FIV in Austria cap ( 6)-Germania cap (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Arina poti comanda la farmaciile Dona. Eu am intrebat acum 2 luni cat dureaza sa vina menopurul shi mi-au zis ca-l aduc in 4 zile . Uite aici cautzi farmacii dona in orashul tau http://www.farmaciiledona.ro/farmacii/ , gaseshti shi telefoanele.

Si dc nu ai CARD de Dona iti face pe loc shi le iei cu 5% reducere. Succes!!!

Cu ce dr ai facut tu FIV-ul la Sibiu?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix..in leg.cu acest ISO-VISION...eu intelesesem ca atesta calitatea si garantia produselor folosite,ca e un fel de acreditare conform cu normele UE....in seara asta recitesc mai cu atentie...

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma bag si eu in seama cu ISO. Pisix eu cred ca ISO nu e mare lucru. Societatea unde lucrez eu e acreditata ISO si e apa de ploaie. O gramada de hartogarii si bani dati aiurea. Deci nici un + pentru asta (ceva de genul ca daca bate un cui trebuie sa treaca pe hartie ca de ce-l bate, unde il foloseste....). Daca e si in Austria la fel eu nici nu iau in seama ca are sau nu ISO. Sau poate ca la ei e altfel si atunci nu mai comentez ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

lilianaFi- uite, ca sa poti sa fii clinica trebuie clar sa folosesti un anumit tip de produse: medii de cultura, incubatoare, instrumente. Asta ca sa te autorizeze si sa-ti iei omologarile ministerului sanatatii din tara ta.
ISO se asigura ca ai toate autorizarile astea intr-adevar, dar nu inseamna un plus de valoare a produselor. Inseamna calitatea managementului si cateva masuri de siguranta pt client.
Moni – sunt perfect de acord, e asa ca sa zici ca ai ceva in plus…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorvoi aveti probleme cu ISO-urile si atestarile si eu cu cazarile. Caut de zici ca vreau sa le cumpar nu sa stau vreo cateva zile pe acolo. Una mi-a raspuns ca ne primesc si cu Lucky dar mai asteptam. In rest, pe 16.10 incep inhibarea si apoi o sa ii mai stresez caci nu stiu nimic, mai fac acel set de analize minimale care trebuie sa fie recente. Oricum le au la dosar pe cele din iulie...
Cat despre eco in Romanica m-am gandit sa imi fac programari in fiecare zi la Med life din Z3 tratament si apoi vad eu ce mai anulez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Kitta - bine punctat, chiar ma tineam sa zic tuturor sa-si faca fiecare programari preventive pt ca e taaare greu sa gasesti din scurt fix in zilele in care vrei tu
Kitta se pare ca suntem o gasca serioasa de fete care fac turism medical in Austria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Frate e jale cu cazarea
am trimis pana acum la mailuri si nimeni nu are liber in perioada aia si mai e o luna pana atunci. cu cate luni inainte trebuia sa imi fac rezervare. e drept ca am scris la alea mai ieftine. O sa mai marim tariful poate asa gasim
Kitta ce faci?
Pup toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetele-dragutele!
Elenada, multumesc tare mult ca te-ai oferit sa ma ajuti Deocamdata pana marti sunt asigurata ca am gasit in Valcea o doza de Gonal si mi-a mai luat maica-mea din Sibiu. Putea sa le ia pe toate din Sibiu dar am zis ca poate termina astia cu greva lor si o rezolv aici, cu o comepnsata ceva, sa iesim si noi mai ieftin. Tu ai reusit sa iei compensata? Tot tu mi-ai dat ideea cu reteta pt sot. Daca se da Gonal si la barbati, o sa iau si pt el o reteta. N-ai si tu o relatie, ceva, ca e totusi dreptul nostru, nu ne ducem sa furam???
Cipcirip, de la Dona am luat ultimele 2 Gonaluri. Merci mult pt site. La Sibiu am facut FIV cu Chicea, daca ai intrebari, cu placere iti raspuns.
Fireyes, am fost la Sensiblue si nu aveau dar i-am rugat sa se intereseze la alte farmacii de-ale lor in tara. Au zis ca ma suna astazi sa-mi spuna ce si cum. Merci de pont

Si acum am o intrebare de natura financiara : Stiti cumva daca putem plati cu cardul la clinica? Sincer, nu-i prea vad pe austrieci cu purcoiul de bani la ghiseu!!! Eu mi-am facut un card de credit la BRD si daca platesti cu el (deci nu sa scoti bani de la bancomat), ai dobanda 0% pe 60 de zile. Mi s-a parut foarte convenabil. Dar dupa aia m-am gandit ca daca vor cash?!?!?!?! Daca stiti ceva, spuneti-mi si mie va rog, cu toate ca l-am facut, prea mult nu pot schimba. Dar sa stiu la ce sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Elenada, ai trimis la site-urile alea care le-am pus eu cu cateva pagini in urma??
Nici eu nu ma asteptam sa fie asa problema cu cazarea. Eu pana la urma o fac din doua bucati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Plec in dupa masa asta . La noapte dorm la Oradea si sper ca maine la 14,30 sa fiu deja la Clinica la Wels. Acolo nu cred sa stau mai mult de o ora si apoi shopping la Linz (mai mult sotul meu pt noua lui pasiune - motocicleta). Seara cazare la Viena aproape de SCS unde voi intra eu in febra shoppingului sambata. Sper sa mearga totul ca la carte .
M-am gandit sa-mi iau cu mine toate hartogariile de cand am inceput investigatiile pt FIV (2005). Cred ca e ok asa.
Aveti ceva sfaturi pentru mine? Ma intersectez cu vreuna in acest program? Tare mi-ar place
Va pup pe toate si duminica vin cu noutati. Azi ziua 39.

Mergi la inceput