trimsi mail doctorita sa ma intrebe daca sunt bine de la AC sau e vreo problema si mi-a mai scis cand trebuie sa incep inhibarea si cand stimularea asta in conditiile in care vorbisem deja la telefon. mi s-a parut foarte frumos gestul dansei.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput